• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

χαρτια για ταξιδι εξωτερικου

shadowman14

New member
καλημερα! ειμαι ηδη φανταρος κ θελω αδεια για να παω κυπρο. μπορω να ταξιδεψω με μονο την στρατ ταυτοτητα ή θελει διαβατηριο? επειγον
 

panmag

New member
Δεν ταξιδεύεις με την στρατιωτική. Στο Ελ.Βεν. θα σε σταματήσουν. Χρειάζεσαι διαβατήριο (το οποίο νομίζω απαιτεί πολιτική ταυτότητα).
 

kd305

New member
με στρατιωτική ταυτότητα ούτε για αστείο,θα σε κόψουν,για διαβατήριο αν είχες βγάλει πριν την θητεία σου με πολιτική ταυτότητα θα πας κομπλέ...
 

theod1986

New member
Θα πρέπει αιτηθείς τη συγκεκριμένη άδεια (για εξωτερικό) τουλάχιστον ένα μήνα πριν την πάρεις, διότι απαιτείται έγκριση από το Μείζονα σχηματισμό, στον οποίο υπάγεται η Μονάδα που υπηρετείς (π.χ. Ταξιαρχία, Μεραρχία κλπ).
 

Zaganiariotis

New member
Η άδεια εξωτερικού, όταν εκδοθεί, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έκδοση διαβατηρίου διάρκειας ενός έτους.

Επίσης δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να ταξιδέψεις εξωτερικό χωρίς να ζητήσεις αυτή την άδεια, ακόμα κι αν έχεις διαβατήριο.
 

shadowman14

New member
εχω ηδη αιτηθει την αδεια πανω απο ενα μηνα πριν κ περιμενω απαντηση ακομα. επισης εκανα ηδη αιτηση ανανεωσης διαβατηριου καλου κακου, αλλα το θεμα ειναι οτι αργησα για το διαβατηριο κ μαλλον δε θα προλαβω να το χω ετοιμο.
 

kd305

New member
Αν ο λόγος δεν είναι σοβαρός μην περιμένεις θετική απάντηση,στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να καταφέρεις να πας
 
Top