• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ ΕΣΣΟ ΑΥΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?

chaniacity

New member
Καλησπερα σε ολους!
παμε αυλωνα??? η ορκομοσια μετα απο ποσες μερες ειναι? κ ποσες μερες αδεια θα παρουμε??? <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

chaniacity

New member
apo pou eisai?
ego mpeno stis 10.
kati diabasa oti einai kalitera na prospathisoume mpoume 2ri merarxia ... exeis akousei esu kati?
 

psarakas

New member
η ορκωμοσια ειναι το δευτερο Σαββατο που θα ειστε μεσα.
το πρωτο Σαββατο ειναι το επισκεπτηριο των δικων σας.
στην ορκωμοσια παιρνετε 3 μερες αδεια (εκτος αν κατσει καμια τιμητικη απο κανα υπουργο)
μετα την ορκωμοσια και ενα απο τα 3 επομενα Σ/Κ θα παρετε τιμητικη αδεια 2 ημερων.
τα γκρουπ κανονιζονται ανα Ιλη.
η καλυτερη επιλαρχια για να πατε ειναι η πρωτη. απο ιλες νομιζω και οι 3 καλες ειναι. εγω ημουν στην 2η αλλα και η 3η και 4η μια χαρα ηταν (η 1η δν λειτουργει)
ο σταθμος του τρενου ειναι ο ΑΓ. Θωμας.
παρκινγκ για το αμαξι σας εχει εξω απο την πυλη του ΚΕΤΘ.
προσεξτε παιδες τα ποδια σας. κανονιστε να σπασουν οι αρβυλες σας νωρις γιατι στο ΚΕΤΘ εχει ποοοολυ περπατημα. ειναι το μεγαλυτερο στρατοπεδο των Βαλκανιων.

και για αυτους που δν ειναι σταρχιδιστες...μην δεχτειτε να φωναξετε εθνικιστικα συνθηματα κατα τις προβες παρελασεων που θα κανετε...(εμεις φωναζαμε δευτερη ιλη πρωτη επιλαρχια φερτε μας τα αρματα να μπουμε στην Τουρκια - σιγα μη μαμησουμε κιολας μεγαλε!!!)

επισης να ξερετε οτι αν δν πιστευετε στον χριστιανισμο δηλωστε το κατα την καταταξη σας. εχετε το δικαιωμα να μην πηγαινετε στον αγιασμο και στην εκκλησια οπως φυσικα και το δικαιωμα του πολιτικου ορκου. μην κωλωσετε...εγω το κανα και μου κλασαν τα φρυδια.

να ξερετε οτι τα τεθωρακισμενα ειναι μαυρο σωμα με ακομα πιο μαυρη ιστορια...το αιμα των παιδιων του πολυτεχνειου δν ξεπλενεται ευκολα σκατοφασιστες...

αυτα προς το παρον..καλη θητεια τεθωρες..
 

mavroskoufis

New member
Σε γενικές γραμμές όπως τα λέει παραπάνω ο φίλος είναι. 1η επιλαρχία 3η ίλη ήμουν και όλα οκ. μάλιστα μπήκαμε μγάλη ΕΣΣΟ και μας είχαν σε κάτι απομακρυσμένους θαλάμους, οπότε μας ξεχνάγαν στην κυριολεξία, ούτε επιθεωρήσεις, ούτε τίποτα.
Υπομονή παίδες, υπομονή.....


ΥΓ: Εντάξει για την εκκλησία δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα ώστε να θέλετε να την γλυτώσετε. Μια φορά θα σας πάνε όλη κι όλη.
ΥΓ2: Μην αργήσετε περιμένω να μου φέρετε το χαρτιιιιι!!!!!!301 ΛΕΛΕ! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

fanis13

New member
mages kai ego parousiazomai avlona tethorakismena stis 10/11!!!

apo ta xania eimai

xrisimes plirifories sto proigoumeno post tou psaraka!!

kserete meta tin avlwna pou se stelnoune gia to ipolipo tis thitias mas? Kw,Samos alekeksandroupoli+Giannena exw akousei, kserete pou einai kalytera?
 

mavroskoufis

New member
Υπάρχει ποικιλία: Χίος, Μυτιλήνη, Έβρος, σάμος, κτλ κτλ

Εγώ πάντως Μυτιλήνη μια χαρά πέρασα. Υπήρχαν και οι δύσκολες στιγμές, αλλα οκ το ξέρεις, στον στρατό είσαι.
 

psarakas

New member
μακρυα απο Χιο!! εμπλοκη στο αριστερο στην 96 ΕΑΡΜΕΘ...χαλια εγκαταστασεις, πουθενα ασφαλτος μονο χωμα και μιση ωρα απο την πολη!!! στους 5 μηνες που εκατσα εκει αντε να πηρα 6-7 εξοδους...ουτε να το θυμαμαι δεν θελω!!!
 

Solidus

New member
Και εγώ Δ ΕΣΣΟ Τεθωρακισμένα Αυλώνα , μπαίνω στις 12/11.

Έχω μια απορία, με έχουν ΥΕΑ αλλά δεν ενδιαφέρομαι, χρειάζεται να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να το αποφύγω ή μπορώ απλά να το δηλώσω όταν παρουσιαστώ?
 

psarakas

New member
[quote author="Solidus"]Και εγώ Δ ΕΣΣΟ Τεθωρακισμένα Αυλώνα , μπαίνω στις 12/11.

Έχω μια απορία, με έχουν ΥΕΑ αλλά δεν ενδιαφέρομαι, χρειάζεται να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να το αποφύγω ή μπορώ απλά να το δηλώσω όταν παρουσιαστώ?[/quote]

η ενδειξη ΥΕΑ δν λεει τιποτα...το αν θελει καποιος να παει για εκπαιδευση ΥΕΑ (να γινει ΔΕΑ δηλαδη Δοκιμος Εφεδρος Αξιωματικος) το δηλωνει στη βασικη εκπαιδευση...το ιδιο και για εφεδρος υπαξιωματικος...αν δεν θες δεν περνας απο ΙΛΥΒ (Ιλη υποψηφιων βαθμοφορων)
 

mavroskoufis

New member
Βασικά την ημέρα που θα παρουσιαστείς θα σας μαζέψουν όλους τους υποψηφιους, και θα σας ρωτήσουν ποιοι ενδιαφέρονται και ποιοι οχι. Λες ένα οχι και είσαι οκ, απλώς θα γραψουν οτι απέτυχες σε κάποια δοκιμασία.
 

psarakas

New member
επισης παιδες καλο θα ειναι να πατε νωρις σχετικα για καταταξη γιατι η διαδικασια ειναι μεγαλη και γραφειοκρατικη.

εγω εκανα το λαθος και πηγα κατα τις 11 οποτε στιν Ιλη εφτασα στις 7 το απογευμα φυσικα πτωμα!
 

Andreas2112

New member
Geias sas re seires...Ki egw D ESSO Aylwna.Ante na doume ti tha ginei.
Ypotithete oti eimaste oi pio atyxoi, alla den masame!!! <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
Dwste oti pliroforia mporeite stis psaroukles na mpoume etoimoi!!
 

chaniacity

New member
den ipotithete imaste.... alla ti kanoume prepei na pame... <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->
 

mavroskoufis

New member
Όποτε και να πάτε 1 χρόνο θα κάτσετε, οπότε...... don't worry. Τουλάχιστον δεν θα ορκιστείτε κατακαλόκαιρο μέσα στην ζέστη
 

Andreas2112

New member
Mporei kaneis na mas pei meta apo Aulwna poia metathesi theoreite kaliteri? Akouw polla antifatika sxolia gia Litoxwro kai Alexandroupoli...
An einai dinaton peite mas oti kserete osoi ypiretisate prosfata, giati mathenw oti alaksan polla stis sigekrimenew monades (alla kai Aulwna) ta teleutea duo xronia
 

lounar

New member
+1 gia avlona pedes!!!
13 noemvri leei to koloxarto <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
telika nikaia koridalos k kriti pane mavroi e?


P.S ela na kanoume zestama "Psila psila ta mavra ta mpere"
 
Top