• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δυσμενείς μεταθέσεις (Τήλος, Καστελόριζο κλπ)

Abot

New member
Τους έχω στειλει εδω και 2 βδομάδες e -μαιλ αλλα τίποτα. τεσπα ίδωμεν
 

htre

New member
το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και εχει αναφερθει και σε αλλο τοπικ.Συμφωνα με αυτα που εχουν γραφτει στο ιντερνετ αλλα και με ατομα που μιλησα που υπηρετουν στις αντιστοιχες μοναδες εχω μαζεψει τις εξης πληροφοριες.Στο 503 στη Βυσσα και στο 617 στο πλατη,τους εχουν πει οτι τα ταγματα παραμενουν κανονικα μεταθεσιμα καθως αποτελουν ταγματα προκαλυψεως.Πολυ πιθανο μεταθεσιμες να παραμενουν και ολες οι μοναδες στο πλατη,γτ νομιζω οτι κατι αντιστοιχο μου ειπαν και για το 618 .Αντιθετα σε Ριζια,Καβυλη και Ρωμανο Λημνου τους ενημερωσαν οτι οι μοναδες εγιναν αμεταθετες.Αν οντως ισχυει,το θεμα πρεπει να παρει μεγαλη εκταση.Μπορει να αναιρεθει μια υπουργικη αποφαση με ενα σημα του ΓΕΣ η υπαρχει νεα υπουργικη αποφαση?Προσπαθω να βρω και την υπουργικη αποφαση του 2011 να δω τι ακριβως αναφερει και δεν την βρισκω.Μπραβο στον υπουργο που στελνει στα παιδια του εβρου το ενα χτυπημα μετα το αλλο.Αν το ΓΕΣ πιστευει οτι οτι υπαρχει λειψανδρία στον Εβρο,ας κοιταξει στα γυρω του στρατοπεδα και θα βρει πολυ διαθεσιμο κοσμο.

//φυσικα τπτ απο τα παραπανω δεν ειναι 100 % σιγουρα απλαπληροφοριες που εχω μαζεψει.
 

greg1999

New member
καλησπερα σκευτομαι να κοπω απο ειδικες δυναμεις αρχες του μηνα που ερχονται οι μεταθεσεις και κλινω πενταμηνο ...επειδη ακουω πολλα για αδειες και μεταθεσεις κοντα στη πολη διαμονης σου ξερετε τι ισχυει?? εχω πιθανοτητες για αθηνα η εφυγα εβρο??

ευχαριστω
 

kd305

New member
Στον τόπο διαμονής σου πας μόνο αν είσαι 8 μηνος ή έχεις βύσμα αλλιώς έφυγες για Έβρο ή για νησί,τώρα τι ακούς και από που δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά είναι παπάτζες <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

gimitrop

New member
Όσοι κάνουν 9μηνη θητεία, δικαιούνται μετάθεση μετά από 5 μήνες στην παραμεθόριο. Οι θαμηνοι, 4 μήνες.
ΕΝD OF TOPIC
 
Top