• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

112 ΠΜ Ελευσίνα

sgtspiros

New member
Επισης υπαρχει και το ΚΕΦΑ με 0 υπηρεσιες για αοπλους και πολυ καλο κλιμα για ενοπλους και αοπλους.
 

drivinsouth

New member
Θεωρείται παραμεθώριος όπως η 112 ,δήλαδη μπορείς να πάρεις 1η μετάθεση για εκει?
 

sgtspiros

New member
κοιτα εγω πηγα κατευθειαν απο τριπολη οποτε ναι πρεπει να θεωρειται αν και τα παντα ειναι θεμα βυσματος.τα ματια μας εχουν δει πολλα...
 

mitsaras

New member
Πέρασα πέντε μήνες στην 112 και τώρα απολύομαι από τη ΔΑΥ, ένοπλος, Β' 07. Yπάρχουν μοίρες και επιστασίες μέσα στην 112 που παίζουν με off, ακόμα και αν δίνουν 15 υπηρεσίες το μήνα. Αρκεί να ψαχτεί κανείς. Συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα όσο παρουσιάζονται, εκτός βέβαια αν το καλοκαίρι γίνει πάλι της πυρκαγιάς το κάγκελο, οπότε θα είναι όντως δύσκολα όπως πέρσι. Στην Ελευσίνα αν είσαι (ή έστω αν φαίνεσαι) τυπικός σε κάποια πράγματα (ώρα προσέλευσης σε προσκλητήρια, σκοπιές, εμφάνιση) και δεν κυκλοφορεί το όνομά σου στην πτέρυγα τότε μπορείς να περάσεις αρκετά καλά ως ένοπλος. Και μάλιστα όσο παλιώνεις τα πράγματα βελτιώνονται. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι ΔΑΥ, Μ. ΔΑΥ και ΚΕΦΑ αποτελούν σαφώς καλύτερες επιλογές από πλευράς αριθμού υπηρεσιών.
 

widi

New member
Β08 ΧΜΗΣ στην 112..Τώρα αρχίζουν τα βαρβάτα..για να δούμε..ξέρει κανείς από ΧΜΗΣ επιστασίες τι παίζει?
 

moloch82

New member
Άντε επειδή σε λυπάμαι... Μόλις πας, θα σε στείλουνε στη ΜΕΕΠ. Εκεί θα είσαι σκλάβος. 1μιση-μισή σταθερά. Εξαίρεση αποτελούν οι χορτοκόπτες (7-8 το μήνα), οι μάγειρες 2-2 με οφφ και η λαξ επίσης 2-2. Η ειδικότητα δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Υπάρχει τμήμα μηχανοργάνωσης με 4 σμηνίτες και ο πρώτος που θα φύγει από εκεί απολύεται αύγουστο. το νού σου λοιπόν. Αν θέλεις κάτι καλύτερο ψάξου για άλλη μοίρα (356 π.χ. γραφείο προσωπικού, δεν θα κάνεις τπτ 2-2 οφφ ) αυτά
 

widi

New member
Απότι άκουσα σήμερα που ήμουν Ελευσίνα και απτη οποία πήρα απόσπαση, Μοιρα Μεταφορων είναι απτις καλές μοίρες κει μέσα, και μάλιστα ίσως παίζει και off, πράγμα δυσεύρετο Ελευσίνα..
 

widi

New member
[quote author="beetle"]ωραιος widi thanx a lot...Καλά να περάσεις στο γνα..[/quote]

Πάντως αν είσαι ένοπλος δε θα στη συνιστούσα την 112..Μόνο οι άοπλοι παίζει καλά..
15 σκοπέτα το μήνα και αν μπεις σε καμιά καλή μοίρα και επιστασία άντε να πέσουν στα 10-12 και με κάθε σκοπέτο μέρα παρά μέρα, δύο 3ωρα/μέρα..
 

guess

New member
[quote author="widi"]Απότι άκουσα σήμερα που ήμουν Ελευσίνα και απτη οποία πήρα απόσπαση, Μοιρα Μεταφορων είναι απτις καλές μοίρες κει μέσα, και μάλιστα ίσως παίζει και off, πράγμα δυσεύρετο Ελευσίνα..[/quote]Οff Στην μεταφορων δεν παιζει. 15 υπηρεσιες οπως ολοι. Αλλα κατα τα αλλα ειναι χημειο!
 

electro

New member
Τελικα βγηκαν οι Μεταθεσεις.... Μας τις ανακοινωσαν σημερα..... <!-- s:( --:mad:<!-- s:( -->

Λοιπον να πω οτι τωρα ειμαι στο Καβουρι και πηρα ειδικοτητα ΜΑΤΗ. Παω 112ΠΜ και εγω.... Τι να περιμενω? Την ειδηκοτητα μου , σε τι επιστασια τους πανε? Και επισης να περιμενω 1.5 - 0.5 ?

Ευχαριστω....
 

Tsougis

New member
Μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει να βάλω το βύσμα να με στείλει υπασπιστήριο στην 112ΠΜ?

Έχω ακούσει ότι εκεί τους παίζει 1 μέσα 2 έξω με off...

Αν είναι έτσι ας μου το πεί κάποιος για να το κυνηγήσω.
 

widi

New member
[quote author="Tsougis"]Μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει να βάλω το βύσμα να με στείλει υπασπιστήριο στην 112ΠΜ?

Έχω ακούσει ότι εκεί τους παίζει 1 μέσα 2 έξω με off...

Αν είναι έτσι ας μου το πεί κάποιος για να το κυνηγήσω.[/quote]

Όσο διάστημα ήμουν εκεί τώρα τον Ιούνιο, περάσαμε 10 άτομα από συνέντευξη για υπασπιστήριο και κράτησαν 2..
και είπαν δε θα πάρουν άλλους.Ψάξτο πρώτα αν δέχονται άλλα άτομα εκεί μέσα τώρα και μετά κάνε ενέργειες..Έχει και αρνητικά αυτή η θέση όμως..Όταν οι άλλοι θα φεύγουν 2.30 εσύ μπορεί να φεύγεις το απόγευμα ή βράδυ ανάλογα με τη δουλειά και ανάλογα πάντα με το Διοικητή..
 

Tsougis

New member
[quote author="widi"][quote author="Tsougis"]Μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει να βάλω το βύσμα να με στείλει υπασπιστήριο στην 112ΠΜ?

Έχω ακούσει ότι εκεί τους παίζει 1 μέσα 2 έξω με off...

Αν είναι έτσι ας μου το πεί κάποιος για να το κυνηγήσω.[/quote]

Όσο διάστημα ήμουν εκεί τώρα τον Ιούνιο, περάσαμε 10 άτομα από συνέντευξη για υπασπιστήριο και κράτησαν 2..
και είπαν δε θα πάρουν άλλους.Ψάξτο πρώτα αν δέχονται άλλα άτομα εκεί μέσα τώρα και μετά κάνε ενέργειες..Έχει και αρνητικά αυτή η θέση όμως..Όταν οι άλλοι θα φεύγουν 2.30 εσύ μπορεί να φεύγεις το απόγευμα ή βράδυ ανάλογα με τη δουλειά και ανάλογα πάντα με το Διοικητή..[/quote]

Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία Widi...

Παρόλα αυτά το 2 μέρες off ή 3 εάν είναι παραπάνω από τρία άτομα εκεί είναι καλή φάση νομίζω...

Γιατί κάποτε ένας φίλος που πέρασε απο εκείνη τη θέση, έπαιζε 1-2 με off και επειδή το έβλεπα, έμπαινε μέσα το πρωί, καθόταν 24 ώρες μέσα και την επόμενη το πρωί έφευγε και έλειπε 2 μέρες.

Υπήρχαν βέβαια και περιπτώσεις όπου έφευγε και πιο πολλές μέρες διότι το πρόγραμμα των υπηρεσιών το κανόνιζαν οι σμηνίτες του Υπασπιστηρίου!!!

Τα τυπάκια είχαν πάει όλοι διακοπές το καλοκαίρι χωρίς να παίρνουν κανονική άδεια. Έφευγε ο ένας και οι άλλοι έπαιζαν 1-1. Μετά έφευγε ο επόμενος κ.ο.κ.

Αν λοιπόν το καθεστώς είναι ακόμα έτσι....
 

widi

New member
Εκεί μέσα είναι 3 σμηνίτες, ο ένας παλιός που απολύεται και οι άλλοι δύο Βητάδες..Όντως παίζει 1-2 και άντε να πάει 1-1 αν απαιτηθούν οι συνθήκες, αλλά και πάλι σου λέω μάθε αν θα πάρουν άλλους ή κλείσαν οι "θέσεις"..
 

pharm

New member
Παιδιά με συγκοινωνία πώς πάμε στην 112 ΠΜ από Αθήνα; Γνωρίζω από Κουμουνδούρου ότι ξεκινάνε λεωφορεία. Πού σταματάμε και πώς φτάνουμε στην πύλη; Γνωρίζετε μήπως;

Υπηρετώ σε άλλη μονάδα αλλά θα πάω Ελευσίνα για να πάρω το C130. <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

widi

New member
[quote author="pharm"]Παιδιά με συγκοινωνία πώς πάμε στην 112 ΠΜ από Αθήνα; Γνωρίζω από Κουμουνδούρου ότι ξεκινάνε λεωφορεία. Πού σταματάμε και πώς φτάνουμε στην πύλη; Γνωρίζετε μήπως;

Υπηρετώ σε άλλη μονάδα αλλά θα πάω Ελευσίνα για να πάρω το C130. <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->[/quote]

Περνάει υπηρεσιακό λεωφορείο της 112 από Ομόνοια, το 10 νομίζω, κάθε πρωί στις 05.50-06.00..κάνει στάση απέναντι από το Μπακάκο στην Αγ.Κωνσταντίνου..Πάρε στο γραφείο κίνησης Ελευσίνα και ρώτα..
 
Top