• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ειδήσεις: Έκδοση 2 δωρεάν καρτών εξετάσεων από την ACTA.

A

admin

Guest
H ACTA, Τεχνοβλαστός του Α.Π.Θ., εκπόνησε ειδικό πρόγραμμα στήριξης του προσωπικού του Στρατού Ξηράς σύμφωνα με το οποίο κάθε στρατιωτικός (ένστολος ή μη, μόνιμος ή έφεδρος) δικαιούται ΔΩΡΕΑΝ την έκδοση 2 Καρτών Εγγραφής ACTA εμπορικής αξίας 120 euro. Το παραπάνω δικαίωμα δύναται να το εκχωρήσει σε οποιοδήποτε τρίτο άτομο της επιλογής του.

Να σημειώσουμε ότι το πιστοποιητικό ACTA, είναι αναγνωρισμενό πιστοποιητικό γνώσεων χειρισμού στους Η/Υ, ισοδύναμο και πλήρως αναγνωρισμένο με άλλα πιστοποιητικά (όπως ECDL, MOS κλπ). Ακόμα και αν δεν έχετε σκοπό να δώσετε άμεσα εξετάσεις, συνιστούμε να επωφεληθείτε της ευκαιρίας μια και η έκδοση των καρτών είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση. Επιπλέον μπορείτε να εκδόσετε και δεύτερη δωρεάν κάρτα στο όνομα οποιουδήποτε τρίτου προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ <!-- m -->http://www.acta.edu.gr<!-- m -->
 
A

admin

Guest
[quote author="Spyrous"]Einai gia tous fantarous auto h mallon oxi?[/quote]

Ναι, από την ανακοίνωση καταλάβαμε ότι είναι, μια και μιλάει και για έφεδρους. Επίσης η 2η κάρτα μπορεί να εκδοθεί στο όνομα οποιουδήποτε ακόμα και αν δεν είναι στρατιωτικός.
 
Top