• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Search results

 1. A

  Εξ'αναβολής κατάταξη με το νεο σύστημα!!!

  πολυ χρήσιμο το φορουμ..Μπενω Νοέμβριο ΣΤ' ΕΣΣΟ εξ'αναβολής ξέρετε που παρουσιάζονται τωρα με το νεο σύστημα οι εξ'αναβολής?
 2. A

  θα παρω απαλλαγή?

  Φιλια πολλα αγόρι μου..και να καταργηθεί το μπου***λο που καταστρέφει τοσα παιδιά που μπαίνουν νορμάλ και βγαίνουν με ψυχολογικα προβλήματα ασε για αυτουσ που αυτοκτονούν και τα ρίχνουν στις γκομενες τους αυτοι που κυβερνάνε για να καλυφθούν. αλλα που θα πάει θα τους κάψει ο θεος!
 3. A

  θα παρω απαλλαγή?

  Σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μου να εισαι πάντα καλα ηρέμησα λιγο! Πηγα σε ιδιωτικό ψυχίατρο σημερα και του ειπα τι επαθα μεσα στο στρατό και οτι δεν ειμαι καλα και τωρα που εφυγα, με έπιασαν τα κλάματα και εκει παλι..μου έβγαλε διάγνωση διαταραχή κρίσης πανικού σε συνδυασμό με αγοραφοβία.. και μου...
 4. A

  θα παρω απαλλαγή?

  Ευχαριστώ για την απάντηση! Κατι ακόμα να ρωτήσω αν παρω γνωμάτευση απο ιδιωτικό ψυχίατρο που να λεει οτι δεν ειμαι καλα για να υπηρετήσω θα παρω απαλλαγή? Δν μπορώ με τίποτα να ξανα παω εκει μεσα κλαίω καθε μερα και ειμαι χαλια δν κοιμάμαι καλα πλέων ..
 5. A

  Απαλλαγή ι5 για χρήση χασισ-χορτο ισχύει?

  Σορυ αν δν Πρέπει να τα γραφω αυτα εδω αλλα εχω απορία?
 6. A

  θα παρω απαλλαγή?

  Γεια σας πριν απο 15 μέρες περίπου πήρα αναβολή απο την μονάδα που ήμουν γιατί δεν άντεχα αλλο τα ειχα παίξει με πήγανε στον ψυχίατρο στο 424 και αυτος μου έβγαλε μια διάγνωση: Διαταραχή προσαρμογής με αγχώδεις συναίσθημα . Και μου έδωσε 6 μήνες αναβολή θα μπορέσω να πάρω απαλλαγή με αυτην την...
Top