• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2/39 ΣΕ/ΕΟΔ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ... 12 ΝΟΕΜΒΡΗ...

panoss

New member
Καλησπερα παιδες...

Σημερα πηρα το 'χαρτι' και στις 12 Νοεμβριου πρεπει να παρουσιαστω στο Μεσολαγγι...

Ειμαι και εγω 2/39 το λεω μιας και διαβασα απο τα αλλα παιδια στο forum...

Ξερετε τπτ καινουριο απο αυτο το στρατοπαιδο?
Τι παιζει τωρα εκει?
Με τα κινητα τι γινετε?
Ειναι κανενα παιδι που θα παρουσιαστει την ιδια μερα που θα παω και εγω?

*αυτα τα 'λιγά' για 1ο post...


thanx...
 

chris80

New member
Agapite file. soy grafo apo KYPRO kai ELDYK. ton aygousto parousiastika sto 2/39 kai tora to thimamai kai mou lipei. eisai poly tyxeros pou pas ekei (ektos an allaxan toso ta pragmata se 2 mines) ego erixa apisteyto gelio kai genika ekana poly kalous filous, ezisa para poli kala ekei mesa. o syntagmatarxis einai pragmatika agios, opos kai oi axiomatikoi, kane omos ta panta gia na apofigeis ton 4 loxo me loxago ton Xenofos kai kati vlakes allous. an exeis meso kane ta panta na mpeis ston 3 loxo pou imoun ego, an exeresoume ton loxago pou einai ligo psonara, oi axiomatikoi (Ionas-Spyropoulos-Tsilligiannis) einai oi pio kaloi pou mporeis na vreis, me to kalampouri kai tin plaka tous, alla kai afstiroi otan prepei, xeroun na kratoun tis isoropoies, pragma spanio gia axiomatikous. h ekpaideusi einai kanoniki me voles kai poreia, alla tipota to kourastiko. genika na thewreis ton eayto sou tyxero pou pas ekei. an sou katsei kala, tha peraseis axehasta. ego kai ti den tha edina na xanapao. to mono kako einai oti to 2/39 trofodotei me stratiotes tin ELDYK poy eimai ego. na fantasteis apo tin dimoiria mou (35 atoma) tora ta 13 eimaste kypro, vevaia den me xalaei giati akomi kai tora kano parea me ta idia atoma pou ekana kai sto mesologgi, opote den xalasa filies, kai se genikes grammes ta pragmata edo stin kypro (2 tagma) einai mia xara. oti alles apories exeis rota kai tha sou apandisw. an eisai sostos kai sovaros kai genika sou katsoun ta pragmata tha rixeis poly gelio ekei pera.
 

panoss

New member
Kalhspera file mou...

Exw merikes erwthsoules:

1. Egw pou den thelw na perasw apo yea ginete?
2. To fagito kai oi egkatastaseis ti lene?
3. Ta kinita epitreponte?
4. Ti na parw mazi mou thn hmera ths katatakshs mou?
5. Ti einai to ELDYK kai mporw na apofygw thn kypro?
6. einai kala sthn kypro an parw metathesh ekei?

Ayta... Tha perimenw apanthsh sou...

Thanx...
 

clubman

New member
Φιλε μου εισαι οντως τυχερος που θα καταταγεις στο Μεσολογγι.. Κι εγω περασα γαματα εκει, αποφυγε τον 4ο λοχο αν μπορεσεις οπως ειπε και ο chris.. Ο καλυτερος λοχος ειναι ο 2ος, πολυ χαλαρα τα πραγματα και το 90% των αξιωματικων ειναι πολυ οκ.. Ο 3ος ηταν καλουτσικος, ομως δεν ξεχναω καποια πρωινα που ημουν θαλαμοφυλακας και εβλεπα καμια 15αρια ατομα αναφερομενους για μαλακιες και το λοχαγο να ουρλιαζει σαν ιστορικος.. Αν μπορεις στο ξαναλεω μπες 2ο λοχο και θα περασεις ζαχαρη.. Καμπανα δεν εφαγε κανεις χωρις να κανει τρελη μαλακια και παλι ποτε δεν εριξαν πανω απο 10Φ κι αυτο για κινητο και οχι απο το λοχαγο αλλα απο τον Ταγματαρχη.. Μιας και ειπα για κινητο, μη σε πιασουν με κινητο με καμερα, οπου και να σαι θα φας φυλακη.. Στις μοναδες ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα, αλλα εχεις ακομα για τοτε.. Παρε ενα αξιοπιστο κινητακι χωρις καμερα να κανεις τη δουλεια σου και μετα βλεπεις.. Επιτρεπεται νομιμα να μιλας στο ΚΨΜ.. Τωρα νταξει στελνεις και απο το θαλαμο κτλ κανα μηνυμα η μιλας αλλα αν σε βρουν μπορει να στη ριξουν.. Εμας δε μας πειραξε κανεις αλλα ημασταν προσεκτικοι παντα.. Οι εγκαταστασεις ειναι αποδεκτες, οχι χλιδα αλλα ειναι οκ, μπορει να σου φανει καπως στην αρχη συνηθισμενος απο το σπιτακι σου αλλα οταν πας στη μοναδα θα καταλαβεις οτι υπαρχουν και πολυυυ χειροτερα.. Την πρωτη βδομαδα θα τα εχεις συνηθισει ολα και δε θα σε νοιαζει τιποτα περι εγκαταστασεων, ολα ειναι αξιοπρεπη, ουτε κοριους ειχαμε, ουτε καν κουνουπια(?).. Το φαγητο τις πρωτες 2 βδομαδες δεν ηταν πολυ καλο, μετα ηρθε και ενας μαγειρας απο τη Σπαρτη φανταρος δηλαδη και εφτιαξε παρα πολυ.. Θα τον γνωρισεις οποτε εχει αγγαρεια στα μαγειρια και θα δεις οτι ειναι μια χαρα.. Γενικα κεντρο ειναι, φαγητα κτλ τα προσεχουν πολυ, δε θα ξενερωσεις αρκει να μην εισαι υπερβολικος, στρατο εισαι, να το θυμασαι παντα αυτο οταν σε ξενερωνει κατι.. Ισως στις αρχες σου φανει λιγο (αναλογα και ποσο τρως) αλλα σε μια βδομαδα ο οργανισμος σου θα εχει προσαρμοστει και θα σαι οκ..

ΥΕΑ παιρνανε ολοι.. Οσους ηταν 9μηνο τους εβγαλαν κατευθειαν στην ακρη, οσους δεν ηθελαν το ιδιο.. Αν σε βαλουν οπωσδηποτε να κανεις τα αθληματα, απλα κοψου κανοντας χειροτερο χρονο απο αυτον που θελουν, στο τρεξιμο πχ περπατα, στο αλμα εις υψος μην πηδηξεις καν, κανε γυρω γυρω..

ΕΛΔΥΚ= Ελληνικη Δυναμη Κυπρου.. Για να το αποφυγεις αν σου ερθει η ενδειξη, πρεπει να εχεις σοβαρους λογους τους οποιους θα γραψεις καπου που θα σου πουν.. Γενικα να ξερεις οτι Κυπρο παιρνουν μονο Ι1 και Ι2, αν εισαι Ι3 και ανω δε σε πιανει..

Γενικα ειναι καλα απο αποψη εγκαταστασεων (κυριλα) και υπηρεσιων απο οτι μου λενε φιλαρακια που πηγανε, αλλα εχει πολυ εκπαιδευση, γυμναστικη κτλ, ειναι μαχιμα στρατοπεδα δηλαδη..

Οσο για το τι να παρεις μαζι σου τη μερα καταταξης ψαξε στο φορουμ και θα δεις, ειδικα στο υποφορουμ της Αεροποριας εχει εναν καλο οδηγο για Τριπολη, πανω κατω τα ιδια ειναι οτι παιρνει ενας νεοσυλλεκτος μαζι του τη μερα καταταξης...

Καλη καταταξη λοιπον!
 

panoss

New member
Ευχαριστω πολυ παιδες...

Αν στον πορεια μεχρι να μπω εχω καποια αλλη απορια θα σας ενιμερσω...
 

chris80

New member
Ρε κάνε τα πάντα να πας 3 λόχο. ο Λοχαγός ναι μέν είναι δύσκολος και φωνάζει υπερβολικά, αλλα είναι έτσι το σουλούπι του και οι τρόποι που τα λέει που ρίχναμε πολύ γέλιο στην αναφορά το πρώι, η αναφορά ήταν η καλύτερη ώρα της μέρας, μερικές φορές δακρίζαμε απο τα γέλια. άσε που όταν βλέπαμε πάνω απο 5 αναφερόμενους (δηλαδή κάθε μέρα) παίζαμε μεταξύ μας under-over στο σύνολο των κρατήσεων που έριχνε. παίζαμε με λεφτά, και το οναμάσαμε arvil-bet. και γενικά είναι και οι αξιωματικοί καλοί, θα ζοριστείς σε πολύ λογικά πλαίσια και αυτό θα σε βοηθήσει στην πορεία σου στον στρατό, γιατί αν μάθεις απο την αρχή να είσαι παρτάλι και χύμα, όταν θα πάρεις μετάθεση θα τα βρείς πολύ μα πάρα πολύ σκούρα, αυτό να το θύμασαι, εγώ πχ στην ΕΛΔΥΚ που είμαι τώρα έχω συνηθίσει στα προβλεπόμενα (οχι υπερβολικά). ενώ κάτι άλλα παλικάρια που στο κέντρο ήταν χύμα, δέν θα την βγάλουν καθαρή, έχουν ήδη αρχισει να ξενερώνουν. Βασικά αν αποφύγεις τον 4ο λόχο θα περάσεις μέλι όπου και να πάς. Καλή θητεία
 

chmavr

New member
εγω άκουσα για τον 4ο λοχο τα χειροτερα απο παλικαρι π μπηκε τωρα τον Αυγουστο.
θα μάθουμε στις 11 Νοεμβρη....
 

peri84

New member
Καλησπέρα παίδες!
Και εγω παρουσιαστηκα στις 11 Αυγουστου στο Μεσολογγι!
Απο εκεί έχω τις καλύτερες αναμνήσεις αν και ο ύπνος είναι περιορισμένος και η κούραση αρκετή!
Αποφύγετε 1ο-4ο λόχο!Εγώ ήμουν στον 3ο!
Ο διοικητής και τα στελέχη είναι άψογοι σε όλα τους και η μεταχείριση είναι ίση και δίκαιη (αυτό θα το εκτιμήσετε στο υπόλοιπο της θητείας σας). Το φαγητό είναι μέτριο αλλά τρώγεται..Προτιμείστε κινητό χωρίς κάμερα για αρχή εκτός αν είστε διατεθειμένοι να έχετε μόνιμο άγχος μην σας το κλέψουν ή το δούν ανώτεροι..
Τα πράγματα είναι κάπως περίεργα τις πρώτες 2-3 μέρες αλλά θα προσαρμοστείτε όπως κ να έχει..
Εμένα ήδη μου λείπει η παρέα και το κλίμα εκεί παρά τις απειρες ώρες ηλίθιας εκπαίδευσης και οκλαδόν..

Καλή θητεία!
 

chris80

New member
Ναι ρε συ peri84, τι μαύρο χάλι ήταν αυτό με το οκλαδόν στο Μεσολόγγι; το μονο σπαστικό πράγμα που θυμάμαι είναι το οκλαδόν, μας είχαν σπάσει τα νεύρα (για να μήν πώ τι άλλο μας σπάσανε) με το μ@λ@κισμένο το οκλαδόν.
 

clubman

New member
[quote author="chris80"]Ναι ρε συ peri84, τι μαύρο χάλι ήταν αυτό με το οκλαδόν στο Μεσολόγγι; το μονο σπαστικό πράγμα που θυμάμαι είναι το οκλαδόν, μας είχαν σπάσει τα νεύρα (για να μήν πώ τι άλλο μας σπάσανε) με το μ@λ@κισμένο το οκλαδόν.[/quote]

Εγω εχω προβλημα στη μεση και με μαμησε το οκλαδον.. Στο τελος ζητουσα και καθομουν σε καποιο πεζουλι πισω η ακουμπουσα σε κανα δεντρο..
 

psaras84

New member
οι δυο ημερες που παιρνεις μετα την αδεια ορκωμοσιας ειναι αγραφες ή οχι ?

παιδια ποιες ειδικοτητες ειναι καλες στο αυγκεκριμενο στρατοπεδο ?
αν κανεις καπου αλλου μετεκπαιδευση, πχ πας 2 μηνες πατρα, αυτοι οι μηνες αφαιρουνται απο την παραμεθοριο ?
δλδ απο 6 κανεις 4 ?
 

panoss

New member
Καλησπερα παιδες...



Λεω να παρω τον στρατιοτικο σακο ταξιδιου ενος φιλου μου (οχι λουκανικο) οταν θα παω για καταταξη...

Λετε να μου την πουνε?

Επιτρεπετε?
 

nikolas_g7

New member
Mάγκες εγώ παρουσιάστηκα στις 10 του Νοεμβρη. Ο λόχος που άνηκα (3ος) ήταν ο καλύτερος για μένα. Ναι μεν πρέπει να είσαι τέντα αλλά θα σας βγει σε καλό. Ειδικά τώρα που θα πάει ο Κος Σπυρόπουλος διοικητής λόχου (με το βαθμό του υπολοχαγού), μιας και ο Κος Γιαννόπουλος μετακομίζει στον 1ο, πιστεύω θα μάθετε 2 σωστά πράγματα έτσι ώστε να περάσετε καλά στη μονάδα και να μην έχετε κανένα πρόβλημα. Μπορεί ο κος Σπύρόπουλος να είναι καλός, αλλά μην κάνει κανείς τη ΜΑΛΑΚΙΑ να παρακούσει γιατί έπαιξε και έχασε!! Όχι όμως οτι ο Γιαννόπουλος δεν είναι καλός! απλά του αρέσει να φωνάζει. Επίσης ο Κος Γιαννόπουλος μην σε δει και δεν είσαι ζωηρός και κυρίως μη μιλάς από μέσα σου! Εν πάσει περιπτώσει, αν είσαι τυπικός σε αυτά που θα σου πούν θα περάσεις μέλι, δηλαδή θα έχεις και τις εξόδους σου και τα πάντα. Αν παρακούσεις, έπαιξες και έχασες, τόσο στο μεσολόγγι όσο και στη μονάδα!
 

Alekaras

New member
Μαγκες το πιο μαυρο στρατοπεδο του γαλαξια.Ειδικα 3ος λοχος τεντα.Ο Σπυροπουλος καλος δε λεω αλλα αρκετα αυστηρος και τα θελει ολα στην εντελεια.Δεν ειναι τυχαιο που η διμοιρια του ειναι παντα η καλυτερη.Οσο για τον Γιαννοπουλο καλος αλλα δεν την χαριζει σε κανεναν.Τα 2κ αμεσως τα κανει 5.Αν θελετε τη γνωμη μου εγω μεσολογγι δε θα ξαναπηγαινα.
 

^DiMoS^

New member
Εγώ που μπήκα Μαίο στο 2/39 πέρασα γαμάτα...1ο ΤΕΝ/1ος ΛΕΝ/ΙΙ Δρία for ever ;pppp
αλλα τότε άλλοι αξιωματικοί κλπ απο ότι κατάλαβα άλλαξαν τωρα δυστυχώς...και πόστο είχα Βοηθός Αρχιλοχία Λοχου...τεσπα...και που άλλαξαν εξακολούθω να πιστεύω ό,τι ειναι πολύ καλύτερο απο άλλα κέντρα οπότε δείτε το κ λίγο θετικά μάγκες...θητεία είναι εξάλλου...θα περάσει <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

thecrow

New member
paroysiastika 10 noemvri 20088 sto 2/39 se 3 loxos.prokite gia to pio mayro stratopedo thimame tis protes meres poy den mas afinan na kanoyme oyte mpanio girizame apo ekpedeysi koyrasmenoi idromenoi kai mas eixan xestrosi ta krevatia kai erxontoysan kai fonazane se 3 lepta stromena kai oloi kato gia anaforaaaaaaaaaaa!!!!! san skiloi kanane oloi ekei mesa idromenoi kai koyrasmenoi 4 meres aplitoi. oti koimomastan me ta royxa gia na prolavoyme to proi to strosimo kai tin anafora ayto den to sizitame!!! to fagito ine athliotato oi diskoi exoyn skata apo peristeria kai ipolimata proigoymenon imeron ta mpania einai mia kolasi kathos arketa kazanakia den leitoyrgoyn. kante ta panta na apofigete 3 kai tatarto loxo!! kai an thelete tin gnomi moy otan tha paroysiastite na pate apo poli proi giati apo an pas apo toys protoys kai exeis gnoseis mporei na se dialexoyn gia grafeia kai na peraseis zoi xarisameni!!
kata ta alla gia tin pio aplo logo tros kratisi kai filaki etsi gia na ginete kati!!! thimame ena proino 25 anaferomenoi logo krevation !kai ta krevatia toys itan teza. eixame tetio anxos poy xipnagame apo tis 5.30 gia na strosoyme to krevati! ELEOS!!!!
 

panoss

New member
den kserw ti lete eseis egw pantos parousiastika stis 12 noemvriou tou 08...
apla GAMATA an eksereseis ton Xouta kalos alla na mhn ton epiane h trela tou...
mia xara perasame poly xalara, poly upno kai polu ma polu gelio....

2os loxos reeeeee....
 
Μάγκες 304 speaking...
2ος Λόχος 2η διμοιρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!!Λοχαγός Μπερτσιάς for ever!!!πολύ αλάνι!
και διμοιρίτες θεοι...Στεργίου,Βασιλόπουλος,Αποστολόπουλος και δόκιμος!και από στελέχη Καραμπούλης και Χούτας.
νομίζω μακραν ο καλύτερος λόχος!ούτε καμπάνες,ούτε ξέστρωμα κρεβατιών,ούτε τπτ...χαρακτηριστικό να σας πω ότι ο Λοχαγός δεν είχε μπει ούτε μια φορά για επιθεώρηση στο θάλαμο
καντε ότι μπορείτε ώστε να πάτε εκεί!!!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ 4ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα πράγματα είναι,ή τουλάχιστον ήταν,χάλια!!!
 
Top