• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΔΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

john_k

New member
Καλησπέρα. θα μπω στις 10/11 τριπολη αεροπορια και ειμαι πτυχιουχος ιατρικης και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα αν καποιος γνωριζει. το πρωτο ειναι εαν δεα γινεσαι με το ζορι. οχι ε? αμα δε θελω και τους πω οχι δε θα γινω ε? το δευτερο ειναι εαν γινω δεα διατηρω την ειδικοτητα του ΥΓ.ΙΑ ή θα με αλλαξουν ειδικοτητα και θα εχω αποκλειστικα ιδιοτητες "αξιωματικου" -και καλα? επισης εαν εισαι δεα με την ιδιοτητα του γιατρου εξακολουθει να ισχυει οτι υπηρετεις τους τελευταιους 7-8 μηνες της θητειας σου σιγουρα στο γνα ή αλλαξε αυτο? και τελος, κατι που δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα καλα. εαν η μεταθεση της παραμεθοριου ειναι νησια κανεις την εκπαιδευση στο γνα ενω αν ειναι προς βορειο ελλαδα την κανεις θεσσαλονικη? σωστα καταλαβα? παιδια ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας και καλη θητεια σε οσους μπαινουμε.
 

drberto

New member
[quote author="john_k"]Καλησπέρα. θα μπω στις 10/11 τριπολη αεροπορια και ειμαι πτυχιουχος ιατρικης και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα αν καποιος γνωριζει. το πρωτο ειναι εαν δεα γινεσαι με το ζορι. οχι ε? αμα δε θελω και τους πω οχι δε θα γινω ε? το δευτερο ειναι εαν γινω δεα διατηρω την ειδικοτητα του ΥΓ.ΙΑ ή θα με αλλαξουν ειδικοτητα και θα εχω αποκλειστικα ιδιοτητες "αξιωματικου" -και καλα? επισης εαν εισαι δεα με την ιδιοτητα του γιατρου εξακολουθει να ισχυει οτι υπηρετεις τους τελευταιους 7-8 μηνες της θητειας σου σιγουρα στο γνα ή αλλαξε αυτο? και τελος, κατι που δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα καλα. εαν η μεταθεση της παραμεθοριου ειναι νησια κανεις την εκπαιδευση στο γνα ενω αν ειναι προς βορειο ελλαδα την κανεις θεσσαλονικη? σωστα καταλαβα? παιδια ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας και καλη θητεια σε οσους μπαινουμε.[/quote]

ΔΕΑ γινεσαι αν θελεις και αν πληρεις φυσικα τις προυποθεσεις.Δεν γινεσαι με το ζορι.Φυσικα και διατηρεις την ειδικοτητα ΥΓ.ΙΑ. σαν ΔΕΑ.Βασικα πρωτα γινεσαι ΔΕΑ (κανεις την εκπαιδευση δηλαδη) και μετα κανεις την εκπαιδευση και παιρνεις την ειδ/τητα ΥΓ.ΙΑ. Εξαλλου ειναι μια απο τις ειδικοτητες των ΔΕΑ.Οι ιδιοτητες "αξιωματικου" στους ΔΕΑ,και ειδικα στους γιατρους,ειναι συζητησιμες.Απλα θα εχεις ωραριο αξιωματικου,540 ευρω μισθο (αφου ορκιστεις ΔΕΑ και μετα),λιγοτερες υπηρεσιες απο τους σμηνιτες ΥΓ.ΙΑ.,εφοσον υπαρχουν στη μοναδα.Για τους τελευταιους 7-8 μηνες της θητειας δεν νομιζω οτι ειναι βεβαιο να τους υπηρετεις στο ΓΝΑ,εκτος κι αν το κανονισεις με βυσμα.Με βυσμα μπορεις να κανονισεις και αμεταθετο ΓΝΑ απο την αρχη.Η εκπαιδευση των ΥΓ.ΙΑ. (ΔΕΑ και μη),γινεται αποκλειστικα στο ΓΝΑ,οπουδηποτε κι αν ειναι να μετατεθεις μετα.Δεν υπαρχει αλλο νοσοκομειο της Αεροποριας στην Ελλαδα.Αυτο που λες εσυ γινεται στο Στρατο Ξηρας.
 
Top