• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ

omen

New member
Παιδιά πήγα σήμερα για ακτινογραφία στο Ν.Ν.Α. και με έδιωξαν, λέγοντας μου
οτι η ακτινογραφία γίνεται την ημέρα της κατάταξης.
Ισχύει κάτι τέτοιο η απλά ήθελαν να με ξοφορτωθούν;
Είναι υποχρεωτική η παρουσία της;

Ευχαριστώ πολύ!!!
 

tazman

New member
Την ακτινογραφία ζητάνε να την έχετε μαζί σας για να τελειώνει η διμοιρία σας μία ώρα αρχύτερα με τα διαδικαστικά την πρώτη μέρα….τώρα αν δεν την έχεις…..δεν τρέχει απολύτως τίποτα….σου βγάζουν εκείνη την ώρα…..άρα δεν σου το είπαν έτσι…άντε καλή θητεία..
 

EVANS

New member
σε συμβουλευω να την βγάλεις σε κάποιο αλλο νοσοκομειο γιατι εκείνη την ημερα από την ψυχολογικη και σωματικη κουραση δεν είναι ότι καλυτερο να περιμενεις σε ουρες και να γδυνεσαι και να ντυνεσαι και να σου φωναζουν απο πανω
 

lefty012

New member
Μπορείς να πας στο Ινστιτούτο Ερευνας Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας που βρίσκεται Αβέρωφ 12 στην Αθήνα. Με μία φωτοτυπία του σημειώματος κατάταξης, σου βγάζουν την ακτινογραφία εκείνη την ώρα και πας την επόμενη και την παίρνεις με γνωμάτευση.
 

tazman

New member
Μπορείς επίσης να πάς σε οποιοδήποτε Κρατικό Νοσοκομείο….να κλείσεις ένα ραντεβού για την επόμενη μέρα και να πας να βγάλεις την ακτινογραφία σου και να την πάρεις φεύγοντας (προσωπική εμπειρία στο ΚΑΤ)……πες τους πως μπαίνεις φαντάρος…μπας και συγκινηθεί κάνα μουλάρι από αυτά που δουλεύουν σε κρατικά νοσοκομεία και σε καθοδηγήσει με μία σχετική ευγένεια <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> ……..γενικά πάντως και εγώ συμφωνώ με τον EVANS καλό είναι να την έχεις μαζί σου….οι πρώτες ώρες στον στρατό είναι μία σχετικά περίεργη πολιτισμική αλλαγή (πως με βλέπετε δε το έθεσα γαμάτα????? <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> ) οπότε δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις την ψυχολογία σου (έστω και ελάχιστα) και με αυτό όταν μπορείς να έχεις ακτινογραφία εύκολα σχετικά μαζί σου…..
 

fousekis

New member
Εγώ πήγα ΚΑΤ στις 8 το πρωί. Χωρίς ραντεβού θα είναι και άλλοι φαντάροι, θα σας εξυπηρετήσουν ταχύτατα και ευγενικά (τουλάχιστον έτσι έκαναν σε μένα <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->). ομως το καλύτερο είναι να παρουσιαστείς χωρίς καρκινογραφία ώστε να σε στείλουν αυτοί σε ένα νοσοκομείο. Θα κάνεις εκεί και θα γλιτώσεις και κάποιες ώρες μακρυά από Παλάσκα + το ότι θα κάνεις και μια ωραία βόλτα ενω οι άλλοι θα είναι στο στρατόπεδο. <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 
Και θα μείνεις από πέντε έως οκτώ ώρες, τις περισσότερες όρθιος και νηστικός, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, μαζί με άλλα 30-50 περίπου άτομα και έναν κελευστή που θα διστάζει να πάει ή να στείλει κάποιον από εσάς μέχρι απέναντι στα Goody's, ενώ οι άλλοι θα έχουν ήδη φάει, ήδη τακτοποιηθεί και ήδη πάρει θαλάμους.

Γι' αυτό καλύτερα την ακτινογραφία να την έχετε μαζί σας...

Το περιστατικό που περιγράφω έγινε πέρσι τέτοια εποχή.

Βασικά, έχουν μηχάνημα για να βγάλεις ακτινογραφία μέσα στο Κέντρο Κατάταξης και σου βγάζουν επιτόπου, χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αλλά, αν χαλάσει, όπως συχνά συμβαίνει; Το ρισκάρεις;
 

alzheimmer1983

New member
pantws mhn pas laiko giati 8a se analavei ena gremlin kai 8a sou kleisei 2 meres meta rantevou,oxi oti paizei tpt alla ama sou th varesei gia allou de 8a yparksei provlhma.apla olo fantaria skane kai prospa8oun na ta volepsoun.pantws mh xaliesai me sevasmo kai katanoisi se antimetwpizoun pantou epeidh kseroun oti kai esy feugatos eisai me polla sto myalo sou.
σορυ για τα γκρικλις απο πιωμα ειμαι.αλλα αφου καθεσαι πηγαινε καντη γιατι απο πολυ παλιοσειρες εμαθα οτι παιζει ταλαιπωρια αν δεν εχεις μεσα σε φαση πηγαινετε οσοι δεν εχετε,πλοιαρακια λεωφορεια και παπαριτσες αντι να ψιλοξυνεσαι
 

omen

New member
Παιδιά όλα εντάξει. Έκανα τελικά την ακτινογραφία στο Ν.Ν.Α.
Έπρεπε πρώτα να μιλήσω κάπου για να γίνει! τέλοσπάντων!!
Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια!!!
 

Gorbas

New member
Εγώ πάντως όσους ρώτησα μου είπαν ότι πιο εύκολα καθαρίζεις να την κάνεις κατα την κατάταξη, παρά να τρέχεις στο νοσοκομειο και να περιμένεις σε ουρές.
 
Top