• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2/39 Σύνταγμα Πεζικού Μεσολόγγι

kyriakos87

New member
Έμαθα πως παρουσιάζομαι εκέι 17/8.. Κανείς που ξέρει τι παίζει?ειναι καλα εκει ή σκίσιμο?απο εγκαταστάσεις τι λέει?γενικά κάθε πληροφόρια δεκτή για μενα το κωλόψαρο <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
 

mikisdoors

New member
Φίλε Κυριάκο κι εμένα σήμερα μου ήρθε χαρτί πως παρουσιάζομαι Μεσολόγγι 17/8, αλλα ακόμα δεν έχω μάθει κάτι σχετικό με την κατάσταση που επικρατεί θα σε ενημερώσω.

ΥΓ: Θα τα πούμε στο Mεσολογγι!!!
 

clubman

New member
Ξεκολλατε ψαρουληδες, μια χαρα θα τη βγαλετε στο Μεσολογγι!! Παρουσιαστηκα εκει τον Αυγουστο περυσι και περασα αρκετα καλα μπορω να πω.. Σαν κεντρο εχει τις δυσκολιες του αλλα θα ειστε ολοι μια παρεα και θα κανετε χαβαλε.. Καπου στις 3 βδομαδες θα εχετε πλεον συνηθισει και δε θα σας ενοχλει καθολου.. Και απο εξοδους δεν εχει τιποτα τρελο το Μεσολογγι αλλα δεν περνας καθολου ασχημα, ειναι ολα κοντα στο στρατοπεδο (10 λεπτα με τα ποδια) και βρισκεις οτι θες στην πολη..

Οι εγκαταστασεις ειναι παλιες αλλα ειναι μια χαρα αξιοπρεπεις, δε θα εχετε προβλημα..

Αν μπορειτε αποφυγετε τον 4ο λοχο γιατι εχει περιεργο λοχαγο, 2ος ζωαρα.. Στην τυχη σε βαζουν σε λοχους αλλα αν εχετε κανα κονε μεσα κανα παλιο κτλ εκμεταλευτειτε το..
 

aperol

New member
θα τα πουμε μεσολογγι παιδες! καλα θα ειναι. εμαθα οτι δεν ειναι καλα 4ο λοχο... αλλα στρατος ειναι!
εγω τους αγραμματους με τα πολλα κομπλεξ φοβαμαι...
 

aperol

New member
εσυ απο αθηνα εισαι κυριακο? δε θελει αγχος θα βρουμε πολυ κοσμο εκει και με λιγους θα ταιριαξουμε. αυτοι οι λιγοι αρκουν... λιγοι και καλοι. αντε να δουμε!
 

aperol

New member
λογικο ειναι! μπαινουμε σε ενα χωρο που δεν ξερουμε ακριβως πως και τι. κι εγω εχω λιγο αγχος. μαλλον αγωνια. αν φυγουν οι πρωτες2-3 μερες μετα θα στρωσει το πραγμα. θεωρω οτι το γεγονος πως μενω μονος απο το 2000 σε δυσκολες συνθηκες μαλιστα οταν ημουν στην ιταλια θα με βοηθησει. εκει περασα τα παντα, αποκλειεται ο στρατος να ειναι χειροτερος. χχαχααχαχα. οτι εχω ωριμασει απο καποιες καταστασεις ειναι το θετικο.
το αρνητικο ειναι οτι μπαινω σε λαθος ηλικια (28) και δεν ξερω αν θα μου ειναι ευκολο να συνεννοηθω με τους 18χρονους. παντως δεν πιστευω οτι θα ειμαι ο μοναδικος παππους!
 

mikisdoors

New member
[quote author="kyriakos87"]ela re file.....elpizw na tin palepsoume ekei.....apo athina eisai?[/quote]

Φίλε Κυριάκο από Αθήνα είμαι κι εγώ!Κι εγώ είναι η αλήθεια ότι έχω αγχωθεί λιγάκι, αν και όπως βλέπω στο Μεσολόγγι πρέπει να είναι αρκετά καλά...Εγώ αγχώνομαι περισσότερο για τη μονάδα και όχι τόσο για το κέντρο, γιατί εκεί είναι τα δύσκολα...Πάντως πιστεύω θα ήταν καλή ιδέα όσοι είμαστε από Αθήνα να βρεθούμε να γνωριστούμε πριν μπούμε μέσα, για να μην είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων!
 

aperol

New member
αχ ρε μικη δε μας τα λες καλα! ελπιζω οτι δεν το εννοεις οπως ακουγεται. ολοι φανταροι ειμαστε κι ολοι αγνωστοι μεταξυ αγνωστων θα ειμαστε και πιστευω οτι ολοι μαζι θα μπορουμε να κανουμε μια καλη παρεα εαν ταιριαζουν τα μυαλα μας. τωρα αυτο το χουι των αθηναιων που το συναντησα και στην ιταλια που σπουδαζα και στη θεσσαλονικη και παντου, δηλαδη να γκετοποιουνται δεν το εχω καταλαβει. παντως μην αγχωνεστε... ανθρωπους και απο αθηνα και απο αλλα μερη θα βρουμε πολλους και στην τελικη θα καταλαβετε οτι παρεες θα κανετε και φιλους μαλιστα καλους και οχι με γεωγραφικορατσιστικα κριτηρια αλλα με κριτηριο το χαρακτηρα και την ποιοτητα
 

ioigoume

New member
Ki allos gia messologi!!!
Dio kai arethn kai doksa poy lene kai oi palioteroi.
Tha piksoume synadelfoi kollopsara! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

Psilos86

New member
Καλημερα συναδελφοι <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
Το χαρτακι μου λεει για 19/8
θα ειναι κανεις για παρεα??
 

Psilos86

New member
[quote author="aperol"]θεωρω οτι το γεγονος πως μενω μονος απο το 2000 σε δυσκολες συνθηκες μαλιστα οταν ημουν στην ιταλια θα με βοηθησει. εκει περασα τα παντα, αποκλειεται ο στρατος να ειναι χειροτερος.[/quote]
@Aperol1
Και που να κανεις επαρχια Ελλαδα 4 χρονακια!!!!
Α ρε Ληξουρι αθανατο...!!!!
 

makis86

New member
Για Μεσολόγγι νομίζω φεύγει στις 6.00 το ΚΤΕΛ από Κηφισό οπότε όλα τα φανταράκια εκεί μαζεμένα θα είμαστε <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

makis86

New member
νομίζω ότι το πιο νωρίς είναι 6 αλλά και πάλι σίγουρος δεν είμαι,πάρε και ρώτα θα σου πουν
 

moutro

New member
Μην πάτε πρωί πρωί γιατί ότι δουλειές υπάρχουν (μοίρασμα ρούχων, στρώσιμο,, καθάρισμα, πέρα δώθε χαρτιά κτλ)θα τα κάνετε εσείς. Κατά τις 11-12 να είστε εκεί : <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->
 

aperol

New member
καποιος αλλος ειπε να παμε πρωι πρωι να βρουμε ρουχα στο νουμερο μας και να διαλεξουμε το καλυτερο κρεβατι. τωρα ποιο ειναι το σωστο?
 
Top