• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

TheJokerz

New member
Για να μπορεσουμε να κανουμε τον Ε.Σ. πραγματικα χρησιμο και δυνατο ΠΡΕΠΕΙ:

Να διωξουμε τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ανω των 44 ετων με κοιλιες που δεν μπορουν να τρεξουν τι προσφερει ενας χοντρος κοντος 50αρης/60αρης κουραμπιες στο στρατο (με τσιγαρο και μπυρες και ουισκια) που δεν μπορει να τρεξει και να κανει τιποτα αδικα τον πληρωνουμε σε ενα κρατος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ !

Ο αλλος υψηλοβαθμος στρατιωτικος εβλεπε γκει τσοντες απο το κομπιουτερ του στρατου και ειχε προφιλ σε γκει ιστοσελιδα γνωριμιων γι αυτο πληρωνεται απο τα χρηματα του Ελληνα φορολογουμενου ;

Να μειωσουμε τους μισθους των στρατιωτικων που παιρνουν ανω των 1.300 ευρω το μηνα σε ενα 30 με 50% δεν μπορει να παιρνει ο υψηλοβαθμος 3 000 - 4.800 το μηνα ουτε σε Πολυεθνικη δεν τα παιρνουν αυτα τα χρηματα και να καθεται σε ενα γραφειο με την χοντρη αξιωματικο διπλα να καπνιζουν !

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η υπωχρεωτικη θητεια να γινει επαγγελματικος ΔΕΝ εχουμε να ταιζουμε, ντυνουμε , μεταφορικα και αλλα εξοδα για φανταρους αν ολο αυτο το υπερογκο κοστος που κοστιζουν τα στρατοπεδα οι μοναδες τα κεντρα καταταξης τα διεθεταν διαφορετικα θα μπορουσαν να προσλαβουν 100.000 μονιμους με νεα στρατοπεδα και να υπηρετουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ... Οπως Αμερικη !

Επισης οι παρελασεις κοστιζουν πολλα χρηματα και επρεπε να ειχαν καταργηθει (μαθητικες και στρατιωτικες) !
Ας μηνει μονο μια στην Αθηνα την 25η Μαρτιου και αλλη μια 25η Μαρτιου στη Νεα Υορκη και ειναι αρκετες !

Και μην μου γραψει κανεις για το άθενς πράιντ διοτι δεν γιννεται με χρηματα του κρατους αλλα απο εθελοντισμο και δωρεες των ιδιων που συμμετεχουν !


Και οι συνταξεις ανω των τριων χιλιαδων το μηνα να κοπουν 25 με 35 τοις εκατο !
 
Top