• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Εμπειρίες απο εναλλακτική θητεία;

Loader

New member
σκέφτομαι την εναλλακτική θητεία για τους εξής λόγους:

* δε θέλω καμιά σχέση με όπλα (ΔΕΝ είμαι ιεχωβάς! απλώς δε θέλω να χρησιμοποιήσω όπλο)
* η ατμόσφαιρα μέσα στο στρατό. δε μ' αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα σε στρατιωτικούς, δε θέλω να φοράω στρατιωτικά ρούχα και κυρίως δε θέλω να λαμβάνω εντολές απο στρατιωτικούς.
* ο κυριότερος λόγος, είναι οι φωνές. πείτε με φοβιτσιάρη, λούγκρα, ό,τι θέλετε, αλλά οι άγριες, θυμωμένες, δυνατές φωνές (ξέρετε, καυγάδες στο σπίτι, στο δρόμο, άγριες φωνές γενικά) με ταράζουν από μικρό παιδί, σε σημείο που τώρα πια με κάνουν εκδικητικό και πολύ φοβισμένο. Έxω φτάσει σε σημείο που για να μπορέσω να χαλαρώνω από την ταραχή που μου προκαλούν, έχω δημιουργήσει προβλήματα στον εαυτό μου και τώρα πρέπει να φοράω μακρυμάνικες μπλούζες αν θέλω να βρω δουλειά lolz :Ρ Λαμβάνωντας αυτό υπ' όψη, δε θέλω να φανταστώ πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στο στρατόπεδο!

δε προσπαθώ να αποδείξω τίποτα με όσα λέω ή να φανώ σοβαρός ή καλύτερος από όσους κάνουνε κανονική θητεία.

αυτό που ζητάω είναι εμπειρίες από την εναλλακτική θητεία, όσοι έχετε κάνει.
έχω διαβάσει το τί είναι σύμφωνα με το νόμο η εναλλακτική θητεία και προτιμώ να κάνω 2 χρόνια παρά να βρίσκομαι 9 μήνες (είμαι από πολύτεκνη οικογένεια) μέσα σε στρατόπεδο, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται.

με ενδιαφέρει όμως στην πράξη πώς είναι στην εναλλακτική θητεία!
ζητάω τις εμπειρίες σας

ευχαριστώ :Ρ
 
Top