• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

9μηνο με παντρεμένη αδερφή;

manolio

New member
καλησπέρα μάγκες! Είμαστε τρία αδέρφια. Εγώ πρώτος και δύο αδερφές. Η αδερφή μου και δεύτερη σε σειρά έχει παντρευτεί και έχει και παιδί. Εγώ δικαιούμαι να κάνω 9μηνο ή κάνω κανονικά 12μηνο; Απλά παρακαλώ απαντήστε όποιοι ξέρετε!
 

PanosViv

New member
[quote author="manolio"]καλησπέρα μάγκες! Είμαστε τρία αδέρφια. Εγώ πρώτος και δύο αδερφές. Η αδερφή μου και δεύτερη σε σειρά έχει παντρευτεί και έχει και παιδί. Εγώ δικαιούμαι να κάνω 9μηνο ή κάνω κανονικά 12μηνο; Απλά παρακαλώ απαντήστε όποιοι ξέρετε![/quote]

12μηνο θεωρώ.
 

lawfighter

New member
Ο αντρας της αδερφης σου ισως δικαιουται 9μηνο,εσυ δεν υπαρχει λογος φιλε μου.
 

pOrnstar

New member
Aposo gnwrizw oi triteknoi kanoun pleon 9mhno xwris na eimai 100% sigouros...
dn xaneis tpt na rwtiseis sthn stratologia h sthn monada s gia to thema.
 

pOrnstar

New member
«Ποια διευκόλυνση μας κάνουν;» αναρωτιέται μητέρα τριών αγοριών και εξηγεί: Ο πρώτος της γιος υπηρέτησε κανονικά, ολόκληρη τη θητεία του, για 18 μήνες. Ο δεύτερος έκανε πάλι ολόκληρη θητεία διάρκειας 12 μηνών. Τώρα, μαθαίνει ότι ούτε ο τρίτος δεν μπορεί να κάνει μειωμένη, 9μηνη, γιατί αυτό το δικαίωμα έχει μόνο ο πρωτότοκος γιος. «Τότε, όμως, δεν ίσχυε ο νόμος. Εμείς που έχουμε τρία αγόρια και κάνουμε τρεις φορές έξοδα όταν είναι φαντάροι, είναι λογικό να μην δικαιούμαστε καμία διεκόλυνση;» ρωτάει η ίδια. Το παράδοξο είναι ότι εάν τα άλλα δυο παιδιά της ήταν κορίτσια (που δεν πάνε φαντάροι), το αγόρι θα είχε δικαίωμα να κάνει μειωμένη θητεία! Συμπέρασμα; Η στρατολογική νομοθεσία για το θέμα της θητείας τρίτεκνων οικογενειών είναι καταφανώς άδικη.

apo to sxetiko site:
<!-- m -->http://www.enet.gr/online/online_text/c ... 4,23714360<!-- m -->
 

lawfighter

New member
Πλακα-πλακα,ναι θα κανεις 9μηνο,αλλά οχι επειδη παντρευτηκε η αδερφη σου,αλλά επειδη εισαι ο μεγαλυτερος απο 3 αδερφια..
 
Top