• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ' ΕΣΣΟ 2012 (Νοέμβριος)

tklonos

New member
Άντε με το καλό παιδιά να μπούμε! Και όλες οι απορίες θα λυθούν!!!
 

magde

New member
Δεν ξέρω για σας παιδιά, αλλά εγώ μυρίζομαι ότι θα μας πειρμένει ένα μικρό χάος και ανοργανωσιά.. από τη στιγμή που θα είμαστε η πρώτη ΕΣΣΟ που μπαίνει στη Τρίπολη τα πράγματα δεν θα είναι τόσο οργανωμένα και θα ταλαιπωρηθούμε...

Ενώ μόλις διάβασα στο ίδιο κέντρο εκπαίδευσης θα είναι και ο στρατός ξηράς. Αν ισχύει αυτό, τότε μια χαρά ακούγεται ότι θα είμαστε 2000 άτομα.. Πω πω λαό που έχουμεεεεε!!!!
 

pastry_chef

New member
απότι ξέρω κινητό με κάμερα απαγορεύετε..τώρα δεν ξέρω εγώ δεν θα πάρω με κάμερα να είμαι σίγουρος...άντε να δούμε και με τις μεταθέσεις τι θα κάνουμε...από που σας στέλνουν τρίπολη????
 
T

trypes

Guest
Χαίρεται παιδιά και από εμένα, είμαι κι εγω για τη δ εσσο... απο Αθήνα ειμαι, ακόμα όμως δεν γνωρίζω ποια ημερομηνία θα παρουσιαστώ..
 

rpdnick

New member
Ετσι οπως ειναι στημενες οι Μοιρες, με τους στραταιους θα εχετε εως και μηδενικα παρε δωσε και με τους αεροποραιους λιγα. Αρα ειτε 500 ειτε 2000 το ιδιο θα σας φανει.
 
Φίλε rpdnick, μιας και είσαι παλιός, επειδή έχω ακούσει πολλές απόψεις, πόσο διαρκεί η προπαίδευση;
 

johnny2012

New member
[quote author="rpdnick"]Ετσι οπως ειναι στημενες οι Μοιρες, με τους στραταιους θα εχετε εως και μηδενικα παρε δωσε και με τους αεροποραιους λιγα. Αρα ειτε 500 ειτε 2000 το ιδιο θα σας φανει.[/quote]

δηλαδή στο φαγητό δεν θα είμαστε όλοι μαζί??? εγώ άκουσα ότι θα έχουμε διαφορετική εκπαίδευση και κοινή διοίκηση
 

rpdnick

New member
Στα κομματια της εκπαιδευσης που απαιτουν χωρο και γινονται στην πλατεια παρελασεων, θα στε λογικα ολοι μαζι, ναι. Αλλα ετσι οπως ειναι χωροθετημενες οι Μοιρες, στον "ελευθερο χρονο", σε καποια κομματια εκπαιδευσης και στα μαγειρια ειστε χωρια. Οι μοιρες ειναι ανα δυο εκατερωθεν του χωρου ορκομωσιας οποτε λογικα απο την μια μερια θα ναι μια Μοιρα για το Ναυτικο, μια για την Αεροπορια και απεναντι θα ναι δυο του Σ.Ξ και προφανως οπως μαντεψες παραδοσιακα "απαγορευεται" να ξεμυτισεις απο τα ορια της Μοιρας σου. Γιαυτο ανεφερα λιγα παρε δωσε.
 

Nsb

New member
Απο ότι έμαθα απο φίλο που ορκίστηκε με την προηγουμενη ΕΣΣΟ η προπαιδευση κρατησε δυο βδομαδες. Μετα εγινε η ορκομωσια, πηραν 4 μερες αδεια και επεστρεψαν για αλλες δυο βδομαδες στο κεντρο μεχρι να παει ο καθενας στη μοναδα του.
Συνολικα 1 μηνα δηλαδη..
 

gijoe

New member
<!-- l -->viewtopic.php?p=81001#p81001<!-- l -->
το κομματι με τις αδειες της εκπαιδευσης θα αλλαξει.
τωρα τι σκ*** θα σας κανουν και απο ποιο σωμα δεν το ξερω.αν ειναι αεροπορια και ναυτικο θα ναι γαμω.αν ειναι και πεζικο μην ελπιζετε σε πολλα
<!-- l -->viewtopic.php?f=5&t=433<!-- l -->
<!-- l -->viewtopic.php?f=5&t=7948<!-- l -->
 
Σε αυτό το έγγραφο που θα μας δώσουνε για να πούμε που προτιμάμε να μας τοποθετήσουνε, τι είναι καλύτερο να διαλέξουμε (εγώ είμαι από Αθήνα);
 

WizeMan

New member
Και εγώ παιδιά 13 / 11 Τρίπολη θα βρίσκομαι!

Απ' ότι με πληροφόρησαν ΣΠΕΝ θα κάνουμε μαζί με τη βασική, οπότε δεν νομίζω να μας κρατήσουν μετά την άδεια ορκωμοσίας...
 

johnny2012

New member
φίλε λίγο δύσκολο μου φαίνεται αυτό να τα κάνουμε μαζί... τι θα κάτσουμε δηλαδή ένα μήνα μέσα?? ή θα τα κάνουμε όλα μαζί σε δύο βδομάδες?? το δεύτερο είναι επίσης δύσκολο γιατί υποτίθεται ότι τις δύο βδομάδες μέχρι την ορκωμοσία ετοιμαζόμαστε για παρέλαση και τέτοια.
 

WizeMan

New member
Καλησπέρα. Απ´ ότι μου είπε ναύτης που τώρα απολύεται θα μας τα κάνουν σε δύο εβδομάδες όλα. Δεν ξέρω αν όντως θα γίνει ετσι απλά μεταφέρω αυτα που μου έχουν πει.
 
Καλημερα και καλη θητεια και απο μενα παιδια και εγω 13 Νοεμβρη παρουσιαζομαι και ειμαι απο Αθηνα.Ετοιμαστείτε για 18 μερουλες διακοπων , αμα εχει και καλο φαγητο θα περασουμε λαδι! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> Μην αγχωνεστε τοσο με το τι θα παρετε μαζι γιατι οτι ξεχασετε θα το φερουν οι δικοι σας στο πρωτο επισκεπτηριο.
 

Nsb

New member
Μη μασάτε.Σα να πηγαινουμε κατασκηνωση <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
 

tklonos

New member
Αυτό ξαναπες το. Καλό φαγητό και σαν κατασκήνωση θα περάσουμε. Εξαρτάται βέβαια και τι θα γίνει εκεί μέσα... Ή θα ήμαστε το αδιάφορο σώμα ή επειδή θα ήμαστε όλοι μαζί (ξηρά, αεροπορία και ναυτικό) δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται (ήδη δεν ξέρουν τι τους γίνεται) και θα ταλαιπωρηθούμε από την ανοργανωσιά τους! Όπως και να 'χει διακοπές διαρκείας!!!
 
Top