• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

123 ΠΤΕ Τατόι

trampakoulas

New member
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς τι παίζει με τους οργανικούς ενοπλους τώρα στην ΣΙ σχετικά με υπηρεσίες ? Τα ΣΚ είμαστε μέσα ? Πώς μας πάει 1-1 ή 2-1 ?
Ευχαριστώ πολύ άπό πρίν
 

xasapaklas

New member
Παρουσιαζομαι δευτερα στην 123ΠΤΕ με ειδικοτητα ΣΥΕΓ (Συντηρητης Εγκαταστασεων).
Μπορει κανα παλικαρι να μου δωσει πληροφοριες?
 

apolis

New member
[quote author="lordriddick"]ποσα off?[/quote]
Τα off εξαρτώνται από την κάθε μονάδα..Αλλά απ'όσο ξέρω όλοι οι φαντάροι πέρνουν προαναχώρηση μετά από σκοπιά, σε μερικές μονάδες off..
Πάντως όντως πάνω από 8 υπηρεσίες δύσκολα να κάνεις στο Τατόι (πάλι καλά)
 

manos_mstr

New member
Αλλες δινουν προαναχωρησεις αλλες off. Απεφυγε την 123... καλες μοναδες μεσα στο τατοι ειναι ΔΑΕ, Σχολη Ικαρων, Υπηρεσια Αεροπορικων Εκδοσεων, 359 ΜΑΕΔΥ, ΣΤΥΑ κ αν εχεις υπερκονε ΜΟΥΣΕΙΟ!!!
 

neog

New member
Θα μπορουσα να εχω συγκεκριμενες πληροφοριες για τη Δαε στο Τατοι,πχ υπηρεσιες σκοπιες και οff???
 

neog

New member
kαμια πληροφορια ρε παιδια για το τατοι...καποιος που ξερει.ειναι λιγο ψιλοεπειγον γτ απο βδομαδα βγαινουν οι μεταθεσεις για μα τους νεους!!
 

marcos

New member
Εκτός απο 123 όπου και να πάς είναι καλά (Σ.Ι., ΜΑΕΔΥ, ΔΑΕ, ΥΑΕ, Μουσείο Π.Α.).
 

neog

New member
Ωχ ωχχ ωχ και ακουγεται πολυ η 123 γτ δεν εχει ατομα,τι παιζει εκει δλδ φιλε μου πανω απο 10 υπηρεσιες????και απο off??
Σορρυ για την ταλαιπωρια ρε παιδες αλλα ειναι το ανχος του νεοσυλεκτου τι να κανω??
 

lordriddick

New member
[quote author="neog"]Ωχ ωχχ ωχ και ακουγεται πολυ η 123 γτ δεν εχει ατομα,τι παιζει εκει δλδ φιλε μου πανω απο 10 υπηρεσιες????και απο off??
Σορρυ για την ταλαιπωρια ρε παιδες αλλα ειναι το ανχος του νεοσυλεκτου τι να κανω??[/quote]
Εχει παρει το αυτι σου σε τι μοιρα μπορει να πας? Παντως οντως στην 123 ειναι λιγο χαλια τα πραγματα,ειδικα απτον αυγουστο και μετα αστα....Προσ το παρον υπαρχουν καποιεσ μοιρες που τους παει 2-2 με οφφ και καποιες αλλεσ που ειναι κλαφτα χαραλαμπε.
Ειμαι εκει και ψαχνομαι να φυγω.Ξερεισ κανεισ κανα αλλο στρατοπεδο στην αττικη που να τους πηγαινει καλα(και μοιρα αν γινεται)?
 

neog

New member
Εσυ φιλε στην 123 εισαι;πως σε παει εκει;εγω συζητουσα για δαε στο τατοι αλλα μου παν οτι ζητανε πολλα ατομα στην 123οποτε μπορει να αλλαξουν τα πραγματα
 

lordriddick

New member
[quote author="neog"]Εσυ φιλε στην 123 εισαι;πως σε παει εκει;εγω συζητουσα για δαε στο τατοι αλλα μου παν οτι ζητανε πολλα ατομα στην 123οποτε μπορει να αλλαξουν τα πραγματα[/quote]
Η 123 δουλευει με τουσ μισουσ φανταρους απο οτι χρειαζετε.Α' Εσσο 2011 ήρθαν 9 άτομα και Β' 2011 ηρθαν 6. Τον αύγουστο θα φυγουν παρα πολλα ατομα,Γ'αδες 2010 που ήταν πολλα ατομα καθως και (σειρα μ) Δ'αδες 2010 9μηνιτες που δυστυχως ειναι αρκετοι,με αποτελεσμα να μείνουν λιγοι σμηνιτες.Μου φαινεται λογικο να ζηταει ,το θεμα ειναι πως δεν βλεπω να στελνουν. Μεχρι τωρα με πηγαινει 2-2 με οφφ και μπορω να πω οτι 7 μηνες εχουν περασει καλα αν και σε αγκαριο μοιρα.τωρα στα τελιωματα βλεπω να ρχονται τα ζορια.
 

neog

New member
Ε ενταξει δεν ειναι και τοσο ασχημα 2-2 παντως τωρα μετα την εκπαιδευση οσοι ερθουν θα ερθουν 123 λογικα οποτε θσ ψιλοχαλαρωσει η κατασταση,παιζει να μαι κι εγω μεσα σ αυτους
 

Mafael

New member
[quote author="neog"]Ε ενταξει δεν ειναι και τοσο ασχημα 2-2 παντως τωρα μετα την εκπαιδευση οσοι ερθουν θα ερθουν 123 λογικα οποτε θσ ψιλοχαλαρωσει η κατασταση,παιζει να μαι κι εγω μεσα σ αυτους[/quote]

Παίδες ΔΕΝ υπάρχουν άτομα...... οι υπηρεσίες εν σχέση με πριν 3 χρόνια είναι ΙΔΙΕΣ, αλλά οι σειρές έχουν μειωθεί στο ΈΝΑ ΠΕΜΠΤΟ. Συγκεκριμένα, γνωστός μου που μπήκε Γ'2007 ήταν 1300 άτομα και εμείς τώρα ήμαστε 340. Αυτό σημαίνει ότι θα φάμε πακέτο. Η δική μου μονάδα (ΚΕΔΑ/Ζ) θέλει τουλάχιστον 120 άτομα για να βγάλει το καλοκαίρι και είμαστε 47. Προβλέπονται πούλοιιιι.
 

marcos

New member
Αν δεν αυξηθουν οι υπηρεσιες των ΕΠΟΠ δεν το βγαζουμε το καλοκαιρι.
Αρκετα με το καβατζωμα των ΕΠΟΠ, δεν φταινε οι φανταροι τιποτα.
 

neog

New member
τα προβληματα πλεον ειναι κι αλλα,δε παιζει και πολυ εμπλοκη στις υπηρεσιες αλλα τωρα σταματησαν και τα συνεργεια καθαρισμου μεχρι τελη αυγουστου λογικα οποτε προβλεπεται και αρκετη λατζα...
 

PERIS11

New member
Παιδιά από τα κτελ κιφησού πόσα ΚΜ είναι η μονάδα? Υπάρχει λεοφωρείο ή ταξί που πάει προς τα εκεί και πόσο κοστίζει το εισητήριο?

Δευτέρα παρουσιάζομαι και πάω για 2η 6μηνη αναβολή γιατί δεν υπάρχει μία . Κρίση μάγκες...
 
Top