• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ? ΑΠΟΡΙΑ

wendor

New member
Καλησπερα, παρουσιαζομαι μεθαυριο κ επειδη εχω διαβασει διαφορα σχετικα με το διπλωμα κ οι γνωμεις φαινονται να ειναι διαφορετικες, θελω να ρωτησω, τοσο απο προσωπικη εμπειρια κ αν ξερετε σιγουρα ποια ειναι τα θετικα κ τα αρνητικα απο το να προσκομισω το διπλωμα οδηγησης στο στρατο.

ευχαριστω πολυ, ζητω συγνωμη γιατι λογω του αγχους ισως δεν ειδα καποιο αναλογο θεμα.
Καλη θητεια σε ολους!
 

tethoras

New member
[quote author="wendor"]Καλησπερα, παρουσιαζομαι μεθαυριο κ επειδη εχω διαβασει διαφορα σχετικα με το διπλωμα κ οι γνωμεις φαινονται να ειναι διαφορετικες, θελω να ρωτησω, τοσο απο προσωπικη εμπειρια κ αν ξερετε σιγουρα ποια ειναι τα θετικα κ τα αρνητικα απο το να προσκομισω το διπλωμα οδηγησης στο στρατο.

ευχαριστω πολυ, ζητω συγνωμη γιατι λογω του αγχους ισως δεν ειδα καποιο αναλογο θεμα.
Καλη θητεια σε ολους![/quote]

Δεν υπάρχουν θετικά ή αρνητικά, αν σε επιλέξουν για οδηγό και δεν έχεις δίπλωμα θα πας στο σχολείο οδήγησης παραπάνω μέρες, εάν έχεις θα πάς λίγες.Αυτό αλλάζει φυσικά εάν έχεις δίπλωμα άνω της Β κατηγορίας οπότε μπορεί να σε προορίσουνε για οδηγό υπηρεσίας να τρέχεις με τα χαρχαλοστάγιερ και τις καναδέζες.Π.χ Στην δική μου μονάδα το σχολείο οδήγησης περιλάμβανε όλους τους στρατιώτες που υποτίθεται ότι μπορεί να οδηγήσουν όχημα σε άσκηση(σχεδόν όλοι στα ΤΘ) αυτοί που είχαν δίπλωμα απλώς έκαναν 2 εβδομάδες και οι άλλοι 4.Τώρα αν έχει ειδικότητα ΟΔΑΥΤ,ΟΔΑΣ κατά την κατάταξη θα είσαι σε χωριστό λόχο/ίλη κτλπ κατά την βασική εκπαίδευση ανάλογα αν έχεις ή όχι δίπλωμα,τουλάχιστον έτσι μας έκαναν εμάς στο 625ΤΠ.
 
Top