• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αύξηση θητείας?

p_h

New member
... μην κράζεις κομμάντο, απάντα με επιχειρήματα. Οι αποφάσεις του κυσέα ειναι δημοσιευμένες στο διαδικτυο, αν ψάξεις θα δεις ότι το θέμα της θητείας αναφερθηκε τελευταία φορά το 2009 όταν μειωθηκε η θητεία.
Τα διαφορα σεναρια περι αυξησης. κτλ τροφοδοτούνται απο τα συμβούλια αμυνας του ΥΕΘΑ, στα οποία συμμετέχουν οι στρατηγοί και όπως ειναι φυσικό θέλουν να αυξηθεί η θητεία. Αλλά δεν έχουν καμμία νομοθετική σημασία, για να αυξηθει η θητεία πρέπει είτε να περάσει το θέμα απο ψηφιση στη βουλή, είτε να αποφασίσει σχετικά το κυσεα.
 

George84

New member
[quote author="p_h"]... μην κράζεις κομμάντο, απάντα με επιχειρήματα. Οι αποφάσεις του κυσέα ειναι δημοσιευμένες στο διαδικτυο, αν ψάξεις θα δεις ότι το θέμα της θητείας αναφερθηκε τελευταία φορά το 2009 όταν μειωθηκε η θητεία.
Τα διαφορα σεναρια περι αυξησης. κτλ τροφοδοτούνται απο τα συμβούλια αμυνας του ΥΕΘΑ, στα οποία συμμετέχουν οι στρατηγοί και όπως ειναι φυσικό θέλουν να αυξηθεί η θητεία. Αλλά δεν έχουν καμμία νομοθετική σημασία, για να αυξηθει η θητεία πρέπει είτε να περάσει το θέμα απο ψηφιση στη βουλή, είτε να αποφασίσει σχετικά το κυσεα.[/quote]
Έτσι ναι, μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση για το θέμα από το ΚΥΣΕΑ, όχι όμως ότι "δεν έχει συζητηθεί κάτι στο ΚΥΣΕΑ", το τι συζητάνε εκεί μέσα δεν μπορεί να το ξέρει κάποιος από μας, εκτός αν έχουμε υποστράτηγους και υφηπουργούς του ΥΕΘΑ να γράφουν εδώ μέσα και δεν το ξέρουμε. Δεν κρίνω τις προθέσεις σου ή τις γνώσεις σου για το θέμα, απλά πρέπει γενικά να είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφουμε και πως το γράφουμε για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους νέους που έχοντας έτσι κι αλλιώς το άγχος της επικείμενης θητείας, έχουν και το αγκάθι των σεναρίων αύξησής της.
Φιλικά πάντα <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 
Top