• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Α ΕΣΣΟ 2015 ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟ

NICK90

New member
Καλησπέρα σε όλους σας. Πρώτη φορά μπαίνω στο φορυμ. Παρουσιάζομαι στις 19/1/2015 στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου. Έχω επιλεγεί μηχανικό. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ποιος άλλος παρουσιάζεται εκεί και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το κέντρο αυτό?
Ευχαριστώ.
 

pshlos

New member
Πολύ καλό κέντρο σε μία όμορφη πόλη!Αν σου κάτσει και 3ος λόχος θα περάσεις φίνα!(και δεν θα κάνεις ούτε μία μέρα μαγειρεία!)
 

NICK90

New member
Ευχαριστώ. Μακάρι να μου κάτσει τρίτος λόχος. Μήπως ξέρετε τι ειδικότητες υπάρχουν στο μηχανικο? Είμαι από Αθήνα και δικαιούμαι κατ' εξαίρεση μετάθεση, γιαυτό ρωτάω..
 

memento_23

New member
Καταρχήν να σου πω ότι αυτό με τους λόχους δεν ισχύει γιατί σε κάθε εσσο αλλάζουν οι λοχαγοί του κάθε λόχου,οπότε θα δεις στην πορεία αν ήσουν τυχερός η όχι.εγώ όταν μπήκα πριν ένα χρόνο ήμουν στον 2o που ήταν ο καλoς.Επίσης η ειδικότητα σου δεν παίζει κάποιο ρόλο στον αν θα πάρεις κατ εξαίρεση μετάθεση,με μια εξαίρεση που θα πω στο τέλος.Αν την αξίζεις θα την πάρεις ότι ειδικότητα και να είσαι,το θέμα βέβαια είναι μετά από πόσο καιρό θα σου έρθει.Οι ειδικότητες γενικά είναι πολλές όπως οδηγοί-υπαξιωματικοί κίνησης,τυφεκιοφόροι,γραφεις,σκαπανείς,γενικών καθηκόντων κτλ...Εγώ προσωπικά ήμουν σκαπανέας αλλά στην μονάδα μου δεν είχε καμία απολύτως διάφορα από τους υπόλοιπους,όπως κ οπουδήποτε άλλου.Τέλος υπάρχει και η βυσματική ειδικότητα,αυτή του ναρκαλιευτή που διαλέγουν γύρω στα 10 άτομα σε κάθε εσσο,όλα βύσματα προφανώς,και οι οποίοι έρχονται αθήνα στο μενίδι και είναι αμεταθέτου από εκεί.
 
Top