• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αύξηση της θητείας την "επομένη" των εκλογών

tritonas00

New member
Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, έχουν ήδη ενημερώσει για την επικείμενη αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά 3 μήνες και την μείωση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 12%.

Σύμφωνα με την Real News, νούμερο ένα στη λίστα των μέτρων που ο κ. Παπαδήμος υπενθύμισε ότι πρέπει να ληφθούν μετά τις εκλογές, είνια η περικοπή όλων των ειδικών μισθολογίων κατά τουλάχιστον 12%.

Αυτό περιλαμβάνει τα στελέχη των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, με το κέρδος που θα προκύψει, να εκτιμάται γύρω στα 205 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται, ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχει δεσμευτεί ότι θα μπορέσει να κάνει κάτι, για να μην ικανοποιήσει την απαίτηση της Τρόικας για νέες μειώσεις στους στρατιωτικούς, που ήταν από τις πρώτες κατηγορίες εργαζομένων που υπέστησαν μειώσεις στις απολαβές τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αύξηση της θητείας θα ανακοινωθεί σύντομα μετά τις εκλογές, αν και εφόσον φυσικά υπάρξει κυβέρνηση σταθερή και δεν χρειαστεί να καταφύγουμε σε επαναληπτικές εκλογές.

<!-- m -->http://news247.gr/eidiseis/amyna/aukshs ... 61174.html<!-- m -->
 

kd305

New member
ρε παιδιά γίνονται εκλογές,ο παπαδήμος φινίτο...τι κάθεστε και σκάτε ?
 

MetallicK

New member
[quote author="kd305"]ρε παιδιά γίνονται εκλογές,ο παπαδήμος φινίτο...τι κάθεστε και σκάτε ?[/quote]
Καλά, όχι ότι θα 'χουμε πρωθυπουργό μετά τις εκλογές όπως το πάνε!! <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

George84

New member
[quote author="kd305"]ρε παιδιά γίνονται εκλογές,ο παπαδήμος φινίτο...τι κάθεστε και σκάτε ?[/quote]
Ο Παπαδήμος φινίτο, ο επόμενος που θα 'ρθει όμως ... αν έρθει .... θα τα βρει σκούρα στο υπουργείο άμυνας. Και με τους Χρυσαυγίτες στο κοινοβούλιο βλέπω τη θητεία να αυξάνεται στους 36 μήνες <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
Πέρα απ' την πλάκα, αν δε βρούνε λεφτά να προσλάβουν ΕΠΟΠ (που δεν θα βρούνε εννοείται) ή αν δεν προχωρήσουν στην άμεση συγχώνευση και κλείσιμο άχρηστων μονάδων και κέντρων, με ταυτόχρονη υποχρεωτική θητεία όλων στα 18 χωρίς αναβολές, δεν πρόκειται να μείνει η θητεία στο 9μηνο.
 

kd305

New member
36 ? ε όχι μην είσαι υπερβολικός..με 24 είμαστε κομπλέ...

δώστε στην Χ.Α 4 υπουργεία(πολίτη-πολιτισμού-ναυτιλίας και εθνικής άμυνας) <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 

George84

New member
[quote author="kd305"]36 ? ε όχι μην είσαι υπερβολικός..με 24 είμαστε κομπλέ...

δώστε στην Χ.Α 4 υπουργεία(πολίτη-πολιτισμού-ναυτιλίας και εθνικής άμυνας) <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->[/quote]
24 μήνες θα είναι η μειωμένη θητεία, 36 η πλήρης. Δεν βγαίνουν αλλιώς τα σπασμένα από γιωτάδες και μειωμένης υποχρέωσης.
Σκέψου ότι πρέπει να γεμίσουν όλο τον Έβρο με μάχιμους, την Κύπρο και όλα τα νησιά του Αιγαίου. Βάλε και μερικούς χιλιάδες Λοκατζήδες να κυνηγάνε τους αλλοδαπούς. Δεν βγαίνει σου λέω με 24 μήνες με τίποτα.
Για τα υπουργεία 5 πρέπει να πάρουν, το 5ο είναι το ενέργειας και κλιματικής αλλαγής που θα το μετονομάσουν σε υπουργείο ενέργειας και εξόρυξης πετρελαίου.
 
Top