• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

124 ΠΒΕ Τριπολη Ε' ΕΣΣΟ

jordan7

New member
καλησπερα παιδια. Ειναι κανεις αλλος απο εδω περα για τριπολη ; παρουσιαζομαι 14/9...Επισης διαβαζω οτι με smartphone ειναι πολυ αυστηροι και δεν περναει αληθευει; Αν υπαρχει καποια γενικη συμβουλη παντως ειναι καλοδεχουμενη. ;D
 

PetrisGrr

New member
καλησπερα φιλε!!! και γω τοτε παρουσιαζομαι. απο οτι εχω διαβασει και γω δεν ειναι καιπολυ ελαστικοι οποτε προμηθευσου ενα κινητο των 20 ευρω νοκια να κανουμε τη δουλιτσα μας, νταξει εχει δυο τρια παιχνιδακια μεσα αν παρουμε και κανενα mp3 καπως θα περνανε οι ωρες που δε θα μας χωνουν
 

PetrisGrr

New member
εγω φιλε μου ειμαι απο ηρακλειο κρητης απο θελω να ανεβω αθηνα για κανενα δυβδομαδο (καταλαβες γιατι ;ρ) και μετα απο κει τριπολη...εσυ?
 

dionisis97

New member
Καλησπέρα παιδια!!! Κι εγω παρουσιάζομαι πρώτα ο θεος Τριπολη στις 14/9!


jordan7 said:
Tελεια εγω απο θεσσαλονικη ειμαι αχαχα

Jodran7 είμαστε γειτονάκια ειμαι απο κατερίνη



Ξέρετε τι εξτρα χρειάζετε να πάρουμε μαζί μας;;
 

jordan7

New member
Αδερφε που εισαι απο Κατερινη πως θα πας εσυ ;  Εγω απο εδω σκεφτομαι να παρω κτελ και να παω. Για εξτρα καλο ειναι να εχουμε μπολικες αλλαξιες απο καλτσες , φανελακια , μποξερακια  υποθετω.Κανα mp3 να ακουμε κανα τραγουδι.Sleeping bag λενε ειναι καλη ιδεα.
 

dionisis97

New member
Κατερίνη μεσα στην πόλη

θα κατεβω αθηνα πρώτα θα κατσω λιγο εκει και μετα θα παω τριπολη.

πηρες τηλεφωνο στο φρουραρχειο να ρωτησεις πως να κατέβες τριπολη με έξοδα του στρατού; θα σε πουν λογικα τρενο και μετα λεωφορειο.

χμμ μαλιστα σε ευχαριστώ 
 

jordan7

New member
Θα παω να ρωτησω απο εκει καλυτερα..Τιποτα φιλαρακι να σαι καλα. Αντε με το καλο να δουμε πως θα ειναι.
 

Giannis95

New member
Καλησπέρα παιδιά παρουσιάζομαι και εγω 14/9 Τρίπολη! 124 ΠΒΕ Απο χαλκιδα!
 

Giannis95

New member
Παμε παμεε ετσιι!! Εγω σκεφτομαι να παρουσιαστώ κατά τις 10 το πρωί :p
 

phob17

New member
Μπηκα με την προηγουμενη εσσο. Λοιπον, smartphones δεν επιτρεπονται. Μπορειτε να προσπαθησετε να το περασετε απο τον αρχικο ελεγχο. Αν το βρουνε απλως θα το κρατησουν στην ασφαλεια και θα το παρετε την ημερα της ορκομωσιας (μπορειτε να πηγαινετε στην ασφαλεια συγκεκριμενες ωρες για να παρετε τηλ ή να δειτε mail αλλα μεχρι εκει). Εαν το περασετε ομως (εξαρταται απο το ποσο βαριεται να σας ψαξει ο αλλος) και σας πιασουν μεσα στο στρατοπεδο τη γαμησατε... το ελαχιστο 10Φ. Επισης, στον αρχικο ελεγχο θα σας κρατησουν σπρει για κουνουπια και κοριους, μωρομαντηλα, αποσμητικα σε σπρει (αυτα που ειναι stick περνανε) και φαρμακα εαν δεν εχετε συνταγη γιατρου. Sleeping bag τωρα το καλοκαιρι δεν ειναι απαραιτητο. Καποιοι ειχαν αλλα ή περισσοτεροι οχι. Εννοειται θα εχετε μαζι σας ομως κανενα σεντονι.
 

phob17

New member
Επισης, δεν υπαρχει λογος να πατε απο τις 8 που λεει το χαρτι γιατι η πυλη ανοιγει κατα τις 10 με 10:30. Ωστοσο καλυτερα ειναι να μπειτε με την πρωτη ομαδα (30 με 50 ατομα αναλογως) μηπως και ξεμπερδεψετε την πρωτη μερα απο ολα τα διαδικαστικα. Η ομαδα αυτη ισχυει μονο την πρωτη μερα μεχρι να χωριστειτε σε διμοιριες (με βαση το επιθετο).
 

Giannis95

New member
Σε ευχαριστούμε πολυ φιλε μου για τις συμβουλές!! Ποσες μερες είναι μέχρι την ορκομωσια; Επισης νομίζω την πρώτη εβδομάδα υπάρχει μονο επισκέπτηριο, και την αλλη εξοδο;
 

jordan7

New member
Ευχαριστουμε φιλε για τις συμβουλες. Πιστευω κινητο χωρις καμερα και mp3 περνανε κανονικα. Και οπως ρωτησε ο Γιαννης ποσες μερες ειναι μεχρι την ορκομωσια ;
 

phob17

New member
Κανονικα νομιζω ειναι 4 βδομαδες η βασικη εκπαιδευση. Σε μας κρατησε 3 βδομαδες παρα 2 μερες. Την πρωτη βδομαδα εχει επισκεπτηριο και μπορουν να ας φερουν οτι σας κρατησουν κατα τον ελεγχο πχ αποσμητικα, μωρομαντηλα κινητο ενδεχομενως (ειναι λιγο ριψοκινδυνο). Ωστοσο σε μας δεν εγινε λογω covid. Οπως και η ορκομωσια εγινε χωρις κοσμο για τον ιδιο λογο. Καλυτερα απο τη μια κρατησε 1 ωρα περιπου και μετα φυγαμε. Εξοδο εχετε το δευτερο ΣΚ (οι μισες διμοιριες το σαββατο και οι υπολοιπες την κυριακη). Κανονικα δεν επιτρεπονται κινητα με καμερα και gps. Ωστοσο με ενα απλο κινητο χωρις καμερα θα ειστε ενταξει (οι περισσοτεροι ειχαν το νοκια 105). Τωρα για το mp3 δεν νομιζω να σου πουνε τιποτα. Ο,τι αλλο θελετε ρωτηστε!
 

Johnnie

New member
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Τι άλλο έχει αλλάξει στο κέντρο λόγω covid? Πολλά ακούγονται γενικά. Έχει ακουστεί ότι δεν δίνονται και άδειες ορκομωσίας αυτόν τον καιρό. Ισχύει?
 
Top