• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ανυπότακτος

Erevos23

New member
Καλησπέρα ομάδα,θα ήθελα την βοήθεια σας με ένα θέμα για τον στρατό..Πριν ένα χρόνο αφού ήρθε το χαρτί σπίτι μου για να παρουσιαστώ  και έγιναν οι γνωστές σε όλους ενέργειες αποφάσισα να πάρω την πρώτη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους όπου εγκρίθηκε αναβολή για έναν χρόνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα..αφού πέρασε ένας χρόνος περίμενα να γίνει η ίδια διαδικασία δηλαδη ταχυδρομικός να έρθει κάποιο χαρτί στο σπίτι η να με καλέσουν από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου(αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο έγινε την πρώτη φορά).Όμως δεν έγινε έτσι και το μόνο που έλαβα ήταν δύο μυνήματα στο κινητό τηλέφωνο όπου δεν τα είχα προσέξει και δεν τα διάβασα εγκαίρως με αποτέλεσμα να μην παρουσιαστώ στην ημερομηνία που έπρεπε (10/3/21) ή  να πάρω την δεύτερη αναβολή όπως προγραμμάτιζα..

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι θεωρούμε ανυπότακτος και με ένα ψάξιμο ίντερνετ κλπ διάβασα ότι κινδυνεύω με 6 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο επειδή άργησα ουσιαστικά 1 μήνα να παρουσιαστώ..πήρα τηλέφωνο στρατολογία και με καθησύχασαν ότι αν κάνω μια "αίτηση για κοινωνικούς λόγους" με κάποια δικαιολογία που δεν επικοινώνησα..ίσως την δεχτούν και μπω στην επόμενη ΕΣΣΟ τον Ιούνιο..αλλα σε περίπτωση που δεν την δεχτούν μου είπαν πως θα με καλέσουν για να παρουσιαστώ μέσα στις επόμενες μέρες..

Το πρόβλημα μου και η ερώτηση είναι τι γίνεται με το πρόστιμο... διαγράφεται? μειώνεται αναλόγως με τόσο πόσες μέρες άργησα?έχω κάποιες άλλες κυρώσεις?



Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 
Top