• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Διακοπη αναβολης

JosNos

New member
Καλησπερα.Εχω αναβολή μέχρι το 2013 και θέλω να την διακόψω .Αμα την διακόψω αυτές τις μέρες ποτέ περίπου θα με ζητήσουν? Και τι χαρτιά θα χρειαστούν για την διακοπή.
ευχαριστώ πολύ
 

anakinskywalker

New member
Αν κόψεις την αναβολή σου μέχρι 31 Αυγούστου κατατάσσεσαι με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Για να κόψεις την αναβολή πηγαίνεις στο στρατολογικό σου γραφείο και συμπληρώνεις αίτηση διακοπής αναβολής. Καλό είναι αν είσαι φοιτητής σε κάποια σχολή να έχεις και μία βεβαίωση σπουδών μαζί σου ή αν έχεις τελειώσει τις σπουδές σου αντίγραφο πτυχίου.
 

Chris_metal

New member
Καλησπερα και εμενα η αναβολη μου ειναι μεχρι το 2013, αλλα απ'οτι μου εχουν πει αν την εξαντλησω, θα με καλεσουν το Μαιο του 2014.

Κανω μεταπτυχιακο στην Αγγλια, τον Σεπτεμβριο τελειωνω, και σκεφτομαι να κανω διακοπη της αναβολης μου για τον Νοεμβριο οσο ειναι ακομη 9μηνο(Ξερω οτι υπαρχει πιθανοτητα αυξησης, τα ιδια ακουγονται ομως καθε χρονο).

Το θεμα μου ειναι οτι θελω να μεινω στην Αγγλια για να δουλεψω, εχω κανει και αιτησεις για δουλεια που αν οντως με δεχτουν θα ειναι μεγαλο το διλλημα. Εγω νομιζω η καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω ειναι να παω να Ελλαδα να τελειωνω με το στρατο και μετα του χρονου να ειμαι ελευθερος να δουλεψω οπου θελω. Δε ξερω ρε μαγκες εσεις τι λετε να κανω?? Ειμαι πολυ αγχωμενος με το μελλον μου. Και σιγουρα ειναι θετικο το γεγονος οτι μπορω να κοψω τη θητεια μεχρι τελη Αυγουστου, καθως αν με δεχτουν απο καποια δουλεια θα εχω να αποφασισω αναμεσα σε δυο επιλογες.

Σε περιπτωση που κατσω να δουλεψω εδω Αγγλια, με δεδομενο οτι εχω αναβολη μεχρι το 2014, τι προβλεπεται οταν τελειωσει αυτα. Πρεπει να γυρισω και να κανω τη θητεια μου? Τι επιλογες υπαρχουν? Γιατι οι περισσοτεροι μου λενε μη κανεις τη βλακεια και τι κοψεις.
 

p_h

New member
imho, αν βρεις δουλειά μαλακία θα κάνεις αν δεν πας για τον στρατό, και αν δεν βρεις δουλειά πάλι το ίδιο <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

p_h

New member
δεν έχει να κάνει, ωραια/ασχημα, απλά είναι τραγικό χάσιμο χρόνου, ειδικά αν έχεις κάνει και μεταπτυχιακό...
 

Chris_metal

New member
Ξερω, χασιμο χρονου ειναι αλλα τι κανω, μια υποχρεωση ειναι που πρεπει να γινει. Αν μπορουσα να το γλυτωσω δε θα πηγαινα.
 

p_h

New member
πλασματική υποχρέωση ειναι, δεν υπηρετείς την πατρίδα, πας και σε εκμεταλευονται οι καραβανάδες..
 
Top