• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2013 Δ ΕΣΣΟ - 124 ΠΒΕ (Τρίπολη) Πολεμική Αεροπορία

kd305

New member
Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι έχει κρύο,πολύ υγρασία...γενικά ο στρατός ξεκινάει στην μονάδα,στο κέντρο όλοι καλά περνάνε.
 

Mixanologos

New member
Να κάνω μια ερώτηση εδώ, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Οι ειδικότητες παίζουν σημαντικό ρόλο; Ποιες είναι καλές ειδικότητες για κάποιον Ι1; Επίσης, λίγο πιο συγκεκριμένα για ΜΗΧΤ, ΜΑΤΗ, ΜΕΤΗ και για την ειδικότητα του συντηρητή εγκαταστάσεων έχετε καμιά πληροφορία; Ξέρω ότι η εκπαίδευση είναι στο Καβούρι, απλά θέλω να μάθω αν αξίζουν σαν ειδικότητες, αν σου προσφέρει κάτι το να έχεις τέτοια ειδικότητα και το που προτιμούν να στέλνουν τους σμηνίτες με αυτές τις ειδικότητες.
 
D

dls1989

Guest
βασικα του υγειονομικου παιζουν καποιο σημαντικο ρολο απο οσο ξερω
 

o koutsos

New member
Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα. έχω πάθει από την μπάλα ζημία στο γόνατο δηλαδή ρήξη προσθίου χιαστού και μηνίσκου μαζί. πήρα πέρσι μια ετησία αναβολή (φρουραρχείο, επιτροπές κτλ) για να κάνω την εγχείριση αλλά καθυστέρησα και μετά το Πάσχα που πήγα μου έδωσαν ημερομηνία για Οκτώβρη για να κάνω την εγχείριση. Για νωρίτερα δεν βρήκα σε δημόσιο νοσοκομείο. Με κάλεσαν όμως τώρα Σεπτέμβρη να παρουσιαστώ Τρίπολη αεροπορία. τι κάνω? δεύτερη αναβολή μου 'παν ότι δεν μπορώ να πάρω για τον ίδιο λόγο. Ισχύει? να παρουσιαστώ και να κάνω ότι τραυματίστηκα μέσα στο κέντρο εκπαίδευσης? να το πω από την αρχή? θα μου δώσουν αναβολή και θα με διώξουν για να κάνω την εγχείριση και να ξαναπάω? θα με κρατήσουν σ’αυτήν την κατάσταση (ούτε να τρέξω δεν μπορώ, σκαλιά με το ζόρι γιατί μπορεί να μπλοκάρει το γόνατο και πάω κουτσό για μία βδομάδα μέχρι να ξεμπλοκάρει κτλ)? θα με στείλουν στο 401?
Εγώ αυτό που θέλω είναι δευτερη αναβολή για ένα χρόνο πάλι και δεν ξέρω πως να την εξασφαλίσω! τι να κάνω?

το ρωταω εδω γιατι δεν υπαρχει σχετικο θεμα και στα ορθοπεδικα μιλανε για σχολιωση δισκοκοιλη κτλ που ειναι μονιμα. εγω τραυματισμο εχω μονο.
 
Top