• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ΄ ΕΣΣΟ 2009 - ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ Π.Β.Ε. 124

lambros

New member
μια χαρα! φανταζομαι και για τα μωρομαντηλα θα ισχυει το ιδιο, σωστα?
 

Nemo

New member
Στη δική μου Διμοιρία Sleeping bag δεν επιτρεπόταν. Το καλύτερο είναι να πάρετε 2 σεντόνια μαζί σας. Βάζετε το ένα πάνω στο στρωμένο κρεβάτι και το άλλο το σκεπάζεστε και το διπλώνεται στο πάνω μέρος στην κουβέρτα που έχετε στο φάκελο για να μην ακουμπάει το κεφάλι σας στην κουβέρτα (η οποία δεν είναι βρώμικη, ρωτήστε τους Ιωτάδες τι τραβάνε στο άπλωμα μετά το πλύσιμο τους..) Ούτως η άλλως, αν θέλετε μαξιλάρι τον φάκελλο τον χαλάτε. Έτσι το πρωί τεντώνετε μόνο το κρεβάτι λίγο και κάνετε το φάκελο (ούτε 30" δουλειά). Επίσης σε πολλούς κράτησαν μωρομάντιλα.. Βέβαια έχω ακούσει οτι τις τελευταίες μικρές σειρές έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα..
 

MeReNdAs

New member
Oσοι ξερω υπνοσακο περασαν κανονικα απο τον ελεγχο, δεν ισχυει το ιδιο ομως και για τα μωρομαντηλα.

Κινητο χωρις καμερα οπωσδηποτε, και το κανονικο καβατζωμενο πανω σας με το φορτιστη αν ειναι διαφορετικος.
 

frankidem

New member
Παιδια τα σαμπουαν ,αφρολουτρα κτλ πρεπει να ειναι σε διαφανη μπουκαλια?
 

Nemo

New member
[quote author="frankidem"]Παιδια τα σαμπουαν ,αφρολουτρα κτλ πρεπει να ειναι σε διαφανη μπουκαλια?[/quote]


Ναι. Τα sleeping τα περνάνε, ο διμοιρίτης σας μπορεί να σας την πει. Αφρό μην πάρετε, σας δίνουν ένα μεγάλο. Α και τσιγάρα όσοι καπνίζετε.
 

lambros

New member
τα μωρομαντηλα για πιο λογο τα απαγορευουν?? δεν καταλαβα δηλαδη ειναι θεμα υγιεινης....
 

tg_gr

New member
Sleeping Bag περνάνε κανονικά, ενω τα μωρομάντηλα όχι. Σαμπουάν σε διάφανο, αν και το δικό μου έτυχε να το περάσω (δεν ήταν διάφανο).
Στον ύπνο έβαζα μια πετσέτα πάνω από τον φάκελο για να μην ακουμπάω κατ'ευθείαν πάνω στην σκονισμένη κουβέρτα και με τον υπνόσακο ήμουν άρχοντας. Ξυπνάς τον μαζεύεις και άντε γεια. Ούτε λόγος βέβαια να διορθώνω το κρεβάτι. Σε άλλες μοίρες είχαν ακουστεί διάφορα, αναλόγως που θα πέσει ο καθένας.
Με 50€ βρίσκετε κινητά χωρίς κάμερα, για να μην το διακινδυνέψετε. Μερικοί έμειναν χωρίς κινητό μέχρι το επισκεπτήριο.
Πάρτε πάτους για τα άρβυλα, λουκετάκια (κανα 3άρι με ίδιο κλειδί μην παιδεύεσαι), ενα μπουκαλάκι νερό τις πρώτες μέρες να μην τρέχεις με το μεταλλικό ποτηράκι στον ψύκτη το βράδυ.

Η πρωτη μέρα είναι λίγο, πάω όπου με πάνε... Πολύ διαδικασία, την σκέφτομαι και βαριέμαι. Η ομάδα μου πήρε ρούχα στις 23.30 το βράδυ. Και είχα μπει από τις 12.00. Γι'αυτο μην το πολυκαθηστερήσετε να μπείτε, για να τα τελειώσετε όλα μπαμ μπαμ και να μην χρειάζεται να τρέχετε και άλλη μερα στην μοίρα εφοδιασμού.

Καλά θα περάσετε. Για ενα πράγμα όμως δεν θα ήθελα να μπω τέτοια εποχή. Θα φάτε τρελό κρύο κάτω. Τον Σεπτέμβρη δεν παλευόταν, φαντάζομαι τώρα. Άντε παιδιά, μπείτε και εσεις να ενισχήσετε γιατί τα πράγματα πλέον στην αεροπορία είναι πολύ μαύρα. Καμμία σχέση με ότι μας περιέγραφαν οι παλαιοί.
 

calculus

New member
[quote author="lambros"]τα μωρομαντηλα για πιο λογο τα απαγορευουν?? δεν καταλαβα δηλαδη ειναι θεμα υγιεινης....[/quote]

Πραγματικά είναι αστείο..Αφού και στο επίσημο site της αεροπορίας γράφει ότι επιτρέπονται "Είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας". Να τα έχουμε και αυτά στην τσέπη μόλις μπούμε για να τα περάσουμε ?
 

frankidem

New member
Παιδια τι χρωμα φανελες να παρουμε(προβλεπομενες πρεπει να εχουν λαιμοκοψη) ?Πρεπει να παμε σε στρατιωτικα ειδη?
 

Optimus Prime

New member
Γκρι, άσπρο και μπλε επιτρέπεται. Είμαι Γ 2009 και αυτό που θα ήθελα να σας πω, είναι πως στην αρχή μέχρι να συνηθίσετε το πρόγραμμα θα σας φανεί βουνό η Τρίπολη. Καθώς θα περνάνε οι μέρες και μετά την 1η εβδομάδα που θα χαλαρώσουν κάπως τα πράγματα, θα δείτε ότι είναι ένα "θέατρο σωστό..." όπως έλεγε και ο Καζούλης. Μην προκαλείτε τους άλλους φαντάρους και πόσω μάλλον τους αξιωματικούς. Είναι πολύ καλοί οι περισσότεροι και θα σας φέρονται πολύ καλά. Καλή παραμονή να έχετε στην Τρίπολη! Εγώ να σας πω την αναπολώ......
 

tomtoup

New member
Καλησπερα παιδια,
Και εγω μπαινω 11 νοεμβριου,διαβασα και το οδηγω επιβιωσης γενικα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο ο στρατος ξηρας..
Δηλαδη να παρω κανονικα υπνοσακο??
Ολοι 11 μπαινουν??
 

Optimus Prime

New member
Βεβαίως και να πάρεις υπνόσακο. Είναι πολύ καλά στην Τρίπολη. Απλά να σέβεστε τον χώρο που είστε και να κάνετε ό,τι σας λένε οι βαθμοφόροι. Έτσι θα περάσετε ζάχαρη. <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

lambros

New member
[quote author="tomtoup"]Καλησπερα παιδια,
Και εγω μπαινω 11 νοεμβριου,διαβασα και το οδηγω επιβιωσης γενικα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο ο στρατος ξηρας..
Δηλαδη να παρω κανονικα υπνοσακο??
Ολοι 11 μπαινουν??[/quote]

οχι δεν μπαινουν ολοι στις 11, εσυ εισαι απο τους πιο τυχερους γιατι θα κανεις 2 μερες λιγοτερη βασικη απο εναν που μπαινει στις 9 και 1 μερα λιγοτερη απο εναν που μπαινει στις 10!
 

Nemo

New member
Τα μωρομάντηλα απαγορεύονται γιατί κάποιοι τα ρίχναν στην τρύπα και βούλωνε. Τα μπουκάλια κλπ διάφανα για να μην περάσεις και καλά μέσα ναρκωτικά.. Επίσης πάρετε νυχοκόπτη και όχι ψαλίδι. Α κ χαρτιά υγείας..

Το ΚΨΜ αργεί ν ανοίξει για τσιγάρα...
 

vakg

New member
Ρε παιδια αν τα έχω υπολογίσει σωστά στις 4 δεκεμβρίου είναι η 25η μέρα...Τότε βγαινιυμε...αφού ορκιστούμε η βγαίνουμε στις 5 δεκεμβρίου???Με ενδιαφέρει πολύ γιατι η κοπέλα μ θέλει να κλείσει εισιτήρια γιατί κάνει μεταπτυχιακο στο εξςτερικο.....!!
 

Nemo

New member
Οι ορκωμοσίες είναι Παρασκευή, οπότε 4/12 11-12 θα είσαι με το τζινάκι σου
 

vakg

New member
[quote author="Nemo"]Οι ορκωμοσία είναι Παρασκευή, οπότε 4/12 11-12 θα είσαι με το τζινάκι σου[/quote]


Τέλεια μου ερχεται κουτί!!!
Ευχαριστω πολυ!! <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 
Top