• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2007Δ΄/ΕΣΣΟ, 5-7 Νοεμβρίου

alex_fugitive

New member
<!-- m -->http://www.hellenicnavy.gr/new_details. ... ew_id=1194<!-- m -->


5/10/2007 Πρόσκληση Κατάταξης Στρατευσίμων 2007Δ/ΕΣΣΟ στο Π.Ν

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με την 2007Δ΄/ΕΣΣΟ, από 5 Νοεμβρίου 2007 έως 7 Νοεμβρίου 2007 οι παρακάτω:

α. Οι στρατεύσιμοι κλάσεως 2009 (γεννηθέντες το έτος 1988) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα Μητρώα Αρρένων των Νομών Πέλλας, Δωδεκανήσου, Ξάνθης και Αττικής (Αρμοδιότητας ΣΓ Ανατολικής Αττικής και Β΄ ΣΓ Αθηνών).

β. Οι στρατεύσιμοι κλάσεων 1984 μέχρι και 2008 (γεννηθέντες από το έτος 1963 μέχρι και το έτος 1987) από όλους τους Νομούς του Κράτους και από την κλάση 2009 (έτος γέννησης 1988) των Νομών που κλήθηκαν μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση, εφόσον οι λόγοι της υποχρέωσης τους για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Μαΐου 2007 μέχρι και 31 Ιουλίου 2007.

γ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1984 μέχρι και 2008 που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Αυγούστου 2007 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2007.


Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού, στη διεύθυνση <!-- w -->www.hellenicnavy.gr<!-- w -->. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία.

Αντιπλοίαρχος Α.ΒΕΤΤΟΣ Π.Ν.
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ




Αντε παιδιά, μαζι και εγώ. Να παιρνουμε σειρά (301)
 

arkas

New member
θα τα πούμε στον Πόρο.Vamos και η κακιά μας ώρα <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> Και η Σαλλονική θα είναι εκεί!
 

zargoulis

New member
Παιδές για μας που θα μπούμε Π.Ν (σύφωνα με το βύσμα μας!) μια σημαντική απορία.Επειδη παίζουν πολλές και διαφορετικές απόψεις, τί γίνεται με τα κινητά? Μπορούμε να τα πάρουμε στο ΚΕΠΑΛ? Επιτρέπονται και στον Πόρο?
Απλα σε ενα φιλαράκι που παρουσιάστικε Τρίπολη (ασχετο βέβαια με ναυτικο) στην προηγούμενη ΕΣΣΟ τους τα άφηναν κανονικά και μάλιστα τους ζητάγανε και το νούμερο για να τους βρίσκουν. Μην το πάρουμε μαζί μας και μας το τσιμπίσουν στον έλεγχο!!!!!
<!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

Nexus

New member
[quote author="zargoulis"]Παιδές για μας που θα μπούμε Π.Ν (σύφωνα με το βύσμα μας!) μια σημαντική απορία.Επειδη παίζουν πολλές και διαφορετικές απόψεις, τί γίνεται με τα κινητά? Μπορούμε να τα πάρουμε στο ΚΕΠΑΛ? Επιτρέπονται και στον Πόρο?
Απλα σε ενα φιλαράκι που παρουσιάστικε Τρίπολη (ασχετο βέβαια με ναυτικο) στην προηγούμενη ΕΣΣΟ τους τα άφηναν κανονικά και μάλιστα τους ζητάγανε και το νούμερο για να τους βρίσκουν. Μην το πάρουμε μαζί μας και μας το τσιμπίσουν στον έλεγχο!!!!!
<!-- s8) -->8)<!-- s8) -->[/quote]

Πάρε το κινητό μαζί σου (κινητό χωρίς κάμερα) απλά να το έχεις πάνω σου, γιατί θα ψάξουν το σάκο σου αλλά σωματικός έλεγχος δεν γίνεται. Φίλος μου που μπήκε στον Πόρο πριν από 2 χρόνια δεν είχε πρόβλημα.
 

Bear

New member
Δεν νομίζω να σου πουν τίποτα εκτός και αν τραβάς φωτό.κατά την διαδικασία κατάταξης. Στο πεζικό μου έλεγε ένας φίλος μου ότι τους λέγαν να παίρνουν τηλέφωνο καθημερινά τους γονείς τους για να μην ανησυχούν. Το ζήτημα είναι να μην το παρακάνεις με το κινητό. Παρεπιπτόντως με τον φορτιστή τι κάνουμε; Τον βάζουμε σε καμμιά κάλτσα ή τον έχουμε πάνω μας και αυτόν? Και κάτι σημαντικό: για όσους έχουμε μούσι και ξυριζόμαστε με μηχανή, την κρύβουμε και αυτήν ή περνάει κανονικά;
 

Arxontas

New member
Στον Πόρο απαγορευόντουσαν τα κινητά.Όλοι όμως είχαμε και το χρησιμοποιούσαμε.Απλά το κάναμε χωρίς να μας βλέπουν οι αξιωματικοί.Στο ΚΕΠΑΛ από ότι μου είπαν κάτι φίλοι τα χρησιμοποιούσαν όλη την ώρα.Την ξυριστική μηχανή θα σου την πάρουν.Εδώ εμένα μου πήραν τα ξυραφάκια και το κατάλαβα όταν πήγα να ξυριστώ!!!!Και αναγκαστικά πήρα από την καντίνα του Παλάσκα την δεύτερη μέρα της κατάταξης.Οπότε την ξυριστική να την έχεις πάνω σου άν είναι για μούσι όπως και τα ξυραφάκια σου μπας και πέσεις σε κανέναν περίεργο.Αλλιώς θα βολευτείς με του Π.Ν που είναι τραγικά.Με μούσι μπορείς να μπείς.Απλά θα είναι περιποιημένο.Εμάς μας είχαν πεί ότι όποιος έχει μούσι να το κόψει αλλά πολλοί το κράτησαν.Οπότε το κρατάς και είσαι ήσυχος.Κλαή θητεία παιδες και προσπαθείστε να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε.
 

Arxontas

New member
Στον Πόρο απαγορευόντουσαν τα κινητά.Όλοι όμως είχαμε και το χρησιμοποιούσαμε.Απλά το κάναμε χωρίς να μας βλέπουν οι αξιωματικοί.Στο ΚΕΠΑΛ από ότι μου είπαν κάτι φίλοι τα χρησιμοποιούσαν όλη την ώρα.Την ξυριστική μηχανή θα σου την πάρουν.Εδώ εμένα μου πήραν τα ξυραφάκια και το κατάλαβα όταν πήγα να ξυριστώ!!!!Και αναγκαστικά πήρα από την καντίνα του Παλάσκα την δεύτερη μέρα της κατάταξης.Οπότε την ξυριστική να την έχεις πάνω σου άν είναι για μούσι όπως και τα ξυραφάκια σου μπας και πέσεις σε κανέναν περίεργο.Αλλιώς θα βολευτείς με του Π.Ν που είναι τραγικά.Με μούσι μπορείς να μπείς.Απλά θα είναι περιποιημένο.Εμάς μας είχαν πεί ότι όποιος έχει μούσι να το κόψει αλλά πολλοί το κράτησαν.Οπότε το κρατάς και είσαι ήσυχος.Καλή θητεία παιδες και προσπαθείστε να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε.
 

zargoulis

New member
Αρα κινητα μπορούμε να πάρουμε αν τα έχουμε πάνω μας όπως και τους φορτιστές.Απλα το άγχος μου είναι να μην μας τα τσιμπίσουν στον έλεγχο.
Το ίδιο ισχύει με τη ξυριστική τύπου mach 3? Η μπορούμε να την έχουμε χύμα στην τσάντα? Αυτή επιτρέπεται? Δηλαδή πρέπει να την έχουμε πάνω μας?
Μπορεί να ακούγονται χαζά πραματάκια αλλά χρειάζονται τα άτιμα...
(Σα ρομποκοπ θα σκάσουμε στο ΚΕΠΑΛ... <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> )
 

Arxontas

New member
Κράτησέ τα πάνω σου.Εμένα τα ξυραφάκια από την max 3 μου πήρανε και δεν το πήρα χαμπάρι γιατί το θεώρησα κουλό να μου τα πάρουν.Πάρε μία μπανάνα και γέμισέ την.Γέμισε και τις τσέπες από το μπουφάν σου και θα είσαι μια χαρά.Σωματικό έλγχο δεν σου κάνουν.Βάλε και ένα after shave ανάμεσα από τις φανέλες σου για να μην το δούνε.
 

armymaniac

New member
Παιδες μην ψαρωσετε πουθενα....Οι απαγορευσεις ειναι....θεωρητικες!!!!
Και κινητα παρτε, και ξυραφακια κλπ κλπ
Το μονο να προσεξετε ειναι να μην προκαλειτε γενικα...Ολα θα πανε καλα.Και υπολογιζετε για 23 Νοεβρη την ορκωμοσια σας....Καλη θητεια.
 
Οι απαγορεύσεις δεν είνια καθόλου θεωρητικές. Ειδικά στον έλεγχο όταν πρωτομπαίνεις είναι αρκετά αυστηροί.

Αν όμως έχεις το κινητό πάνω σου, δεν θα το βρούνε γιατί δεν κάνουν σωματικό έλεγχο. Το ίδιο και τους φορτιστές, ξυραφάκια για μηχανές Gillette, ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές κλπ.

Επίσης, απαγορεύονται κολώνιες και αποσμητικά σπρέυ.

Και διάφορα άλλα.
 

Bear

New member
Την λογική για την οποία σου παίρνουν τα ξυραφάκια και την μηχανή δεν θα την καταλάβω ποτέ...
Αν έχεις μπανάνα στην μεση παίζει να σου πουν να την ανοίξεις; Επίσης παίζει αν έχεις κρύψει κανά φορτιστή σε καμιά κάλτσα να τις ψάζουν; Πάντως ένας φίλος μου είπε ότι στην Τρίπολη ο έλεγχος στις βαλίτσες ήταν από επιφανειακός εως ανύπαρκτος
 
Είναι που θα πέσεις, πώς θα τον πετύχεις αυτόν που θα σου κάνει έλεγχο, κλπ. κλπ.

Πάντως, για καλό και για κακό, ότι θεωρείς πολύ σημαντικό κράτα το πάνω σου. Όταν λες να το βάλεις στην κάλτσα τί εννοείς? Πάντως δεν παίζει να σου ψάξουν τα παπούτσια που φοράς (χρήσιμο μόνο αν σκέφτεσαι να μπάσεις ναρκωτικά) ούτε να σου ανοίξουν τις κάλτσες και τα διπλωμένα σωβρακο-φανελάκια να δουν τί έχεις μέσα!

Αν σκέφτεσαι να μπάσεις ναρκωτικά, σκέψου το δυο φορές, γιατί παίζουν σκυλιά και γενικά τα κηνυγάνε πάρα πολύ. Τουλάχιστον στην δικιά μου σειρά είχαν μπει με σκυλιά και ψάχνανε.
 

Bear

New member
[quote author="Mixalis.Antonopoulos"]Αν σκέφτεσαι να μπάσεις ναρκωτικά, σκέψου το δυο φορές, γιατί παίζουν σκυλιά και γενικά τα κηνυγάνε πάρα πολύ. Τουλάχιστον στην δικιά μου σειρά είχαν μπει με σκυλιά και ψάχνανε.[/quote]

Έλεος όχι και ναρκωτικά. Μακριά από μένα αυτά. Κανά φορτιστή ή κανά mp3 τύπου stick εννοώ.
 

Bear

New member
Απλά φαντάσου αν σου κρατήσουν τον φορτιστή του κινητού τι ήττα θα φας. Όσο για τα ναρκωτικά, οι κολλητοί μου έχουν πει ιστορίες αηδιαστικές που μακάρι να μην ζήσω ποτέ κατά την διάρκεια της θητείας μου.
 

netrino1980

New member
Loipon mages tis 07d akouste ena neo ligo aporito akoma...Eimai se ena grafeio kai koitaxa ena sima pou irthe simera gia esas..Orkizeste paraskeui 23 Noevriou kai stis 18 exete episkeptirio..To eida kai eipa apla na sas to pw..Me to kalo na mpite kai dinata..
 

spirtokoutos

New member
to kolpo einai ekei pou ginetai o elegxos oti thes na peraseis na to exeis epano sou k na katseis piso stin oura na kozareis ti paizei oi protoi tin patane mono. k parte kinita me camera na travate ta skinika ,ego de pira k to metaniosa...de tha sas ta parei kaneis!
 

break

New member
Εμάς που μπήκαμε με την 07Γ, πριν τον έλεγχο αποσκευών μας είπε ο ομαδάρχης μας: παιδιά κινητά - φορτιστές τα κρατάτε, βάλτε τα στις τσέπες σας.

Στην προπαίδευση στο ΚΕΠΑΛ μπορούσες να μιλάς στο κινητό έξω (και μέσα στο θάλαμο φυσικά) αλλά όχι την ώρα της κλήσης, δηλαδή την ώρα που είναι όλοι παραταγμένοι σε μια πλατεία, πρωί και απόγευμα.

Άντε παιδιά να μπαίνετε σιγά σιγά, γιατί έχω 48 μέρες στο ναυτικό και ήδη έχω αρχίσει να αισθάνομαι πολύ παλιός <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 
Top