• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2015 Ε ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) - ΚΕΠΒ (Θήβα)

paulosts93

New member
Καλησπέρα παιδιά . Παρουσιαζομαι 9 Σεπτέμβρη πυροβολικό θηβα είναι καλά εκεί ; Πολύ ζόρι στη θηβα ; τι πρέπει ν προσέξω για να περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ ; επίσης πως είναι θαλαμοι , μπανια και γενικά πως είναι το στρατόπεδο εκεί !!!
Επίσης αν κάποιος άλλος είναι να παρουσιαστεί εκεί ας στείλει ένα μήνυμα... Από Θεσσαλονίκη είμαι !!!
 

nikosgkil

New member
Καλησπέρα φίλε Παύλο..

Εγώ μπαίνω 10/09 Θήβα..

Από φίλους που έχουν μπει παλαιότερα έχω μάθει τα εξής:
1. Γενικά επειδή μπαίνουμε Σεπτέμβρη -> μεγάλη ΕΣΣΟ -> άρα πολύς κόσμος -> δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν και πολύ μαζί σου
2. Φαγητό μέτριο
3. Νερό για μπάνιο παίζεται
4. Οι θάλαμοι και τα μπάνια διαφέρουν από μοίρα σε μοίρα και απ'όσο ξέρω υπάρχουν 4 μοίρες..
5. Το στρατόπεδο είναι αρκετά μεγάλο
6. Τα βράδια λόγω της υγρασίας έχει αρκετό κρύο
7. Και τέλος, όσο για την ερώτηση σου για το πως μπορείς να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, είναι είτε το γνωστό βύσμα, είτε να περνάς απαρατήρητος...φαντασματάκι :Ρ

Άντε και καλή θητεία να έχουμε..

Κανένας άλλος που μπαίνει Θήβα να μαζευτούμε να γνωριστούμε;;
 

paulosts93

New member
Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες . Έλα μαζευτούμε λίγο . Νίκο από ποιο μέρος είσαι ;;
 

Caplok

New member
Εγώ παίδες μπαίνω 8/9 στο ΚΕΕΔ. Είχα δηλώσει στα 18 ειδικές δυνάμεις μου είχε έρθει το χαρτί και τώρα που είμαι ήδη 25 εξ αναβολησ μου ξαναρθε για εκει. Σε ολουσ φαινεται παραξενο που ηρθε παλι για εκει και να πωττην αλήθεια δεν πολυψηνομαι πια.
 

nikosgkil

New member
[quote author="paulosts93"]Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες . Έλα μαζευτούμε λίγο . Νίκο από ποιο μέρος είσαι ;;[/quote]

Να'σαι καλά..

Από Βέροια <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

Γενικά έχεις φίλους ή γνωστούς που ξέρεις ότι μπαίνουν Θήβα τώρα τον Σεπτέμβρη;
 

nikosgkil

New member
[quote author="Caplok"]Εγώ παίδες μπαίνω 8/9 στο ΚΕΕΔ. Είχα δηλώσει στα 18 ειδικές δυνάμεις μου είχε έρθει το χαρτί και τώρα που είμαι ήδη 25 εξ αναβολησ μου ξαναρθε για εκει. Σε ολουσ φαινεται παραξενο που ηρθε παλι για εκει και να πωττην αλήθεια δεν πολυψηνομαι πια.[/quote]

Λογικό να μην ψήνεσαι.. Μετά από σπουδές κλπ θέλεις απλά να πας χαλαρά και να τελειώνεις :Ρ

Απ'ότι φαντάζομαι, μπορείς πάντα να κοπείς αν δε θέλεις να συνεχίσεις ειδικές δυνάμεις <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

paulosts93

New member
[quote author="nikosgkil"][quote author="paulosts93"]Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες . Έλα μαζευτούμε λίγο . Νίκο από ποιο μέρος είσαι ;;[/quote]

Να'σαι καλά..

Από Βέροια <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

Γενικά έχεις φίλους ή γνωστούς που ξέρεις ότι μπαίνουν Θήβα τώρα τον Σεπτέμβρη;[/quote]


Εγώ προσωπικά για την ώρα τουλάχιστον μπαίνω μαζί με ένα φιλαράκι από Θεσσαλονίκη στις 9 Σεπτέμβρη !!
 

nikosgkil

New member
[quote author="LeoMonk"]Παίδες και εγώ 10/9 στο ΚΕΠΒ Θήβα. Καλή θητεία να έχουμε.[/quote]

Την ίδια μέρα μπαίνουμε, παίζει να είμαστε ίδια μοίρα..

Φίλε αν επιτρέπεται με τι θα κατέβεις; Το έχεις ψάξει καθόλου;

Γενικά με τι μέσο σκέφτεστε να κατεβείτε προς Θήβα;;
 

nikosgkil

New member
[quote author="paulosts93"][quote author="nikosgkil"][quote author="paulosts93"]Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες . Έλα μαζευτούμε λίγο . Νίκο από ποιο μέρος είσαι ;;[/quote]

Να'σαι καλά..

Από Βέροια <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

Γενικά έχεις φίλους ή γνωστούς που ξέρεις ότι μπαίνουν Θήβα τώρα τον Σεπτέμβρη;[/quote]


Εγώ προσωπικά για την ώρα τουλάχιστον μπαίνω μαζί με ένα φιλαράκι από Θεσσαλονίκη στις 9 Σεπτέμβρη !![/quote]

καλή φάση να μπεις με φίλο <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> τυχερός <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

paulosts93

New member
Ναι αλλά δεν ξέρουμε αν θα ειμαατε στην ίδια μοίρα !! Το θετικό όμως ναι είναι που μπαίνουμε μαζί ... Κανείς άλλος για Θηβα;;
 

leather

New member
Καλημέρα

Είχα μπει 6 σειρές πριν από εσάς, δηλαδή το Σεπτέμβριο του 2014. Τα έχω πρόσφατα και ήμουν ίδια σειρά/ κέντρο οπότε πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω σε ότι απορίες έχετε. Ούτως ή άλλως και εγώ πέρσι τις ίδιες απορίες είχα και έψαχνα.

Γενικά, το κέντρο δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Όσο σκληρό και να είναι το κέντρο, χάνεσαι. Στη μονάδα σε γνωρίζουν από τη στιγμή που θα φτάσεις. Σκεφτείτε σε μια μεγάλη σειρά στη Θήβα στην κάθε πυροβολαρχία ήμασταν 200 άτομα, ενώ στη μονάδα 3.

Για τη Θήβα συγκεκριμένα τώρα. Θεωρείται εύκολο κέντρο. Τελικά και από όσα έμαθα και καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας (για Αυλώνα, Σπάρτη, Τρίπολη, γενικά νότιας Ελλάδας) είναι ένα κέντρο όπως όλα τα άλλα. Με τις δυσκολίες και τις ευκολίες του.

Όπως είπε και κάποιος άλλος υπάρχουν 4 μοίρες. Η 2,3,4 μοίρες έχουν από 3 πυροβολαρχίες. Η 1η δε σας απασχολεί, γιατί είναι αυτοί που είναι μόνιμοι στο στρατόπεδο, όχι δηλαδή οι νεοσύλλεκτοι. Συνήθως στην 1η μοίρα είναι τριμηνίτες από την Αθήνα ή... καλά βύσματα. Η 2η μοίρα έχει τα παλαιότερα κτήρια. Η 3η μοίρα και συγκεκριμένα η Α και Β πυροβολαρχία έχουν το καλύτερο κτήριο, το ονομαστό "ξενοδοχείο" της Θήβας με πολλά μπάνια/τουαλέτες, ΚΨΜ ακριβώς από κάτω, γυμναστήριο και εύκολη πρόσβαση στα εστιατόρια. Όμως η 3Γ πυροβολαρχία είναι σε παρόμοια κατάσταση όπως η 2η μοίρα. Η 4η μοίρα έχει σχετικά πρόσφατες εγκαταστάσεις, παλαιότερες από την τρίτη μοίρα, αλλά σε παλέψιμη κατάσταση. Εκεί ήμουν, οπότε θα σας πω για αυτή πιο συγκεκριμένα. Μοίρα δε διαλέγετε να πάτε. Είναι όπου κατατάσσονται την ημέρα κατάταξής σας. Μη στεναχωρηθείτε όπου και να πάτε. Το σημαντικό είναι να βρείτε άτομα που να μπορείτε να πείτε μια κουβέντα και όχι αν υπάρχουν 5 ή 10 πρίζες στην πυροβολαρχία.

Για την 4η μοίρα, λίγο πολύ ισχύουν για όλες.
Κάθε πυροβολαρχία όπως είπαμε έχει 200 άτομα. Για 200 άτομα υπήρχαν 10 τουαλέτες (1 ανά θάλαμο) κάτι που το πρωί αποτελεί πρόβλημα (οπότε κανονίστε ή να ξυπνάτε 10λεπτά νωρίτερα ή να μην τη χρησιμοποιείτε την "ώρα αιχμής"). Υπάρχουν και 10 (αν θυμάμαι καλά) ντουσιέρες για μπάνιο, αλλά αυτές δεν είναι συγκεκριμένα 1 ανά θάλαμο οπότε βρίσκεις πάντα χώρο. Όμως αν θέλετε μια φιλική συμβουλή προτιμήστε - για πολλούς λόγους - μεσημεριανές ώρες για μπάνιο (2-5 έχετε ανάπαυση οπότε χρόνος υπάρχει και εκείνη την ώρα). Το μεσημέρι έχει λιγότερο κόσμο στα μπάνια. Πολλές φορές θα βρείτε ΚΑΥΤΟ νερό, καθώς το νερό ζεσταίνεται κυρίως το πρωί. Τα μπάνια βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση καθώς οι καθαριότητες γίνονται το πρωί, και κανείς δεν μπορεί να κάνει μπάνιο στις 11 για παράδειγμα. Και τέλος και σημαντικότερο... Το βράδυ στη Θήβα κάνει κρύο, ακόμα και το Σεπτέμβριο. Η Θήβα ΔΕΝ είναι Αθήνα. Στην Αθήνα ήμασταν με κοντομάνικα και τα βράδια στη Θήβα με το μπουφάν.

Το φαγητό παλεύεται αλλά οι ποσότητες είναι σταθερά μικρές ή ελάχιστες. Το στρατόπεδο είναι μεγάλο. Αλλά αν δεν έχεις δουλειά κινείσαι στον άξονα εστιατόρια-μοίρα που σε όποια και να είσαι (ακόμα και στην 4η που είναι πιο μακριά από όλες) δεν είναι πάνω από 5 λεπτά. Και τώρα που είπα δουλειά ή "αγγαρεία" όπου βλέπετε "αγγαρεία" που πηγαίνουν όμως πολλά άτομα (άνω των 5-10) να συμμετέχετε. Ίσως κάτι μικρό να πάρετε (πχ 10 μέρες χωρίς υπηρεσία) αλλά κυρίως θα καταπολεμήσετε τη βαρεμάρα και θα κάνετε ελεύθερα πλάκα με τους υπόλοιπους "αγγαρειομάχους" και μετρημένα με τον λοχία που θα σας επιβλέπει. Να σημειώσω εδώ, ότι στη Θήβα γενικώς οι λοχίες είναι από ΣΜΥ (σχολή μόνιμων υπαξιωματικών) μικροί σε ηλικία (μαξ 25) και εντάξει άτομα. Μπορείς να ζητήσεις (σοβαρά) πράγματα και να σε βοηθήσουν. Καμία σχέση με την πλειοψηφία των ΕΠΟΠ.

Γενικώς οι ημέρες στη Θήβα θα κυλήσουν αργά αλλά ευχάριστα. Μακάρι να είστε και εσείς καιρό μέσα όπως εμείς τότε (26 μέρες) γιατί μια ημέρα στο κέντρο είναι προτιμότερη από μια ημέρα στη μονάδα. Ακόμα και η εκπαίδευση στη Θήβα είναι στυλ σχολείου, χωρίς ιδιαίτερη καταπόνηση. Το βασικό πρόβλημα του κέντρου είναι ότι για 4 σχεδόν εβδομάδες θα δείτε τον έξω κόσμο 2 φορές. Για να μην κουράζω όμως οτιδήποτε άλλο θελήσετε ρωτήσετε.

ΥΓ ειδικά αν δεν έχετε γνωστό να μπείτε, προτιμήστε να πάτε στη Θήβα το προηγούμενο βράδυ και να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο. Όλο και κάποιον θα γνωρίσετε στην πλατεία. Και είναι αλλιώς να ξυπνάς στις 8 για να μπεις στις 10 και αλλιώς να ταξιδεύεις από τα αξημέρωτα. Κόστος των ξενοδοχείων είναι στα 20 ευρώ και οι παροχές είναι οκ. Τρία είναι τα ξενοδοχεία που παίζουν ουσιαστικά: Νιόβη 2262089093 Διονύσιον 2262081500 και για αυτούς της πιο πολυτέλειας (καλά όχι κάτι τρομερό <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> ) Μελετίου 2262027333. Αυτά είναι στο κέντρο, μην κοιτάξετε καν τα άλλα είναι στην εξοχή <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> . Παρεμπιπτόντως ταξί Θήβας 2262027077 2262080777.

ΥΓ2 να ξέρετε ότι ο στρατός γενικώς έχει τους πλέον τεμπέληδες σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό θα το πληρώσετε εσείς οι φαντάροι. Ο βαθμός μη τεμπελιάς και ευκολίας να μιλήσεις και να συνεννοηθείς αυξάνεται όσο ανεβαίνει ο βαθμός, η ηλικία και η σχολή που βγήκε κάποιος (αλλιώς ένας ανθυπολοχαγός, ένας λοχίας και ένας ΕΠΟΠ), όσο περίεργο και να σας φαίνεται.

ΥΓ3 μην αγοράσετε στρατιωτικά είδη (κάλτσες, σώβρακα, υπνόσακους, λουκέτα κλπ). Βολευτείτε με μεταχειρισμένα. Εγώ είχα δώσει 180 ευρώ (γιατί το κάθε ένα κοστίζει και 5-10 ευρώ). Μόνο ο υπνόσακος μου κόστισε 40. Τώρα θέλω να τα πουλήσω και να τα δώσω και κάτω από τη μισή τιμή αλλά δεν έχω κανένα να ενδιαφέρεται. Και ευτυχώς δεν ενέδωσα στο να αγοράσω πετσέτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες σε "φαιοπράσινο" (που ΔΕΝ χρειάζονται). Κοιμάστε με υπνόσακο και ότι σεντόνι θέλετε από κάτω (είπαμε όχι και ροζ) και τα κινητά επιτρέπονται κανονικά, αν τα περάσετε την πρώτη ημέρα. Φυσικά δεν τα περιφέρετε άσκοπα γιατί μέσα σε τόσα άτομα υπάρχουν ελαφροχέρηδες πάντα.
 

Πάνος8

New member
Ε΄ΕΣΣΟ 2015 (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ) .... 239 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΖΕΙ?
 

paulosts93

New member
[quote author="leather"]Καλημέρα

Είχα μπει 6 σειρές πριν από εσάς, δηλαδή το Σεπτέμβριο του 2014. Τα έχω πρόσφατα και ήμουν ίδια σειρά/ κέντρο οπότε πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω σε ότι απορίες έχετε. Ούτως ή άλλως και εγώ πέρσι τις ίδιες απορίες είχα και έψαχνα.

Γενικά, το κέντρο δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Όσο σκληρό και να είναι το κέντρο, χάνεσαι. Στη μονάδα σε γνωρίζουν από τη στιγμή που θα φτάσεις. Σκεφτείτε σε μια μεγάλη σειρά στη Θήβα στην κάθε πυροβολαρχία ήμασταν 200 άτομα, ενώ στη μονάδα 3.

Για τη Θήβα συγκεκριμένα τώρα. Θεωρείται εύκολο κέντρο. Τελικά και από όσα έμαθα και καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας (για Αυλώνα, Σπάρτη, Τρίπολη, γενικά νότιας Ελλάδας) είναι ένα κέντρο όπως όλα τα άλλα. Με τις δυσκολίες και τις ευκολίες του.

Όπως είπε και κάποιος άλλος υπάρχουν 4 μοίρες. Η 2,3,4 μοίρες έχουν από 3 πυροβολαρχίες. Η 1η δε σας απασχολεί, γιατί είναι αυτοί που είναι μόνιμοι στο στρατόπεδο, όχι δηλαδή οι νεοσύλλεκτοι. Συνήθως στην 1η μοίρα είναι τριμηνίτες από την Αθήνα ή... καλά βύσματα. Η 2η μοίρα έχει τα παλαιότερα κτήρια. Η 3η μοίρα και συγκεκριμένα η Α και Β πυροβολαρχία έχουν το καλύτερο κτήριο, το ονομαστό "ξενοδοχείο" της Θήβας με πολλά μπάνια/τουαλέτες, ΚΨΜ ακριβώς από κάτω, γυμναστήριο και εύκολη πρόσβαση στα εστιατόρια. Όμως η 3Γ πυροβολαρχία είναι σε παρόμοια κατάσταση όπως η 2η μοίρα. Η 4η μοίρα έχει σχετικά πρόσφατες εγκαταστάσεις, παλαιότερες από την τρίτη μοίρα, αλλά σε παλέψιμη κατάσταση. Εκεί ήμουν, οπότε θα σας πω για αυτή πιο συγκεκριμένα. Μοίρα δε διαλέγετε να πάτε. Είναι όπου κατατάσσονται την ημέρα κατάταξής σας. Μη στεναχωρηθείτε όπου και να πάτε. Το σημαντικό είναι να βρείτε άτομα που να μπορείτε να πείτε μια κουβέντα και όχι αν υπάρχουν 5 ή 10 πρίζες στην πυροβολαρχία.

Για την 4η μοίρα, λίγο πολύ ισχύουν για όλες.
Κάθε πυροβολαρχία όπως είπαμε έχει 200 άτομα. Για 200 άτομα υπήρχαν 10 τουαλέτες (1 ανά θάλαμο) κάτι που το πρωί αποτελεί πρόβλημα (οπότε κανονίστε ή να ξυπνάτε 10λεπτά νωρίτερα ή να μην τη χρησιμοποιείτε την "ώρα αιχμής"). Υπάρχουν και 10 (αν θυμάμαι καλά) ντουσιέρες για μπάνιο, αλλά αυτές δεν είναι συγκεκριμένα 1 ανά θάλαμο οπότε βρίσκεις πάντα χώρο. Όμως αν θέλετε μια φιλική συμβουλή προτιμήστε - για πολλούς λόγους - μεσημεριανές ώρες για μπάνιο (2-5 έχετε ανάπαυση οπότε χρόνος υπάρχει και εκείνη την ώρα). Το μεσημέρι έχει λιγότερο κόσμο στα μπάνια. Πολλές φορές θα βρείτε ΚΑΥΤΟ νερό, καθώς το νερό ζεσταίνεται κυρίως το πρωί. Τα μπάνια βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση καθώς οι καθαριότητες γίνονται το πρωί, και κανείς δεν μπορεί να κάνει μπάνιο στις 11 για παράδειγμα. Και τέλος και σημαντικότερο... Το βράδυ στη Θήβα κάνει κρύο, ακόμα και το Σεπτέμβριο. Η Θήβα ΔΕΝ είναι Αθήνα. Στην Αθήνα ήμασταν με κοντομάνικα και τα βράδια στη Θήβα με το μπουφάν.

Το φαγητό παλεύεται αλλά οι ποσότητες είναι σταθερά μικρές ή ελάχιστες. Το στρατόπεδο είναι μεγάλο. Αλλά αν δεν έχεις δουλειά κινείσαι στον άξονα εστιατόρια-μοίρα που σε όποια και να είσαι (ακόμα και στην 4η που είναι πιο μακριά από όλες) δεν είναι πάνω από 5 λεπτά. Και τώρα που είπα δουλειά ή "αγγαρεία" όπου βλέπετε "αγγαρεία" που πηγαίνουν όμως πολλά άτομα (άνω των 5-10) να συμμετέχετε. Ίσως κάτι μικρό να πάρετε (πχ 10 μέρες χωρίς υπηρεσία) αλλά κυρίως θα καταπολεμήσετε τη βαρεμάρα και θα κάνετε ελεύθερα πλάκα με τους υπόλοιπους "αγγαρειομάχους" και μετρημένα με τον λοχία που θα σας επιβλέπει. Να σημειώσω εδώ, ότι στη Θήβα γενικώς οι λοχίες είναι από ΣΜΥ (σχολή μόνιμων υπαξιωματικών) μικροί σε ηλικία (μαξ 25) και εντάξει άτομα. Μπορείς να ζητήσεις (σοβαρά) πράγματα και να σε βοηθήσουν. Καμία σχέση με την πλειοψηφία των ΕΠΟΠ.

Γενικώς οι ημέρες στη Θήβα θα κυλήσουν αργά αλλά ευχάριστα. Μακάρι να είστε και εσείς καιρό μέσα όπως εμείς τότε (26 μέρες) γιατί μια ημέρα στο κέντρο είναι προτιμότερη από μια ημέρα στη μονάδα. Ακόμα και η εκπαίδευση στη Θήβα είναι στυλ σχολείου, χωρίς ιδιαίτερη καταπόνηση. Το βασικό πρόβλημα του κέντρου είναι ότι για 4 σχεδόν εβδομάδες θα δείτε τον έξω κόσμο 2 φορές. Για να μην κουράζω όμως οτιδήποτε άλλο θελήσετε ρωτήσετε.

ΥΓ ειδικά αν δεν έχετε γνωστό να μπείτε, προτιμήστε να πάτε στη Θήβα το προηγούμενο βράδυ και να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο. Όλο και κάποιον θα γνωρίσετε στην πλατεία. Και είναι αλλιώς να ξυπνάς στις 8 για να μπεις στις 10 και αλλιώς να ταξιδεύεις από τα αξημέρωτα. Κόστος των ξενοδοχείων είναι στα 20 ευρώ και οι παροχές είναι οκ. Τρία είναι τα ξενοδοχεία που παίζουν ουσιαστικά: Νιόβη 2262089093 Διονύσιον 2262081500 και για αυτούς της πιο πολυτέλειας (καλά όχι κάτι τρομερό <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> ) Μελετίου 2262027333. Αυτά είναι στο κέντρο, μην κοιτάξετε καν τα άλλα είναι στην εξοχή <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> . Παρεμπιπτόντως ταξί Θήβας 2262027077 2262080777.

ΥΓ2 να ξέρετε ότι ο στρατός γενικώς έχει τους πλέον τεμπέληδες σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό θα το πληρώσετε εσείς οι φαντάροι. Ο βαθμός μη τεμπελιάς και ευκολίας να μιλήσεις και να συνεννοηθείς αυξάνεται όσο ανεβαίνει ο βαθμός, η ηλικία και η σχολή που βγήκε κάποιος (αλλιώς ένας ανθυπολοχαγός, ένας λοχίας και ένας ΕΠΟΠ), όσο περίεργο και να σας φαίνεται.

ΥΓ3 μην αγοράσετε στρατιωτικά είδη (κάλτσες, σώβρακα, υπνόσακους, λουκέτα κλπ). Βολευτείτε με μεταχειρισμένα. Εγώ είχα δώσει 180 ευρώ (γιατί το κάθε ένα κοστίζει και 5-10 ευρώ). Μόνο ο υπνόσακος μου κόστισε 40. Τώρα θέλω να τα πουλήσω και να τα δώσω και κάτω από τη μισή τιμή αλλά δεν έχω κανένα να ενδιαφέρεται. Και ευτυχώς δεν ενέδωσα στο να αγοράσω πετσέτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες σε "φαιοπράσινο" (που ΔΕΝ χρειάζονται). Κοιμάστε με υπνόσακο και ότι σεντόνι θέλετε από κάτω (είπαμε όχι και ροζ) και τα κινητά επιτρέπονται κανονικά, αν τα περάσετε την πρώτη ημέρα. Φυσικά δεν τα περιφέρετε άσκοπα γιατί μέσα σε τόσα άτομα υπάρχουν ελαφροχέρηδες πάντα.[/quote]



Εντάξει ωραίος ... Νομίζω μας κάλυψες πλήρως
 

teoqq

New member
Όπως τα έγραψε ο leather , έτσι σχεδόν ακριβώς μου τα είπε φίλος μου που μπήκε τον Σεπτέμβριο του 14 στην Θήβα.
Αυτός ήταν στην 2η μοίρα και με είπε πέρασε το ίδιο τέλεια όπως οι άλλοι σε άλλες μοίρες.

Εγώ μπαίνω στις 7/9 στην Θήβα, δηλαδή την 1η μέρα.

Να σε ρωτήσω φίλε, από άτομα γνωστούς που βλέπω μέσα σε φόρουμ ή φβ κτλπ βλέπω ότι στον καθένα γράφει στο σαιτ της στρατολογίας
και διάφορα τμήματα, πχ πυροβολικό/αεροπορία στρατού κτλπ , αυτό παίζει κάποιο ρόλο? Αναφέρομαι σχετικά με τις μοίρες που μας βάζουν.

Πάντως και εγώ ψήνομαι να κατέβω μια μέρα νωρίτερα αν βρω παρέα, διαφορετικά με το πρωινό τραίνο την ίδια μέρα.
 
γεια σας εχω ξανακανει βασικη εκπαιδευση στη θηβα για στρατιωτικη σχολη. το 2009 . οτι θελετε ρωτηστε.
επειδη παραιτηθηκα ομως τωρα ξανακανω .

στη σχολη μας ειχαν κρατησει 40 ημερες βασικη χωρις εξοδο.
τωρα ποσες μερες κανει καποιος στη θητεια του βασικη εκπαιδευση στο κεν?
αλλου βλεπω μερικους να λενε 15 μερες αλλου 12 κ αλλου 20 . τι ισχυει τελικα?
 

leather

New member
[quote author="teoqq"]

Να σε ρωτήσω φίλε, από άτομα γνωστούς που βλέπω μέσα σε φόρουμ ή φβ κτλπ βλέπω ότι στον καθένα γράφει στο σαιτ της στρατολογίας
και διάφορα τμήματα, πχ πυροβολικό/αεροπορία στρατού κτλπ , αυτό παίζει κάποιο ρόλο? Αναφέρομαι σχετικά με τις μοίρες που μας βάζουν.
[/quote]
Για το κέντρο δεν έχει καμία σημασία. Αργότερα έχει σημασία για την μονάδα που θα τοποθετηθεις. Οι περισσότεροι θα είστε πυροβολικό. Η αεροπορία στρατού είναι πιο βυσματικη καθώς είναι 4 μονάδες -αν θυμάμαι καλά- σε όλη τη χώρα, όλες στην ηπειρωτική χώρα άρα δεν κινδυνεύεις με νησί.
 

panosmil

New member
Καλησπέρα, ξέρεις κανείς τι παίζει στο ΚΕΠΒ με τα κινητά και τα sleeping bag;
 
ναι παιδια ας μας πει καποιος προσφατος γτ θελω να παρω μαζι μου sleeping bag
[quote author="panosmil"]Καλησπέρα, ξέρεις κανείς τι παίζει στο ΚΕΠΒ με τα κινητά και τα sleeping bag;[/quote]
 

teoqq

New member
Φίλος που μπήκε Θήβα περσι τον Σεπτέμβρη πήρε κανονικά. Εγώ θα πάρω
 
Top