• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ειδικές Δυνάμεις,χωρίς να το έχω δηλώσει..

apolis

New member
Καταρχήν καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Μέσα στις επώμενες μέρες σκοπεύω να διακόψω την αναβολή μου για να παρουσιαστώ,όμως στο περιοδεύων δεν είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις αλλά κανονικό στρατό. Η απορία μου είναι αν μπορώ να παρουσιαστώ στις ειδικές δυνάμεις ενώ δεν το είχα δηλώσει? Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο?
Ευχαριστώ και συγνώμη αν ποστάρω σε λάθος μέρος..
 

fminas

New member
Τις πρώτες μέρες που θα είσαι στο κέντρο θα έρθουν κάποιοι για να σας ενημερώσουν σχετικά με τις ειδικές δυνάμεις και αν θες να πας εκεί θα σε πουν να το δηλώσεις. Για να σε δεχτούν πρέπει να είσαι Ι1 ενώ νομίζω πως περνάς και από μερικές δοκιμασίες.
 

ikarus260

Member
Πέρνας δοκιμασίες, αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό. Μετά είναι τα δύσκολα. Αν είσαι πρόθυμος να πας οι δοκιμασίες δεν θα είναι τπτ <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

apolis

New member
Έγινε παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όσο για τις δοκιμασίες το ξέρω αν και νομίζω ότι είναι το εύκολο κομμάτι της εκπαίδευσης..
 

ikarus260

Member
Οι δοκιμασίες όντως είναι της πλάκας. Αν θες να πας είναι πολύ εύκολο, το δύσκολο είναι να κάτσεις εκεί
 
Top