• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Search results

 1. N

  Σώμα Έρευνας Πληροφορικής

  Χωρίς πτυχίο είναι δύσκολο, εκτός και αν έχουν πολύ μεγάλη έλλειψη ατόμων. Θα χρειαστείς ένα απλό πιστοποιητικό σπουδών από τη γραμματεία.
 2. N

  ΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

  Κάλτσες, εσώρουχα και φανελάκια παραλλαγής ήταν τα μόνα ρούχα που χρειάστηκα όταν παρουσιάστηκα. Τα υπόλοιπα μας τα έδωσαν εκεί.
 3. N

  ΤΥΕΣ

  Το τυπογραφείο ελληνικού στρατού είναι. Απλά δε γνωρίζω αν το τυες θεωρείται μονάδα για να έχει φαντάρους.
 4. N

  Τ/γες

  Υπηρεσίες: Εξαρτάται από το λόχο αλλά γενικά είναι 1 - 1 ή 1 - 2. Αγγαρείες: Υπάρχουν σε μικρό βαθμό και δεν είναι κάτι κουραστικό συνήθως. Καμπάνες: Σπάνιες και μόνο αν έχεις κάνει κάτι σοβαρό. Αν είσαι αξύριστος π.χ. θα σου πουν απλά να πας να ξυριστείς. Τιμητικές: Δεν παίρνονται και πολύ...
 5. N

  Πυροβολικο Θηβας

  Στην ΕΣΣΟ του Ιουλίου μπήκαν την πρώτη μέρα (9 Ιουλίου) όσοι ήταν στη Β' Πυροβολαρχία της 3ης Μοίρας, τη δεύτερη μέρα η 4η Μοίρα, την τρίτη μέρα η 2η Μοίρα και την τέταρτη και τελευταία μέρα η Α' Πυροβολαρχία της 3ης Μοίρας. Όσοι είναι ΕΠ και ΥΠ πάνε στην 3Β.
 6. N

  Πυροβολικο Θηβας

  Για την τρίτη μοίρα για την οποία έχω άποψη είναι πολύ καλά, ειδικά στη δεύτερη πυροβολαρχία που οι περισσότεροι είναι κάποιας ηλικίας και απόφοιτοι ΑΕΙ.
 7. N

  ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

  Εγώ παρουσιάστηκα στη Θήβα τον Ιούλιο. Μπήκα 9 Ιουλίου για την ακρίβεια και το πρόγραμμα είχε ως εξής: 15/7: Επισκεπτήριο 22/7: Έξοδος για την πόλη της Θήβας 29/7: Επισκεπτήριο 3/8: Ορκωμοσία και μετά βγήκαμε με άδεια ορκωμοσίας 8/8: Λήξη άδειας ορκωμοσίας και ενημέρωση για μεταθέσεις 8,9 και...
Top