• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2014 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) - Πυροβολικό - Θήβα

NewbieDoc

New member
Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις έμαθα ότι έχω επιλεγεί για κατάταξη Πυροβολικό με την 2014 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ).

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι επιλογές ειδικότητας και μετάθεσης υπάρχουν από εκεί μετά την ορκομωσία. Έχω διδακτορικό και είμαι παντρεμένος και μένω με τη γυναίκα μου Θεσσαλονίκη.

Ισχύει αυτό που έχω διαβάσει για ειδικότητα "ειδικός επιστήμονας - γραφέας" και μετάθεση σε τόπο συμφερόντων? Κοντά Θεσσαλονίκη τι υπάρχει για πυροβολικό?

Ευχαριστώ πολύ!
 

NewbieDoc

New member
[quote author="kd305"]Διάβασε το παρακάτω θέμα και θα καλύψεις όλες σου τις απορίες.

http://www.thiteia.org/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=6879[/quote]

Ευχαριστώ!

Το είχα διαβάσει το θέμα απλά δεν ήξερα κατά πόσο οι ειδικότητες αυτές υπάρχουν σε όλα τα σώματα...

Σχετικά με μετάθεση σε τόπο συμφερόντων - υποθέτοντας οτί ο δικός μου είναι Θεσσαλονίκη, καθ'ότι ζω εκέι μα τη σύζηγο μου - γνωρίζει κανείς ποιές είναι οι μονάδες πυροβολικού προς Θεσσαλονίκη μεριά και που είναι καλύτερα / χειρότερα?
 

Νίκος_Ν

New member
Από ότι γνωρίζω δεν έχει σημασία αν είναι στρατόπεδο πυροβολικού. Σε οποιοδήποτε του Στρατού Ξηράς θα σε στείλουν.
 

kd305

New member
Το που είναι καλύτερα ή χειρότερα γιατί ακριβώς σε νοιάζει ? αν έχεις βύσμα πες το εξαρχής.
 

Fregers

New member
Παιδιά καλησπέρα!!Έχω υπηρετήσει 4+ μήνες και πήρα αναβολή 2 χρόνια για μεταπτυχιακό και δουλειά.Παρουσιάζομαι κι εγώ Θήβα.

α)Την πρωτη φορά είχα πάει Εβρο,υπάρχει πιθανότητα να είναι κάπως καλύτερη η μετάθεση μου τώρα?
β)Απ΄΄οτι έχω διαβάσει στο κέντρο σε κρατάνε 3-4 μέρες και φέυγεις. Δίνουν οδοιπορικά ή πας κατευθείαν απ΄το κέντρο στη μονάδα?
γ)Η ειδικότητα αλλάζει στην περιπτωσή μου?Δεν προτίθεμαι να αλλάξω το Ι1,όμως σε σχέση με την πρώτη φορά,έχω πάρει προπτυχιακό και μεταπτυχιακό (συν άδεια ηλεκτρολόγου στο ΤΕΕ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

kd305

New member
Α) Γιατί να είναι καλύτερη ? ομόρφυνες ? <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: --> πάλι Έβρο ή σε νησί θα καταλήξεις.
Β) Σου δίνουν φύλλο πορείας.
Γ) Όχι δεν αλλάζει.
 

Fregers

New member
[quote author="kd305"]Α) Γιατί να είναι καλύτερη ? ομόρφυνες ? <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: --> πάλι Έβρο ή σε νησί θα καταλήξεις.[/quote]

Χαχαχαχα,ευχαριστώ,καλη βδομάδα!!
 
Top