• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Χαρίζονται στρατιωτικά ρούχα (Περιοχή Μοσχάτο Αττικής)

p_k_Quasar

New member
Επειδή πριν ένα μήνα, περίπου, απολύθηκα από το στρατό έχω αρκετά ρούχα (σε καλή κατάσταση) που ευχαρίστως θα χάριζα σε όποιον ενδιαφέρεται. Ενδεικτικά, μία παραλλαγή (χιτώνιο + παντελόνι), ένα τζάκετ, κοντομάνικα παραλλαγής, επενδύσεις (φούτερ / φόρμα), κάλτσες, αθλητικά παπούτσια...

Μένω στο Μοσχάτο Αττικής, οπότε με email θα μπορούσα εύκολα να κανονίσω ραντεβού με όποιον ενδιαφέρεται να τα πάρει ή αν δεν εξυπηρετεί το Μοσχάτο μπορώ να τα στείλω (ταχυδρομείο/courier) με χρέωση στον παραλήπτη, αν ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα. (Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω εξετάσει αν το να στείλεις στρατιωτικό σάκο ταχυδρομικά έχει κάποια ιδιαιτερότητα.)

Ενδεικτικά του μεγέθους των ρούχων, αναφέρω ότι έχω ύψος 1.70 m, βάρος 75 Kg, νούμερο 41-42 σε αθλητικό παπούτσι και όλα τα ρούχα τα φορούσα άνετα.

Επειδή δεν υπολογίζω να μπαίνω πολύ συχνά στο forum, παρακαλώ ας μου στείλει οποιος ένδιαφέρεται και ένα Π.Μ ώστε να ειδοποιηθώ μέσω email για το μήνυμα.
 
Top