• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ & ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

manosmanos

New member
παιδια απολύομαι δευτέρα.ειμαι σε άδεια κανονική γραμμένη και πρεπει να επιστρεψω στη μονάδα μου τη μέρα που απολύομαι.ποτε λέτε να παω για ακτινογραφία.Υπογφραφές πότε μαζεύουμε?αν παω παρασκευή για υπογραφές πρωι θα βγω έξω με τους εξοδούχος τη παρασκευής??

ευχαριστω
 

Axilleas

New member
Ακτινογραφία έπρεπε να έχεις βγάλει ήδη...μην το καθυστερείς, θα πλακώσει κόσμος τώρα που απολύεται η 308.
Για το θέμα των υπογραφών, καλό είναι 2-3 μέρες πριν απολυθείς να πας να ξεμπερδέψεις, έτσι ώστε την ημέρα κανονικής απόλυσης απλά να πας να πάρεις το απολυτήριο και να τους χαιρετίσεις...
Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα με το ότι θα μπεις στο στρατόπεδο παρόλο που είσαι σε κανονική άδεια, μπες με τα πολιτικά, πες τους πως απλά ήρθα για υπογραφές και μετά φεύγεις σαν κύριος, δεν περιμένεις τους εξοδούχους.
 

manosmanos

New member
ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση.χρειαζεται να παρω παραπεμπτικο? αν παω σε δημοσιο νοσοκομειο και βγάλω ακτινογραφία και τους την παω θα υπαρχει πρόβλημα?
 

Axilleas

New member
Kαι βέβαια όχι, και εγώ από δημόσιο την έβγαλα επειδή είχα κάποιο γνωστό εκεί και με εξυπηρέτησε γρήγορα.
Για να πας 401 ή σε κάποιο άλλο στρατιωτικό νοσοκομείο ναι θέλει παραπεμπτικό.
 

panito

New member
και γω manosmanos στο τζανειο θα παω σιγα μη τρεχω 401,,, οσο για τις υπογραφεις εμεις ολοι τις μαζευαμε μια μερα πριν φυγουμε ωστε να παμε τη δευτερα να δωσουμε την ακτινογραφια και τη ταυτοτητα και να φυγουμε..με το χαρτι και την μπλε..τωρα αν καποιος δεν εχει πληρωθει οπως εγω ε σιγα σε 5 λεπτα ειμαι ετοιμος απ τον επιλοχια/καραβανα...αλλωστε δεν ειμαστε κ πολλοι εμεις..!!
 

manosmanos

New member
σωστος ο Panito!δηλαδή θα πας για υπογραφες παρασκευή?εμενα μ φαινεται θα παω σε πολιτικο νοσοκομείο αυριο-μεθαυριο για ακτινογραφία και δευτερα που απολυομαι οι υπογραφες...
 

panito

New member
manos εννουσα οτι πχ εμενα και μερικων αλλων παιδιων,η αδεια απολυσεως ξεκινουσε σαββατο 24.ηταν η γιορτη του αγιου γεωργιου στις 23 παρασκευη[αργια]οποτε μαζεψαμε υπογραφες απ την πεμπτη!!!μετα αραξαμε παρασκευη και σαββατο μπουλο αρμ !και τωρα θα παμε τη δευτερα απλα να δωσουμε ακτινογραφια,να υπογραψει ο δικας τη χαρτουρα,να παραδωσουμε τη ταυτοτητουλα και να παρουμε την μπλε πισω..και δρομοοοο!!!! αυριο εγω θα παω τζανειο για ακτινογραφια..δυστυχως η ευτυχως προλαβα την τελευταια μερα..τεσπα..κ απλα τη δευτερα οπως προειπα παω σαμο και κανω ολη τη διαδικασια και το απογευματακι επιστρεφω!
 

manosmanos

New member
ρε φιλε ανακάλυψα οτι το βιβλιάριο μου στο ικα δεν ειναι θεωρημένο.οπότε δε μπορώ να βγάλω ακτινα σε πολιτικο νοσοκομειο ε? αν την πληρώσω γίνεται?εσυ έχεισ ασφάλεια?
 

panito

New member
φιλε μολις γυρισα απο τζανειο...να ξερεις οτι γενικα οι στρατιωτικοι εχουν πολλες διευκολυνσεις ...στα εξωτερικα ιατρεια πηγα ρε συ και την εκανα δωρεαν... τωρα 12,30 θα παω να την παραλαβω... και μενα ετσι ειναι το βιβλιαριο γιατι και καλα μας προστατευει [εδω γελαμε χαιρεκακα] ο ελληνικος στρατος!!!!οποτε ικα συκα σφιγγα τελος οσο υπηρετουμε <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->αλλα ειχα κλεισει ραντεβουδακι εδω και 10 μερες για να μαι σιγουρος...
 
Top