Ενδιαφέροντα sites

Σε αυτή την κατηγορία εμφανίζονται μερικά sites κάθε είδους (μη στρατιωτικού περιεχομένου) που επισκεφθήκαμε στο διαδίκτυο και μας άρεσαν.

Προβολή # 
# Σύνδεσμος Επισκέψεις
1   Link   Κρατήσεις ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων
Αν ενδιαφέρεστε να πάτε διακοπές με μικρό κόστος νομίζουμε ότι το συγκεκριμένο site αξίζει τον κόπο να το επισκεφθείτε.
Με μία χρήσιμη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων ψάχνει σε δεκάδες άλλα site του διαδικτύου και σας εμφανίζει συγκεντρωτικά όλα τα δωμάτια όλων των ξενοδοχείων και τη φθηνότερη τιμή από όλα τα site που βρήκε ένα κατάλυμα.
Ακόμα σας δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης και κλεισίματος αεροπορικών εισιτηρίων καθώς ψάχνει και εμφανίζει όλες τις πτήσεις για έναν προορισμό.
18860
2   Link   Γνωριμίες, Φιλίες, Διασκέδαση
Ένα ενδιαφέρον site του ελληνικού διαδικτύου. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ, να το εμπλουτίσετε με βίντεο και ήχο, να επικοινωνήσετε με άλλους χρήστες και να κάνετε νέους φίλους.
Ακόμα περιλαμβάνει φόρουμ συζητήσεων και εκατοντάδες on line παιχνίδια.
5242
3   Link   Pinups, Cartoons, Εικονογραφήσεις, σχέδια
Αν θέλετε να δείτε σκίτσα από αισθησιακές κοπέλες ή αστεία cartoon ή απλά ενδιαφέρεστε για τη δουλειά ενός από τους γνωστότερους στο χώρο του εικονογράφους, τότε επισκεφθείτε το site του Ηλία Χατζούδη.
4763
4   Link   ΑΘΗΝΑ ΜΚΟ
Αν σας ενδιαφέρει ο χώρος των Μ.Κ.Ο (Μη Κυβερνητικών - Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων)τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Αθηνάς ΜΚΟ - Οργάνωσης Κοινωνικής Παρέμβασης και Σχεδιασμού. Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες της και, αν σας ενδιαφέρει, εκδηλώστε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας!
4131
5   Link   Αμφιθέατρο - Το..φοιτητικό στέκι
Αν είστε φοιτητές ή ενδιαφέρεστε για τα φοιτητικά τεκταινόμενα τότε αυτό το site είναι για εσάς.
Πληθώρα πληροφοριών για σειρά θεμάτων που απασχολούν τους φοιτητές από τα μαθήματα μέχρι το...σεξ με ένα πολύ ζωντανό φόρουμ συζητήσεων.
4414
6   Link   In2life.gr
Πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό περιοδικό με προτάσεις για τη διασκέδαση και το σπίτι, με χρήσιμα άρθρα και συμβουλές, με προτάσεις αγοράς και άρθρα γνώμης!
4965
7   Link   Για τους φίλους του VW Passat CC
Ενδιαφέρον φόρουμ συζητήσεων μέσω του οποίου θα βρείτε τα πάντα για το VW Passat CC
6212
8   Link   Σύρος - Ταξιδιωτικός Οδηγός
Βρείτε που θα μείνετε στη Σϋρο (ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ,στούντιο) που θα φάτε (ταβέρνες,εστιατόρια) που θα πιείτε το ποτό σας (μπαρ, κλαμπ), κόλπα και συμβουλές που δεν θα βρείτε αλλού
4081

Συνεισφορά

Ευχαριστούμε για τη δωρεά σας

Amount: 

Δημοσκόπηση

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μέσο για να περάσετε καλύτερα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής σας θητείας;
 

Ώρα

Ulti Clocks content

Αναζήτηση

ΘΗΤΕΙΑ, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting