• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΥΕΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

geovoul87

New member
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΑΙΟ 2010 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΕΖΙΚΟ (ΥΕΑ).ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΥΕΑ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΕΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ?
 

Axilleas

New member
Προφανώς, το σύστημα έχει αλλάξει πλέον και δεν υποχρεωτικό να περάσεις τις δοκιμασίες όπως γινόταν παλιά.
Την πρώτη μέρα της κατάταξης σου θα σε ρωτήσουν σε κάποια στιγμή εάν θες να πας ΥΕΑ, εσύ θα τους απαντήσεις το όχι του μεταξά, και τέλος η ιστορία...
 

geoim

New member
Δε γνωρίζω αν άλλαξε τώρα, πάντως μέχρι πριν κάτι μήνες μου ήμουν εγώ όσοι ήταν τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΤΕΙ - ΑΕΙ) περνούσαν υποχρεωτικά από τα αθλήματα. Αν δε θέλεις να πας για ΔΕΑ κόβεσαι επίτηδες σε κάποιο άθλημα. Απλό!
 

Axilleas

New member
Πέρυσι πάντως τον Μάιο που μπήκα ΚΕΥΠ απλά μας ρώτησαν για το θέμα ΔΕΑ και δεν μας ξαναενόχλησαν. Ενδεχομένως σε κάποια κέντρα να είναι αλλιώς, αλλά από φίλους που μπήκαν πολύ πρόσφατα σε διάφορα κέντρα δεν μου είπε κάποιος ότι τους υποχρέωσαν να περάσουν αγωνίσματα.
 

nikopaok4

New member
δεν γινεται να ρωτατε το ΙΔΙΟ ακριβως πραμα το εχω διαβασει 100000 φορες ρε παλλικαρια μου δεν ειμαστε στο 40' εννοειται οτι αν δεν θες να πας υεα δεν θα σε αναγκασει κανεις, εδω δν σε αναγκαζουν να πας κυπρο...
απλα κοβεσαι
 
Top