• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

128 ΣΕΤΗ Καβούρι

antipalevou

New member
Λοιπόν, τα πράγματα μετά τις εξόδους και τα ΠΣΚ είναι σαφώς καλύτερα για όλους. Πλέον επειδή είμαστε 130 άτομα οι εκπαιδευόμενοι, μας πάει ως εξής (και τις 4 ειδικότητες):
1 εβδομάδα 1-7 (δηλαδή ΠΣΚ έξω) και 1 εβδομάδα 1-3 και ΠΣΚ μέσα. Όλα αυτά μέχρι τις 3/2. Μετά στις μονάδες θα δούμε τι θα ξαναπαίξει...

Η εκπαίδευση γίνεται το πρωί σε 7 διδακτικές 40λεπτες ώρες (7:30πμ - 1:25μμ), όπου αρχικά δεν περνούν με τίποτα αλλά όταν φύγει η 3η ώρα ο καθηγητής αρχίζει την πάρλα και τότε περνάει η ώρα πιο ευχάριστω.

Προσοχή, μη σας πιάσει ο ύπνος γιατί οι στερήσεις εξόδου και οι κρατήσεις καραδοκούν. Στην ουσία δεν αφήνουν να κοιμηθεί κανείς.

Το πρόβλημα με τον απάλευτο θάλαμο παραμένει (όπου έχει μόνο 50 κρεβάτια και τα 39 "ανήκουν" σε παιδιά που δεν έχουν δηλώσει διανυκτέρευση) και ο ύπνος πλέον αναζητείται όπου να΄ναι (ο νοών νοείτο, χεχε). Συν τοις άλλοις, τους 15 οργανικούς τους πάει επίσημα 1-6.

Ο υπηρεσιάρχης είναι λίγος σκληρός αλλά όλα πάνε καλά μέχρι τώρα.

ΥΓ: Ε, ρε βήμα και τρέξιμο που ρίχνουν οι πρωτοετείς και δευτεροετείς της ΣΤΥΑ που είναι δίπλα μας. Με άνδρες φοιτητές και γυναίκες φοιτήτριες της σχολής, παρακαλώ...
 

G-K

New member
Μπορει να μου πει κανεις τι γινεται αυτον τον καιρο στο καβουρι γιατι με βλεπω με μεταθεση για εκει?
 

lapithas

New member
Καλησπέρα κι απο μένα.
Είμαι Δ 08 με ειδικότητα τραπεζοκόμου.Πως είναι το Καβούρι αυτήν την περίοδο;Λόγω ειδικότητας μπορεί να υπάρχει κόλημα;
Ευχαριστώ
 

loualoua

New member
το καβουράκι έχει κόσμο τώρα που δεν γινονται μετατάξεις?πως περνάτε παιδιά εκεί?κλείσανε καμια σκοπιά?
 

salam_alekos

New member
είμαι εκπαιδευόμενος στο Καβούρι...μόνο 2 σκοπιές έχουν μείνει ανοιχτές αλλά δεν παίζει κόσμος. Μας πάει 1.5-0.5 αλλά τους οργανικούς τώρα που ήρθαμε μάλλον τους έχουν χαλαρώσει...είναι εδώ κάποιος οργανικός να μας πει τί παίζει όταν θα φεύγουμε εμείς;;;
 

black ivy

New member
geiaaa xaraaa.ti pezei re pedia kavouri ?exei kanenas aksiopisto info na mas pei?pies ine kales epistasies eki?
opios gnwrizei kati as steilei gt mpenoume sidoma
 

prince_21

New member
Καβούρι πήγαν κάτι γνωστοί μου μάγειρες. Προς το παρόν μια χαρά είναι τα πράγματα. Χαλαρό κλίμο, 2 σκοπιές ανοιχτές αλλά το κακό είναι ότι δεν θα μείνουν πολλά άτομα.
 

antipalevou

New member
Οπως σε ολες τις μοναδες που υπαρχουν εκπαιδευσιμες ειδικοτητες καθε φορα που μπαινει και καινουρια σειρα, ετσι και στο Καβουρι οταν υπαρχουν εκπαιδευομενοι ειναι σχετικα καλα (δηλαδη καλυτερα απο το 1μιση-μιση) αλλιως πλεον παιζει εμπλοκη (δηλαδη χειροτερα απο το 1μιση-μιση).
 

fuerte33

New member
Code:
πολυ καλα παιδια ειμαι προσφατα απολυμενος ενα σας λεω επειδη εχει τυχει να ξερω απο στρατοπαιδα στην αττικη ειναι η πιο βισματικη μοναδα και παει γενικα πολυ καλα,ειναι το μικροτερο στρατοπαιδο και εκπαιδευτηριο μαζι το οποιο σημαινει 100μ αποσταση φυλακειου-θαλαμου,συνηθως 2 σκοπιες ανοιχτες,περιπολος σε 8 λεπτα ολο το στρατοπαιδο περιμετρικα,80 εκπαιδευομενους κατα ΜεσοΟρο σε καθε ΕΣΣΟ και ΕΠΟΠ σειρες οι οποιοι παιρνουν ολες τις σκοπιες για σχεδον 40 μερες καθε φορα και παιζουν κατι τρελα 1-6 (δηλαδη 4 ΕΣΣΟ+1ΕΠΟΠ 5 σειρες 5*40=200 σχεδον ολη η θητεια!)χωρις σκοπιες και οι ενοπλοι αφου τις κανουν οι εκπαιδευομενοι η/και ΕΠΟΠ οσο ειναι εκει αρα μονο ΟΜΑΕ αρα υπνο!:p για πεντε μηνες το καλοκαιρι 100 μετρα απο τη παραλια αρα 2.00 το μεσημερι εξοδοχαρτο και βουτια...πολυ χαλαρο και σωστο μονιμο προσωπικο (λογω βεβαια οτι ειναι μικρη μοναδα αρα ολοι αυτοματως ερχονται κοντα) και ας μη αναφερθουμε στο περιβαλλον που το στρατοπαιδο ειναι τιγκα στα δεντρα..θα το συγκρινα μονο με το ζουμπερι που ηταν κολλητος που το χειμωνα ειναι καλα αλλα το καλοκαιρι επειδη ειναι θερετρο τρως εμπλοκη τυπου 2,5-0,5 και δε τη παλευεις για κανα 3μηνο μεστο λιοπηρι και τους υψηλοβαθμους..
 

AirMad7

New member
Φιλαράκι έχω να πω ότι στο ζούμπερι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από όλες τι απόψεις. (Υπηρεσίες, Το Μέρος, Αξιωματικοί και πολιτικό προσωπικό). Αλήθεια είναι κανείς τώρα εκεί να μας πει πόσο κόσμο εκπαίδευσε το καβούρι κ πότε θα φύγουν για μονάδες?
 

rpdnick

New member
o fuerte33 λεει παπαριες...και για το καβουρι και για το ζουμπερι....μην ακουτε απλα....το καβουρι πλεον μετα και τη φυγη της δ08 εχει ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ απο κοσμο και οταν φυγουν και οι εκπαιδευσιμοι...καλη διασκεδαση !!!
 

tomtoup

New member
Εγω ειμαι τωρα στο καβουρι..
Εχει δυο σκοπιες σ1 και σ3 το πρωι εχει μαθημα απο τις 7:30 εως τις 1:30 καθε μερα εκτος απο ΣΚ
Οι εξοδοι παιζουν 1 μεσα και 2 εξω και ειναι απο τις 2:30 το μεσημερι εως τις 6:30 το αλλο πρωι...
Και ειμαστε 103 ατομα εκπαιδευομενοι..
Γενικα ειναι μια χαρα
 

fuerte33

New member
rpdnick οπως ειδες στο επομενο comment αλλου χρηστη μαλλον εσυ λες παπαριες ειπες μια μαλακια κ ουτε π τη στηριξες στο καβουρι τωρα εχει 31 οργανικους και καθονται μεσα καθε μερα 3 ενοπλοι (κανενα στρατοπαιδο δε καραταει μονο 3 ενοπλους!) βγαλε αοπλους,ΓΝΑ,επιστασιες μαλακιες πες 20 ενοπλοι 20/3 = περιπου 6 να πως βγαινει το 1-6 οταν ειναι 103 εκπαιδευομενοι π σου λεει ο φιλος παραπανω και παιρνουν ολες τις σκοπιες.Οσο για την Δ'09 μαλλον κιαυτο παπαρια ειναι γιατι εφερε 7 οργανικους ενοπλους χωρις εκπαιδευση απο τριπολη επειδη εχω ανθρωπο μεσα και βαλε και 8-9 ατομα που θα μεινουν απο τους 103 εκπαιδευομενους που δικαιουται να κρατησει το 8% ο Δικας κανει +15 ατομα και απολυονται 8 εκ των οποιων 4 αοπλοι οποτε για βαλτα κατω 31-8+15 ποσο μας κανει 38 ατομα για ενα στρατοπαιδακι σα το καβουρι δεν ειναι λιγοι κ καθονται μονο 8 (τον 1 στους 3 μηνες π δεν εχει εκπαιδευομενους)καθε μερα το 1-2 ειναι το ελαχιστο και αυτο μεχρι αρχες μαρτη που θα κανει να ερθει η σειρα του 8-9-10 Φεβρουαριου 2010 για 2 μηνες και μετα οι ΕΠΟΠ που σκεψου εκει πως θα παιζει που θα παρουν τις σκοπιες αυτοι.αν δεν εισαι μεσα μη τα κραζεις η τουλαχιστον οταν λες κατι να το στηριζεις..ασε που εβγαλες και το ζουμπερι σκαρτο.δηλαδη που ειναι καλα ρε φιλε τατοι που τους εχουν ρημαξει στο 1-1?η Ελευσινα που ειναι πτερυγα μαχης? κοιτα τις διμοσιευσεις λιγο κ θα καταλαβεις
 

fuerte33

New member
tomtoup ασχετο αλλα εσυ τι εισαι και σε παει 1-2? εκπαιδευομενος ετσι? τους οργανικους πως τους παει?
 

rpdnick

New member
Εσυ ειπες για 2μιση μιση ζουμπερι (πρωτη παπαρια ) και δευτερον ειχα φιλαρακι πολυ καλο δελτα καβουρι που επαιρνε την αδεια σπαστη γτ ακομα και με αυτες τις 2 σκοπιες δεν εβγαινε η κατασταση και τελευταια βδομαδα εκανε χαμο για να παρει τις 5 μερες που δικαιουτο...αν αυτα αλλαξαν μεσα σε 2 μηνες οκ πασο....Α και μην ανεβαζεις τονους,το χει ο ελληνας στο αιμα του αλλα δε χρειαζεται...σκοπος ειναι να δινουμε πληροφοριες εδω και να τις διασταυρωνουμε !!!

Και πανω απολα...δεν μιλαω για τωρα με τους εκπαιδευομενους....παλια επαιζαν και 1-12 οταν εφταναν εκει εκπαιδευομενοι.....Οι 20 οργανικοι,για 1-2 δε βγαινουν ????Κ αμα φυγει και κανενας αποσπαση (προς μαη μερια για ζουμπερι κλπ) ποσο θα γινει ??μηπως 1-1 ??Το καβουρακι καποτε ηταν 1-3 ΟΦΦ απο το 1-2 και 1-3 που δινει τωρα βρισκεις και πολυ καλυτερα μεσα στην αθηνα
 

harry86

New member
Παιδιά είμαι Δ.Α.Κ. και 16 Απριλίου παίρνουμε μετάθεση. Είμαι από Αθήνα και λέω να πάω Καβούρι. Είναι καλά ή να κοιτάξω για αλλού; Ευχαριστώ
 
Top