• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Search results

 1. P

  Προεδρική Φρουρά

  Από οποιοδήποτε σώμα πας, αρκεί να σε διαλέξουν! Με το που σε διαλέξουν όμως αλλάζεις σώμα και γίνεσαι Πεζικάριος με ειδικότητα "Τυφεκιοφόρος Προεδρικής Φρουράς".
 2. P

  Γ ΕΣΣΟ ΜΑΙΟΣ 2015

  Δεν θα είναι στον Πόρο διότι τώρα το καλοκαίρι λειτουργεί σαν καλοκαιρινό θέρετρο. Καλή θητεία όπως κι να έχει!
 3. P

  Α ΕΣΣΟ 2015 ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟ

  Πολύ καλό κέντρο σε μία όμορφη πόλη!Αν σου κάτσει και 3ος λόχος θα περάσεις φίνα!(και δεν θα κάνεις ούτε μία μέρα μαγειρεία!)
 4. P

  301 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

  χάλια είναι φίλος, μην πας!Θα πάει το επόμενο στη σειρά πολύπριζο!αχαχαχα!
 5. P

  301 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

  Λέγοντας ζωάρα εννοούμε άνετη θητεία χωρίς πολλές δυσκολίες, κοντά στο σπίτι.Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα το βύσμα σου, πιθανώς να ξέρει καλύτερα! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 6. P

  Τι να πάρω μαζί μου στο στρατό;

  Ό,τι βρεις φτηνότερο!!Κανείς δεν θα ασχοληθεί!
 7. P

  Τι να πάρω μαζί μου στο στρατό;

  Όσον αφορά τα άρβυλα ούτε λίπος φώκιας χρειάζεσαι, ούτε λίπος θυληκού ιποπόταμου-χαλαρώστε!(Φιλικά πάντα) Λοιπόν, θα ακολουθήσεις την εξής διαδικασία.Στο κέντρο(μιας και δεν θα χεις και πολύ χρόνο να τα περιποιήσε) χρησιμοποιείς απλό βερνίκι(στυλ κάμελ) και τα περνάς τακτικά.Σε περίπτωση που...
 8. P

  ΣΤ ΕΣΣΟ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ) 2014

  Φοβερό κέντρο,στην αρχή λίγο μέχρι να συνηθίσεις το κλίμα του στρατού ζόρικο,αλλά μετά ΖΩΑΡΑ! 3 ος λόχος εγγύηση για καλοπέραση!(δεν κάνουν μαγειρία,έχουν τον αρτοκλίβανο που είναι κομπλέ!!)
 9. P

  Η θητεία, τα βύσματα και ποιος φταίει.

  Ναι τα μνημόνια είναι που ταιριάζουν με τη χρησιμοποίηση ή όχι βύσματος!!όχι η κλασσική νοοτροπία του Έλληνα που κοιτά τον εαυτό του και δεν τον νοιάζει κανείς άλλος!Καλή δικαιολογία πάντως για να κοιμάστε ήσυχοι οι κατά τόπου "βυσματίες"!
 10. P

  (ΚΕΜΧ) (ΝΑΥΠΛΙΟ) 2013 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος)

  Καλησπέρα σας!Εν τέλει,Ναύπλιο μηχανικό κι εγώ στις 11.11 παρουσιάζομαι!
 11. P

  ΣΤ' ΕΣΣΟ 2013 - ΚΕΠΒ Θήβα

  Και γώ μία απ τα ίδια!Θήβα,πυροβολικάριος, 11 Νοέμβρη παρουσιάζομαι!
Top