• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Διακοπή αναβολής και πτυχίο

alexandros0024

New member
Καλησπέρα,

Θέλω να διακόψω την αναβολή λόγω σπουδών μέχρι το τέλος του μήνα για να καταταγώ με την Α' ΕΣΣΟ 2015. Αυτή τη στιγμή είμαι επί πτυχίω αφού η ορκωμοσία στο τμήμα μου θα γίνει το Δεκέμβριο. Στο στρατολογικό γραφείο θα πάω με βεβαίωση σπουδών και θα τους πω ότι είμαι επί πτυχίω; Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να πάω στην κατάταξη με αντίγραφο πτυχίου ή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
 

Mixalis_85

New member
Φιλε Αλεξανδρε καλησπέρα,

Οταν πας στο στρατολογικο σου γραφειο για να κοψεις αναβολη για λογους σπουδων πας και το κανεις ετσι απλα δεν χρειαζονται καποιο πτυχιο εκτος κι αν εισαι γιατρος ή μηχανικος όπου κατα 99% ισως χρειαστει εστω μια βεβαιωση σπουδων για να σε καταταξουν και στα αντιστοιχα τμηματα ας το πουμε απλα του στρατου. Μετα οταν παρουσιαστεις μπορεις ναι κανονικα να εχεις αντιγραφο πτυχιου!
 

alexandros0024

New member
Καλησπέρα Μιχάλη και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα να χτες στο στρατολογικό γραφείο και μου τα είπαν λίγο διαφορετικά. Ήθελαν αντίγραφο πτυχίου αλλά αφού δεν το έχω ακόμα θα πρέπει να τους το πάω όταν το έχω. Υπέγραψα μάλιστα υπεύθυνη δήλωση πως αν δεν τους πάω αντίγραφο πτυχίου θα υπηρετήσω 1 μήνα θητεία παραπάνω (εξαγοράσιμη).
 
Top