• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

112 ΠΜ Ελευσίνα

toubano19

New member
Ρε μάγκες στην 112 διαλέγουμε εμείς τη μοίρα που θέλουμε να πάμε;

Μπορώ να πάω πχ ΚΕΦΑ;
 
Συγνωμη φιλε μου αλλα οπως λεει και ο Χρηστος Δαντης:

"Ονειρα, όνειρα δικαιωμά μου να έχω..."

Η αληθεια ειναι οτι ειτε για τις Ουρσουλινες (Μ.ΔΑΥ) είτε για το Ικα (ΚΕΦΑ) θες βύσμα.Εξαλλου θεωρούνται ξεχωριστές Μονάδες παρότι είναι συστεγασμένες με την 112 ΠΜ.
 

rpdnick

New member
ετσι οπως καταντησε η Δαυ και το Κεφα μετα τη φυγη των γαμαδων(και τωρα των δελταδων) δεν αποτελει καμια τρελη μαγκια να πας προς τα εκει ετσι κι αλλιως
 

rpdnick

New member
Κανε ενα τηλεφωνακι στο φορτου να την μαθεις επακριβως...πιανει παντου παντως απο Αλεξανδρουπολη ως τη Ροδο
 

MeReNdAs

New member
Tελικα ειχε 3 δρομολογια. Ενα για Κρητη, Δωδεκανησα ενα για δε θυμαμαι που <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: --> και ενα για Σκυρο Λημνο Αλεξανδρουπολη Θεσ/νικη.
 

sirano

New member
Καλησπερα παιδες, Καλη χρονια!

Ξερει κανενας πως παει η κατασταση την ελευσινα αυτο τον καιρο και ιδιαιτερα τους αερονομους?

Ευχαριστω!
 

rpdnick

New member
Λοιπον αν κ δεν ειμαι αερονομος ξερω τι παιζει πανω κατω γτ εγω 112 ειμαι οποτε οσο να ναι μιλαμε με τα παδια..Απο τοτε που εφυγαν οι μεγαλες σειρες του 08 ζορισε η αερονομια και αρχισε να παιζει 1-1,1μιση μιση με πιο πολλα οφφ πολυ πιο σπανια..Αν οι δελταδες που ειστε μεγαλη σειρα ερθετε αρκετοι τοτε μπορει να σας ξαναπαιξει 1,5μεσα-1,5εξω που επαιζε πιο παλια...Να εχεις υπ οψιν σου παντως οτι η αερονομια της 12 ειναι απο τις στρυφνες αερονομιες γενικα....δλδ δεν εχει και την καλυτερη διοικηση και αυτο εχει αντικτυπο και σε σας και στον τροπο που αναγκαζεστε καμια φορα να φερεστε στους αλλους σμηνιτες!!αυτα!
 

sirano

New member
Ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες!

Μεσα απ οσα ειπες, με κανεις να καταλαβω πως μας χωνουν να ειμαστε πιο αυστηροι? Αρα δεν μας πολυ γουσταρουν και πολυ????
 

rpdnick

New member
Κοιτα να δεις αμα εισαι χαλαρος και δεν τα "πρηζεις " στους υπολοιπους φανταρους ολα καλα....αν τους τα πρηζεις,για σενα το ιδιο θα ναι (γτ πιστεψε με ....οι παπαριες που λενε πχ,να ζητας απο φανταρο καρτελακι η να τσεκαρεις ακριβη ωρα εξοδου κλπ ΔΕΝ ελεγχονται απο κανεναν ανωτερο ο τι κ αν σου λενε ) αλλα θα εχεις αντιπαθειες....χαλαρα,κοιτα τους χαλαρους παλιους κ οχι τους ψαρωμενους και θα σαι μια χαρα!!


112 ΛΕΛΕ και τρελαθηκα <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 
Αν δεν εχεις "ανθρωπο σου" στη ΔΑΥ καλυτερα να μεινεις στη ΜΕΕΠ δεν ακουγονται καλα λογια πια για εκει.
 

rpdnick

New member
κανενα ινφο για την τιμημενη 112 ?ετσι απο περιεργεια να δω πως εχουνε γινει τα πραματα !
 

lordriddick

New member
μπορει να δώσει κανεις πληροφοριες για τους υλικονόμους στην ελευσινα?γενικα τι παιζει.
 

rpdnick

New member
Αν κ εχω φυγει καιρο,γενικα τα πραματα στην Ελευσινα ειναι αρκετα συγκεκριμενα πλεον...

Αν πας 112 κ οχι Δαυ,τοτε οι θεσεις που μπορεις να πας ειναι αρκετα συγκεκριμενες.Καταρχας,το 90% των σμηνιτων παει στην Μεεπ,με ελαχιστους σμηνιτες να ειναι στα κυλικεια των αλλων μοιρων.Στην Μεεπ τα πραγματα ειναι επισης πολυ συγκεκριμενα πλεον.Σχεδον ολοι πανε λαξ και μαγειρια γτ υπαρχει αναγκη ατομων πλεον και μετα παιζουν καποιες ελαχιστες θεσεις γραφειου που ολο και μειωνονται (γραφειο προσωπικου Μεεπ,που μπορει και να μη θελει σμηνιτη πλεον,γραφειο διοικητικης μεριμνας και γραμματεια που επισης μπορει να μην θελουν σμηνιτη πλεον,γυμναστηριο που σιγουρα εχει εναν,κατα κανονα αοπλο).Ασφαλεια για βυσματα,υπασπιστηριο για βυσματα και ποιοτικη συνεντευξη(ωω ναι ,παιζουν και τετοια για το υπασπιστηριο).

Οι πιθανοτητες λενε οτι πας για λαξ ή μαγειρια
 

nasimakis

New member
Παιδιά βοήθεια. Ξέρει κανείς πληροφορίες για ΔΑΥ Ελευσίνα? τι παίζει εκεί? είναι ξεχωριστή υπηρεσία από την ΠΜ? κάνεις σκοπιές αγγαρείες κλπ ολα? Ευχαριστώ
 

rpdnick

New member
H Δαυ ειναι μια απο τις 3 διοικησεις τις ΠΑ και "συστεγαζεται" με την 112 πμ.Αν εχεις βυσμα ωστε να γινεις οδηγος υψηλοβαθμου,υπασπιστης κλπ,θα σαι σουπερ...Οσοι ειναι στην Μοιρα Δαυ "σκετοι" εχουν κατι λιγες αγγαρειες και συνηθιζαν να παιζουν σταθερα μιαμιση-μιση.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο αλλα λογικα οχι
 

airman112

New member
Καλησπέρα κι από μένα... Α' ΕΣΣΟ 2007 εγώ με ειδικότητα οδηγού, εκπαιδευθής στο Τατόι και οργανικός στην 112 Π.Μ. από τον 5/2007 έως και τον 10/2007. Ειλικρινά, η ανάγνωση ορισμένων θεμάτων του forum μου έχει δημιουργήσει απίστευτη συγκίνηση, καθώς στα γραπτά υποψηφίων και παλιών έφεδρων βλέπω τη θητεία μου μπροστά μου. Ορίστε και το ιστορικό της:

2/2007 - 3/2007: 124 Π.Β.Ε. Τρίπολης

3/2007 - 5/2007: 123 Π.Τ.Ε. Τατοΐου

5/2007 - 10/2007: 112 Π.Μ. Ελευσίνας

10/2007 - 2/2008: 129 Π.Υ. Ελληνικού

Όσο τώρα για το θέμα ΕΛΕΥΣΙΝΑ.... Η Α' 2007 (~600 άτομα) και ειδικά οι οδηγοί που μετατεθήκαμε στην Ελευσίνα εκείνο το καλοκαίρι (6, αν θυμάμαι καλά..), συμπεριλαμβανομένων των οδηγών της Β' 2007 που ήρθαν τον Ιούλιο στη μονάδα, ήταν το θύμα του ντόρου που είχε γίνει με τις μετατάξεις 2 σχεδόν μήνες πριν την έναρξη της θητείας της Α' 2007. Τον 7/2007 οι σμηνίτες οδηγοί Α' και Β' ΕΣΣΟ 2007 ήταν μόλις 9 ή 10 για 8 υπηρεσίες τη μέρα!!! Τη συνέχεια τη φαντάζεστε....

Προς το παρόν λοιπόν, καλώς σας βρήκα και θα τα λέμε!
 
Top