• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

116 ΠΜ Άραξος

Agg3los

New member
Ξέρει κανεις τίποτα για άραξο,για το εργοστασιο ΠΑ εκει ,ειδικότητες(τι τεχνικο υπάρχει εκεί?) ,συνθήκεςκλπ,(εγώ ζω στην Πατρα , μπορω να πάω για παραμεθόριο ή όλη τη θητεία Άραξο ή θα πάω στην Αττική?-έχω και βύσμα για αεροπορία-)Ακούω γνώμες...
 

gataki

New member
Δεν γνωρίζω για ειδικότητες και συνθηκες αλλά το σίγουρο είναι αν έχεις μεγάλο βύσμα (γιατί βύσμα έχουν σχεδόν όλοι στην ΠΑ)πας παντού.
 

digibill

New member
[quote author="gataki"]Δεν γνωρίζω για ειδικότητες και συνθηκες αλλά το σίγουρο είναι αν έχεις μεγάλο βύσμα (γιατί βύσμα έχουν σχεδόν όλοι στην ΠΑ)πας παντού.[/quote]

Οτι πας, πας.... Το ζήτημα είναι πώς περνάς <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

robotech_

New member
παιδιά πως είναι αυτόν τον καιρό στον άραξο?
είμαι από πάτρα και σκέφτομαι να μπω αεροπορία να προσπαθήσω για εκεί μετά.
αξίζει ή να το ξανασκεφτώ??
 

robotech_

New member
[quote author="robotech_"]παιδιά πως είναι αυτόν τον καιρό στον άραξο?
είμαι από πάτρα και σκέφτομαι να μπω αεροπορία να προσπαθήσω για εκεί μετά.
αξίζει ή να το ξανασκεφτώ??[/quote]
κανείς ρε παιδιά??
 

aggelos1961

New member
Γεια σας παιδιά. Είμαι στον 'Αραξο 1 μήνα τώρα. Αυτή τη στιγμή στον Άραξο οι πιο πολλές υπηρεσίες είναι 15 για αυτούς που παίζουν 2-2 ή 4-4 (30/2=15).
Όσοι δεν έχουν off κάνουν 10-13. Γενικά περνάμε καλά. Όσοι είστε πατρινοί θα περάσετε πολύ καλά ειδικά αν είστε στα γκρουπάκια 2-2 off . Όσοι δεν είστε θα βολευτείτε πολύ με το 4-4 off. Οι μόνιμοι είναι πάρα πολύ καλοί μαζί μας. Αυτή την στιγμή μετάξυ Αράξου και Ανδραβίδας, χίλιες φορές Άραξος. Στην Ανδραβίδα τους παίζει 4 μέσα μισή έξω. Ακόμα και εμπλοκή να δημιουργηθεί στον Άραξο που δεν νομιζω, τα 2-2 και 4-4 δεν χαλάνε..
 

robotech_

New member
Σήμερα ήρθαμε καμια 30αριά ατομα στον Άραξο από την Δ08.Μας διώξανε σχεδόν επιτόπου και θα μπούμε πάλι το πρωι χωρίς όμως πράγματα.
Το κλίμα μου φάνηκε πολύ καλό και το μόνο που μας έλεγαν συνέχεια είναι ότι θα πέσει πολύ σκοπιά.
Ειδικότητα μάλλον έχω πάρει μηχανογράφος οπότε αν είναι κάποιος ήδη εκεί με την ίδια ειδικοτητα αν δεν του κάνει κόπει ας μου πει δυο λογάκια για το πως είναι τα πράγματα.
 

greyd

New member
Ρε παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο για τα υπηρεσιακά λεωφορεία? Θέλω να μάθω τις ώρες και τις τοποθεσίες από τις οποίες περνάνε...
 

robotech_

New member
[quote author="greyd"]Ρε παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο για τα υπηρεσιακά λεωφορεία? Θέλω να μάθω τις ώρες και τις τοποθεσίες από τις οποίες περνάνε...[/quote]

2693055807

Πήρα εγώ το πρωί.Για αύριο Κυριακή ξεκινάει το λεωφορείο στις 7.30 από τον ΟΣΕ.
 

aggelos1961

New member
Έμαθα ότι ήρθαν 18 (Δ08) οδηγοί στον άραξο. Κατά την γνώμη μου και απο πληροφορίες που εχω θα αργήσουν να πιάσουν τιμόνι. Το καλύτερο πράγμα που μπορούν να κανουν μέχρι να πιάσουν τιμονι είναι να μπούν στα γκρουπάκια 2-2 off. Αν δεν μπουν να είναι σίγουροι ότι θα τους παίζει 1μιση-μιση (πολύ κουραστικό).. Αν πάλι οι οδηγοί ζητησουν να μπουν στα 2-2 τοτε θα γινει 2-3off. Επίσης καλό θα ήταν να έμπαιναν και οι υπολοιποι δελτάδες στα 2-2off. Τότε θα μιλάμε με σιγουρια για 2-3off. μην πω και ακομα καλυτερα απο 2 μεσα 3 εξω off..
 

aggelos1961

New member
Τελικά επαληθεύτηκαν αυτα που έλεγα.. Στον Άραξο ήρθαν 25 μπατζήδες και ένας αερονόμος. Αυτή την στιγμή παιζει όλο το στρατοπεδο 1-1 ή 1-2 και την μαφ 2-3of!!! Άλλαξε η φήμη του Αράξου προς το καλύτερο με αποτέλεσμα πολλοί πατρινοί να μην προτιμούν νησιά αλλά αραξο. Επόμενη πρόβλεψή: να μας παιζει 2-4off με την άφιξη της Α09 στο στρατοπεδο. Παράλληλα οι Β08 που θα απολυθουν τον Μάη είναι ελάχιστοι!!!
 

dbaros

New member
Ξέρει κανείς πως είναι το "κλίμα" αυτή την περίοδο στον άραξο?
 
Top