• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

112 ΠΜ Ελευσίνα

Τι λέτε τώρα!! Υπήρχε τέτοιο φορουμ και δεν το ήξερα?

Παιδιά ήμουν το 2004 στη ΜΕΕΠ και συγκεκριμένα στο γραφείο προσωπικού για 5 μήνες μαζί με εναν άλλο σμηνίτη. Ειλικρινά δεν έβαλα βύσμα για να μπω αλλά με διάλεξε ο μοίραρχος!! Τέσπα, έβγαζα άδειες, εξοδόχαρτα, έβαζα σκοπέτα, θαλαμοφυλίκια, καθαριότητες, ακόμα και αγήματα. Είχα πολύ πίεση απο παλιούς σμηνίτες, σειρές μου γιατί δεν μπορούσα να βγάλω τα νούμερα όπως επρεπε και πολλές φορές δεν μας πήγαινε ούτε 1,5/ 0,5.

Όποιος με βοηθούσε τον καβάτζωνα, όποιος όχι τοτε τον γα....σα. Με επαιρναν τηλ δικηγόροι, δικαστές, δημοσιογράφοι κτλ, για να βγάζω έξω τους δικούς τους, αλλά τους εγραφα στα μυδια μου αφού ηταν καλος- ορισμενες φορες- ο μουστακαλης μοιραρχος της ΜΕΕΠ - όποιος καταλαβε καταλαβε- και με καλυπτε . Ευτυχως σοβαρα παράπονα δεν είχα απο τα παιδια γιατί οποιος εχει "εξουσια" και πιστέψτε με την είχα πρέπει να βοηθαει και οχι να τουσ πηδαει.

Ενα περιστατικό που με αλλαξε λιγο σαν ανθρωπο ηταν στα μαγειρία που έτρωγαν και τα ΤΕΝΕΦ, που τους επαιζε τοτε 14 μεσα 1 εξω και τα λαλακισμένα οι σμηνιτες τα κοροιδευαν γιατι αυτους τους επαιζε 1,5 - 0,5. Καταλαβαίνετε?

Τοση ωρα διαβαζω για βυσματα, πως σε παιζει αοπλος, πως σε παιζει ενοπλοσ, πως θα λουφαρω, τι θα κανω? Ηρεμήστε, όλα τελειωνουν. Θυμάμαι μου ειχε πει ενας μονιμας -Θα απολυθεις και θα τα θυμασαι με νοσταλγια.
Τελικά εχει πολυ δίκιο.

Παιδιά ολα είναι ντεμεκ. Σωστός να είσαι με τους γύρω σου και οπου κ να πας θα περάσεις καλά. Αυτό ισχύει παντού και πάντοτε.
Υπάρχουν ακόμα τα λάστιχα στις σκοπιές? χαχα

Καλη σας νύχτα.
 

lordriddick

New member
Ναι σε μερικες υπαρχουν <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> .
Η αληθεια ειναι κατα ποσο εισαι τυχερος.
πχ τωρα μπηκαμε πολλα ατομα και στην ΜΕΕΠ παιζει 2 μεσα - 2οφφ <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> και με αυτους που ειναι στο γραφειο δεν εχουμε παρτιδες.κανουν την δουλεια τους,κανουμε την δικια μας και ολα καλα.
 

rpdnick

New member
Αδερφε αμα εισαι ΜΕΕΠ στειλε κανα pm να μου πεις ετσι απο περιεργεια πως ειναι τα πραματα εκει,και κυριως για το ποιοι ειναι εκει ακομα .

πχ ,μοιραρχος ειναι ακομα ο Ν.Π ??

εσυ που εισαι?λεσχη ή μαγειρια ?
 

mourelis

New member
Για ΜΔΑΥ ξερουμε τι παιζει? Υπηρεσιες, γενικο κλιμα, οφφ?
Τελιωσα την εκπαιδευση μου ως ΜΗΧΤ και με στελνουν εκει.
 

lordriddick

New member
[quote author="marcos"]ξερει κανεις πως παει τους τηλεφωνητες στην δαυ?[/quote]
απο off δεν ξερω,αλλα ξερω οτι κάνουν τις λιγοτερες υπηρεσιες σε ολο το στρατοπεδο.
 

pasnos

New member
Παιδια μπορει καποιος να γραψει το τηλεφωνο του γραφειου φορτου στην ελευσινα για να κλεισουμε μια θέση για C ?
Ευχαριστώ πολυ
 

marcos

New member
[quote author="lordriddick"][quote author="marcos"]ξερει κανεις πως παει τους τηλεφωνητες στην δαυ?[/quote]
απο off δεν ξερω,αλλα ξερω οτι κάνουν τις λιγοτερες υπηρεσιες σε ολο το στρατοπεδο.[/quote]

Απ'οτι εμαθα στο ΚΕΠΙΧ της ΔΑΥ σε παιζει σταθερα 1-2 με 3 σκοπιες το μηνα και στις υπολοιπες επιστασιες καπως ετσι ειναι, ασφαλεια κανεις 2 24ωρες την βδομαδα με 3 off, μοιρα κανεις γυρω στις 7 υπηρεσιες το μηνα αλλα παλι με 3 off τη βδομαδα, γενικα η ΔΑΥ δεν εχει σχεση με τις υπολοιπες μοναδες της ελευσινας, ειναι πολυ καλα αλλα θελει βυσμα για να πας...
 

rpdnick

New member
Σιγα μην κανεις στη μοιρα 7 σκοπετα με 3 off την εβδομαδα που μεχρι πριν λιγους μηνες επαιζε 1,5/0,5 τη μοιρα ΑΥΣΤΗΡΑ ,χωρις το πσκ παρα πσκ που ισχυει σε μοιρες της 112...

Αρα μου ακουγονται πολυ αρβυλα ολα αυτα δυστυχως...
 

marcos

New member
Tι να σου πω και εμενα αυτα μου ειπαν, αυτα λεω. Η 112 παντως εχει φτασει 16 σκοπιες, η ΔΑΥ δεν νομιζω να εχει ξεπερασει ποτε τις 10.
Το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι η ΔΑΥ δεν ειχε ποτε σχεση με την 112, παντα επαιζε πολυ καλυτερα.
 

rpdnick

New member
Τα τελευταια 2 χρονια παιζει σχεδον το ιδιο απλα εχει καλυτερο κλιμα..Σου επαναλαμβανω οτι στην Μοιρα Δαυ βαραγαν 15 νουμερα μεχρι προτινος εκτος αν αλλαξε τωρα...Μονο οσοι ηταν σε γραφεια ασφαλειες οδηγοι κλπ επαιζαν καλυτερα..!
 

marcos

New member
Ερωτηση: Αμα ειναι τοσο μαυρα οπως τα λες θα ηθελε βυσμα για να πας;
 

rpdnick

New member
Σιγα το βυσμα που θελει στην μοιρα...Εγω σου λεω πως εχει το πραγμα τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

mourelis

New member
Μ.ΔΑΥ δεν ειναι τελεια αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο την 112ΠΜ!
Τωρα αν σε βαλουν σε καμια επιστασια οπως καντινα,ασφαλεια,οδηγο κτλ ειναι ακομα καλυτερα <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->

ΥΓ.: 15 νουμερα κανεις ποτε δεν βαρεσε, μην τρελαθουμε.
 

marcos

New member
Προφανως ο rpdnick μιλαει μονο για τη μοιρα οχι για τις επιστασιες. Για τις επιστασιες ισχυει οτι ακριβως εγραψα:
Στο ΚΕΠΙΧ της ΔΑΥ σε παιζει σταθερα 1-2 με 3 σκοπιες το μηνα και στις υπολοιπες επιστασιες καπως ετσι ειναι, ασφαλεια κανεις 2 24ωρες την βδομαδα με 3 off.
Επισης οι οδηγοι το παιζουν βδομαδα-βδομαδα, 1 βδομαδα οδηγουν και 1 βδομαδα ειναι με off.
 

mourelis

New member
Δεν υπαρχει επιστασια στο ΚΕΠΙΧ, εκτος αν εννοεις στα σηματα (ΤΗ δλδ). Οσο για τις σκοπιες, δεν βαρανε καθολου!
 

marcos

New member
Δεν ξερω, εμενα ΚΕΠΙΧ μου το ειπανε, αμα δεν υπαρχει ΚΕΠΙΧ θα εννοει το ΤΗ λογικα.
Στο ΤΗ δεν κανουν καθολου σκοπιες;;;
 

rpdnick

New member
ΑΑ γεια σου,για την Μ.Δαυ μιλαω,σε ασφαλειες υπασπιστηρια κλπ παιζει απο πολυ καλυτερα εως τελεια,αλλα κ παλι καποια μου φαινονται υπερβολικα..!Τες πα,μπορει ξαφνικα να ξανα-ασπρισε τελειως η ΔΑΥ μεσα σε 6 μηνες αν κ το κοβω λιγο δυσκολο...!! <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

lordriddick

New member
[quote author="rpdnick"]ΑΑ γεια σου,για την Μ.Δαυ μιλαω,σε ασφαλειες υπασπιστηρια κλπ παιζει απο πολυ καλυτερα εως τελεια,αλλα κ παλι καποια μου φαινονται υπερβολικα..!Τες πα,μπορει ξαφνικα να ξανα-ασπρισε τελειως η ΔΑΥ μεσα σε 6 μηνες αν κ το κοβω λιγο δυσκολο...!! <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->[/quote]
Οχι δεν ξανασπρισε γυρω στις 14 βαρανε.
 
Top