• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

21ΜΚΒ Κερατέα

airman

New member
Μερικοί υπερβάλλουν. Αγγαρίες δέν υπάρχουν εκτός απο τις καθαριότητες. Σε έκτακτες περιπτώσεις υπάρχουν κάτι αγγαρίες συνήθως εν όψει αξιολογήσεων, προγραμματισμένων επισκέψεων ΓΕΑ ή 350ΠΚΒ. Δυστυχώς αυτό είναι το μόνο κακό εκεί: οι μόνιμοι είναι ψαρωμένοι με την έδρα της 350ΠΚΒ, και όποτε έρχεται για οποιοδήποτε λόγο ένας παπάρας απο την 350ΠΚΒ ακόμα και με το βαθμό του αρχισμηνία, κάνουν ολοι λές και να έρθει ο αρχηγός του ΓΕΑ.

Το θέμα της κλίκας των φαντάρων δεν το γνώρισα. Μέχρι που έφυγα απο εκεί, τις υπηρεσίες της έβγαζε ο Σμηνιτης ΕΠΟΠ (τότε), υποσμηνίας τώρα Αλ......ος και έκανε άριστη δουλειά, με πάγια τακτική όμως το χώσιμο των καινούργιων. Αντάμοιβε γενναία όποιον δήλωνε παραμένων μετα το 5μηνο, οπου σε έβαζε το πολύ ένα νούμερο σε "άνετη" σκοπιά, μια "άνετη" ώρα.
Τότε ήταν πολύ καλα πάντως.

Το οφφ, άρχισε απο 10.00 έως 11.30. ΣΚ απο 8.00 το πρωί
Δέν μπόρεις να το πέις και μισή μέρα.

Οι στάνταρ σκοπίες παντα ήταν οι: 1,2,3,4,5,7,9
Υπόλοιπες (άν υπήρχαν) ήταν καθαρά εξ αιτίας του Κομιανού, όπως επίσης και τα φτυάρια για τίς πευκοβελόνες, για τις οποίες είχε γράψει παρατήρηση το ΓΕΑ με το που ήρθε ο Κομιανός το καλοκαίρι του 2006 και μας ξεθέωσε για 2 εβδομάδες με 4μισι-μισι τον Οκτωβρη του 2006 έως ότου στο στρατόπεδο δέν υπηρχε ούτε πευκοβελόνα για δείγμα.

Μέτα ησύχασαν τα πάντα και το 2-2, 3-2 ίσχυε για όλο το διάστημα του δέυτερου εξαμήνου 2006-2007

Και απο κρύο, δέν έχει όσο η πάρνηθα, ούτε απο απόσταση έιναι τόσο μακρυά όσο η Πάρνηθα.
 

moxou

New member
apo tote pou allakse o moirarxos ola allaksan..
den yparxoun apospaseis.
den yparxoun agaries para mono kathariotites thalamou.
oi eksodouxoi vgenoun stis 10 to polu.
i monada simera exei 58 atoma dynami kai apo aytous oi 28 einai katharoi skopoi, gia na vgoun oi skopiess xreiazonte 11 atoma ti mera, me apli dieresi mporite na vrite pos paizoume!
ta ypoloipa einai off!!
perimenoume 15 atoma metathesi apo zoumperi.
skeftite pos tha paizei i monada an erthoun 20-30 gamades!!!!!!!!
 

tool7

New member
Kserw poly kala gia ton kainourgio moirarxo kai to ti exei allaksei.Exw akoma filous ekei mesa kai mou lene.Mporei na veltiw8hkan kapia pragmata.Ena omws einai sigouro.H monada einai oti xeirotero gia neous.Paizei poly palaiothta kai ka8olou dikaiosynh stis yphresies.Etsi den 8a ftiaksei pote h monada.Mono oi epistasies paizoune kala.Oso gia ta atoma pou perimenete....Kapote hmastan 120 atoma kai paizame 4-2 kai 3-2 + mageiria + ka8ariothtes+ 7 wres skopia.Exw grapsei 1000 wres skopia ekei panw.
 

airman

New member
[quote author="tool7"].Ena omws einai sigouro.H monada einai oti xeirotero gia neous.Paizei poly palaiothta kai ka8olou dikaiosynh stis yphresies.[/quote]
Τό άλλο μόνο σίγουρο είναι οτι η Κερατέα είναι η καλύτερη μονάδα για όσους δέν έχουν πολύ καλό βύσμα, γιατι, είσαι δεν είσαι το βαπτηστήρι του Κωστάκη, όταν παλιώσεις θα είσαι καλύτερα απο τους άλλους, και δεν θα έχεις πάντα χώσιμο του μεγαλύτερου βύσματος που συμβαίνει κατα κόρον σε κάτι κωλομονάδες σαν το Καβούρι οπου μέ χώσανε Γαμαδες και Δελταδες ένω εγώ ήμουνα Βητας.
 

Scarbaf

New member
για όποιον ψάχνει που να πάει και δεν έχει το τρελό βύσμα, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα την Κερατέα.

και τα off μας έχουμε και ήδη έχουμε αρκετά άτομα και είναι από τις πιο χαλαρές μονάδες της Αττικής. Ο νέος μοίραρχος είναι πολύ εντάξει κια το κλίμα με τους μόνιμους πολύ καλό. Ασε που με την Αττική οδό είναι δίπλα σε όλους μας.
 

airman

New member
Ακριβώς! Είναι η καλύτερη λύση για όποιον δέν έχει καλό (ή καθόλου) βύσμα και θέλει να είναι κόντα στο σπίτι. Τα 2 off είναι 95% στάνταρ, ασχετα με το πόσες μέρες θα μείνετε μέσα, και οι οποιές δέν είναι ποτέ πάνω απο 4 (σπάνιοτατη περίπτωση). Απλά όσοι το σκέφτεστε να πάτε, να ξέρετε ότι στην Κερατέα δέν θα ζήσετε το "έξοδος-απόγευμα" μέτα την παύση εργασίας που ουσιαστικά δεν εξυπηρετεί σε τίποτα στην Αθήνα που θέλεις να φας 2 ώρες κίνηση τουλάχιστον για να πας σπιτι. Έιχε πάντα off απο τις 10-11 το πρωί.

Επίσης επειδή ξέρεις εξ αρχής το πρόγραμμα σου (2-2 ή 3-2 κτλ) μπόρεις εύκολα να προγραμματίσεις τις δουλειές σου εκτός στρατοπέδου ακόμα και για όλο το μήνα. Ιδανικό επίσης για όποιον έχει πρόβλημα με απάλευτη γκόμενα, που κι άυτη μπορεί να αναμένει και προγραμματίσει τις μέρες που θα σας δεί χωρίς να αγχώνεται. <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

Τα μειονεκτήματα τα είπαμε.... 7 έως 9 ώρες σκοπιά τη μέρα, και πολυ μα πολύ αέρα.
 

Scarbaf

New member
Ιωτάδες δεν πολυχρειάζεται η μονάδα γιατί θέλει άτομα που να μπορούν να κάνουν σκοπιά.
 

airman

New member
[quote author="G-K"]Μ τους Ιωταδες τι γινεται τωρα αυτο τον καιρο?[/quote]
Στήν Κερατέα αντιλαμβάνεσαι τι εστί το "Γιώτα γιώτα, ζωή και κότα"! <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
 

epistasiakias

New member
loipon akouste na deite gt h paraplhroforhsh paei synnefo
eimai gamas 08 ta pragmata exoun ws e3hs
oi giwtades ta 3ynoune
oi skopoi(enoploi aney epistasias) paizoun 2-2
aggareia den exei tipota. to mono pou exeis na kaneis einai na ka8ariseis to 8alamo poy einai upo8esh 5 leptwn. opoios psaxnetai gia a8hna na er8ei me ta 1000. na eisai neos k na paizeis apo th 2h bdomada 2-2 de 8a to deis pou8ena. apla pragmata. o neos moirarxos exei strwsei trela th monada k aggareies, apospaseis k klikes apo tis trigyrw perioxes oyte kan pou paizoune pleon. k an er8ei kosmos yparxoun blepseis k gia 2-3. sas perimenoume..
 
[quote author="airman"]Απο οτι βλέπω η Κερατέα έγινε και καλύτερη απ οτι παλιότερα.[/quote]
Hard to believe, though...
 

prince_21

New member
Δλδ για κάποιον αθηναίο που προτιμά να είναι κοντά στο σπίτι του, παρα να έχει τα off των νησιών, οι περισσότεροι απο εσάς συνιστάτε την Κερατέα ως παραμεθόριο;
 

johnv

New member
καλησπερα θελω να ρωτησω στο 350πκβ στην κερατεα δεν πιανει κανενα κινητο μεσα στο στρατοπεδο;
Πηγα σημερα να δω (διοτι μπαινω την Δευτερα αυτη ) που ειναι και και το κινητο μου βοδαφωνε δεν ειχε σημα .. απορω πως επικοινωνουνε οι αλλοι φανταροι με τους δικους τους απο εκει; με καρτοτηλεφωνα; <!-- s:-( -->:-(<!-- s:-( --> .
 

Νίκος_Ν

New member
Σε αυτό σάιτ: http://opensignal.com/ μπορείτε να δείτε ποιες εταιρίες έχουν κάλυψη και πού. Επίσης βλέπετε πού έχουν κεραίες. Επειδή ενημερώνεται με δεδομένα που στέλνουν χρήστες, αν θέλετε κατεβάστε την εφαρμογή για ενημέρωση κάλυψης στην περιοχή που υπηρετείτε.* Βλέποντας πού είναι οι κεραίες ίσως βρείτε σε ποιο σημείο του στρατοπέδου πιθανώς θα έχετε σήμα.

* Π.χ. στην περιοχή που υπηρετούσα, το σάιτ έδινε ότι δεν έχω σήμα (αφού κανείς δεν είχε ενημερώσει για περιοχή πριν), ενώ είχα άψογο.
 
Top