• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αεροπορια τριτεκνος και μεταθεσεις

thanos100

New member
Παιδια γεια σας.ειμαστε 3 αδερφια αγορια στην οικογενεια.εγω ειμαι ο μεγαλυτερος.θα καταταγω στην αεροπορια και θα χω μειωμενη θητεια λογο τριτεκνης οικογενειας 9 ΜΗΝΟΙ μου παν στη στρατολογια.μπορειτε να μου πειτε τη παιζει με μεταθεσεις για εμας?οι γονεις ανεργοι και θα ηταν καλο και λογο χρηματων να ειμαι κοντα στο τοπο διαμονης μου.περιχωρο θεσσαλονικης.

Παιζει ρολο κατι απο τα παραπανω η η μεταθεση θα ειναι κανονικα οπως τον υπολοιπων ?

Ευχαριστω αναμενω απαντηση
 

kd305

New member
Οι 9μηνοι παίρνουν μετάθεση στο τόπο διαμονής μετά τους 5 μήνες,από εκεί και πέρα με τα κοινωνικά προβλήματα που περιγράφεις κατά 90% δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση,αφήνω ένα 10% γιατί δεν βάζω ποτέ στο χέρι μου στην φωτιά σε στρατολογικά θέματα,αλλά και πάλι η κατ'εξαίρεση δεν σε στέλνει με την μία σπίτι,ψάξε λίγο στο φόρουμ και βρες θέμα με τίτλο ( κατ'εξαίρεση μετάθεση) και θα καταλάβεις τι παίζει.

Σου παραθέτω το λινκ http://www.army.gr/default.php?pname=kat_ejairesh_metath_koin_logoi_doth&la=1 που αναγράφει τις κατηγορίες για την κατ'εξαίρεση μετάθεση και δίπλα ακριβώς αναγράφει τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να τα προσκομίσεις είτε στην στρατολογία είτε στο κέντρο κατάταξης.
 

fma

New member
Όλοι πάνε κοντά στον τόπο διαμονή τους, εκτός και αν δηλώσουν παραμεθόριο. Μακριά πάνε μόνο με 1-2 μήνες απόσπαση και φαντάζομαι δεν προτιμούνται οι ευπαθείς ομάδες.
 

nick77

New member
Και εμένα από τη σειρά μου δεν υπήρχε κανείς που να μην πήγε εκεί που επιθυμούσε.

Όποιος δήλωνε Αθήνα πήγαινε Αθήνα. Αντίστοιχα για Θεσσαλονίκη.
Φυσικά αν κάποιος από αστικό κέντρο δήλωνε παραμεθόριο για να κάνει 9μηνο αντί για 12μηνο τότε πήγαινε παραμεθόριο.

Συνήθως οι Ι1-Ι3 ένοπλο κάνουν χώρια από την βασική εκπαίδευση και ένα μήνα ειδικότητα, οπότε συνολικά κάνεις 2 μήνες μακρυά από τον τόπο διαμονής σου.
 
Top