• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΛΔΥΚ

consultant27

New member
Καλησπερα,

Ρε παιδια εχω μια απορια,εμεις οι της Β ΕΣΣΟ οταν ημασταν στο κεντρο μας λεγανε για να μας προσελκυσουν στη Κυπρο οτι ο μισθος ειναι 280 ευρω,τα εισιτηρια 4 με 6 και οτι οι γονεις μας δικαιουνται δωρεαν διακοπες στη Κυπρο..

Η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη...ΜΙΣΘΟΣ:218,εισιτηρια 3 με προοπτικη για 2..Και διακοπες για τους γονεις ακυρο....

Θα ηθελα παρα πολυ να μας ποσταρει καποιο παιδι τις υποσχεσεις των ΕΛΔΥΚ που θα εισπραξουν στο κεντρο..

Ευχαριστω προκαταβολικα!
 

Manos_Avr

New member
Απο φίλο μου που αποστρατεύτηκε την προηγούμενη βδομάδα και υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ μου είπε τα εξής:
Μισθός 250, συνολικά 5 φορές πήγαινε έλα (μια που θα πας μια που θα γυρίσεις και άλλες 3) και για τους γονείς ισχύει η δωρεάν διαμονή και τα μεταφορικά σε περιόδους non-high session νομίζω απο οκτώβριο μέχρι μάρτιο είχα διαβάσει σε ενημερωτικό φυλλάδιο της ΕΛΔΥΚ...Αυτα!
Μπαίνω σε μερικές ώρες αύριο το πρωί συγκεκριμένα οπότε σε 2 βδομάδες που θα έχω και άδεια και θα έχω ενημερωθεί γιατί κι εγω θέλω να κατέβω ΕΛΔΥΚ θα σου πω πιο συγκεκριμένα τι θα μας τάξουν στο Κέντρο...
 

consultant27

New member
Loipon,Filtate sinadelfe kai loipoi..

-Ta eisithria exoun ginei 2 kai einai oristiko.Dhladh Ellada tha pate mono 2 fores se olh th thiteia sas.

-O misthos einai 218 euro kai siziteitai oti tha meiothei kai allo ton epomeno mhna.Tous teleutaious mhnes mas plhronoun me kathisterhsh > 10 hmeron..

-Gia tous goneis den iparxei auth h prosfora mexri tis 15 Oktomvrioy kai meta apo auth thn hmeromhnia oses meres leipeis gia na pas diakopes me tous goneis sou tis xreonesai kanonika apo tis provlepomenes adeies sou.

I.G. Siggnomi gia ta greeklish alla sto internet cafe pou exo erthei den exei ellinika..
 

278Elias

New member
Εγώ ήμουν το 2003 στην Κύπρο. Νομίζω πέρναμε 300ευρώ σχεδόν και είχαμε τουλάχιστον 3 δρομολόγια δωρεάν. Δεν ξέρω τώρα τι παίζει. Πάντως κύπρο είναι απίστευτα καλά. Σημείωση δεν ήμουν ΕΛΔΥΚ ήμουν στην 5ΕΜΑ(κυπριακή μονάδα) κι η υπηρεσία μας πήγαινε έτσι ώστε μέρα παρά μέρα ήμασταν εξοδούχοι και πολλές φορές καθόμασταν έξω γιατί βαριόμασταν. Δεν ξέρω πως είναι στην ΕΛΔΥΚ βέβαια.

*Η 5 ΕΜΑ είναι Κυπριακή μονάδα που όμως έχει κι ένα στρατόπεδο ελληνικό που πάνε μόνο Έλληνες και δεν είναι Ελδυκάριοι.
 

princeG

New member
Λοιπόν, είμαι Κύπρο τώρα από Β' ΕΣΣΟ κι εγώ και συγκεκριμένα στην 355 ΕΜΑ. Μπήκα τέλη Ιουνίου και ο μισθός που πήραμε για τον Ιούλιο ήταν όντως 218 ευρώ, όμως τώρα για τον Αύγουστο πήραμε 251 όλοι οι στρατιώτες εκτός από τους δεκανείς φυσικά που πήραν γύρω στα 300 και κάτι.

Όσον αφορά τα εισητήρια, ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα και παραμένουν 3 πήγαινε-έλα. Αν αλλάξει κάτι στην πορεία δεν το γνωρίζω, αλλα αυτή είμαι η πραγματικότητα που ισχύει αυτή τη στιγμή.
 

MoGaN

New member
[quote author="278Elias"]Εγώ ήμουν το 2003 στην Κύπρο. Νομίζω πέρναμε 300ευρώ σχεδόν και είχαμε τουλάχιστον 3 δρομολόγια δωρεάν. Δεν ξέρω τώρα τι παίζει. Πάντως κύπρο είναι απίστευτα καλά. Σημείωση δεν ήμουν ΕΛΔΥΚ ήμουν στην 5ΕΜΑ(κυπριακή μονάδα) κι η υπηρεσία μας πήγαινε έτσι ώστε μέρα παρά μέρα ήμασταν εξοδούχοι και πολλές φορές καθόμασταν έξω γιατί βαριόμασταν. Δεν ξέρω πως είναι στην ΕΛΔΥΚ βέβαια.

*Η 5 ΕΜΑ είναι Κυπριακή μονάδα που όμως έχει κι ένα στρατόπεδο ελληνικό που πάνε μόνο Έλληνες και δεν είναι Ελδυκάριοι.[/quote]

Δηλαδη οταν σου λενε πας Κυπρο παιζει να σε στείλουν και σε αυτο το στρατοπεδο?
Και εγω εχω ακουσει οτι μια μοναδα στην Κυπρο ειναι πουτσα και η αλλη χαλαρη.. μαλλον η χαλαρη ειναι αυτη η 5ΕΜΑ.. Αλλα μαλλον ειναι πιο απιθανο να σε στειλουν εκει.. Μηπως παιρνουν καποιες συγκεκριμενες ειδοκοτητες εκει ?

Επίσης, αν πας Κυπρο τελικα πόσες μερες αδεια μαζευεις?
Εχω ακουσει οτι μαζευεις τοσες πολλές που στο τέλος ειναι σαν να κάνεις 8μηνη θητεία, λόγω παραμεθωριου και των σχετικών..
Επίσης οι 3 αδειες που παίρνεις κατα τη διαρκεια δεν ειναι ποτε κάτω από 10 μέρες..
Αρα εχεις 3*10 + 30 = 60 μερες αδεια σε 9 μηνες θητεία..
Αληθευουν όλα αυτά ?
 

278Elias

New member
Η 5ΕΜΑ είναι Τεθωρακισμένα, Επομένως αν παρουσιαστείς Αυλώνα(ΤΘ) ίσως να πας Κύπρο στην 5 ΕΜΑ. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω δυστυχώς.
 
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ?ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η 355 ΕΜΜΑ ΑΠΛΑΝΤΑ
 
Top