• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2η ΜΣΕΠ

billy the kid

New member
Παιδες χαιρετω, φιλαράκι μπαίνει τον Σεπτεμβρη 08 Γ' ΕΣΣΟ, θέλει να πάει στη 2η ΜΣΕΠ (κομοτηνή) ξέρει κανείς τι παίζει? Ισχύει ακόμα το 10-10? Απο υπηρεσίες τι παίζει εκεί: τηλέτυπα, σκοπιές?
Απο εξόδους στις 10 μεσα? Γενικά ότι ξέρετε θα βοηθήσει Ευχαριστώ!
 

alwaysbb

New member
και εγω εκει θελω να παω απ'οτι μου εχουν πει παιζει ακομα το 10-10 και στις 10 μεσα εχεις κ 3 εξοδους για να δουμε
 

_Dark_Lord_

New member
Λοιπόν επειδή βλέπω ότι πολλοί ρωτάτε για την 2η ΜΣΕΠ να σας πω πως έχουν τα πράγματα για να σας λύσω μερικές απορίες...
Οι σμηνίτες εδώ είναι χωρισμένοι σε 2 γκρουπ (γι' αυτό και το 10 - 10) σε κάθε 10ήμερο που είσαι μέσα έχεις 3 εξόδους από της 09:30 έως της 19:30 (10ωρες εν ολίγοις).
Υπηρεσίες 1 σκοπιά στα καύσιμα της μονάδας με 4 νούμερα από της 14:30 έως της 23:30 και 05:00 έως 07:00 (εκτός από μερικές μέρες τον μήνα που δεν έχει συνοδό και έχει και άλλα 2 νούμερα βραδινά) , μαγειρεία αναλόγως με το πόσα άτομα θα καταλήξει να είναι το γκρουπ είναι από 1 έως 2 στο 10ήμερο , 1 άτομο κυλικείο και 1 σερβιτόρος κατά της ώρες που τρώνε τα όργανα υπηρεσίας...

( Επίσης ζητείται απεγνωσμένα γιατρός για να σκατζάρει τον δικό μας και να τους πάει 10-10 κι αυτούς γιατί έχει αρχίσει και δεν την παλεύει αυτός <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> )
 

dey(ygia)p

New member
Καλησπερα παιδια! Πηρα μεταθεση για 2η μσεπ απο το γνα και παρουσιαζομαι 22 μαιου.
Ηθελα να ρωτησω 1) σχετικα με τις διανυκτερευσεις τι ισχυει.. εχω σπιτι στην αλεξανδρουπολη και ηθελα να μαθω αν θα μπορω ν διανυκτερευω εκει..
2) με τους γιατρους της μοναδας εκει τι παιζει;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
 
Top