• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΠΟΠ για αεροπορια...

Don_007

New member
Καλησπερα........εχει καιρο να βγει προκυρηξη για ΕΠΟΠ στη αεροπορια......γνωριζει κανεις ποτε την περιμενουμε......;Και ποια ειναι τα κρητηρια για να διαλεξουν καποιον...........?
 
καλησπερα σας...ειμαι καινουρια στο σαιτ,.
εχω καποιες αποροιες.
ενδιαφερομαι για επ.οπ αεροπορια,αλλα δεν εχω μεσον,δυσκολο να μπω?
εχω τελειωσει απο δημοσιο ιεκ μαγειρικη,αλλα μετα δεν εδωσα πιστοποιηση,εαν το καταθεσω το χαρτι-βεβαιωση που εχω,θα μετρησει ή οχι?τωρα σπουδαζω θερμοκηπιακων καλλιεργειων και ανθοκομιας,θελω κοντα στα δυο χρονια να τελειωσω,εαν βγει η προκυρηξη,μπορω να βαλω οτι ειμαι φοιτητρια κ σε ποιον κλαδο,κ να φερω χαρτι απο την σχολη,ή δε μετραει?
 

THEO

New member
Δεν μετραει κανενα χαρτι οταν δεν ειναι πτυχιο πιστοποιημενο.. Οποτε λογικα δεν μετραει ουτε το πρωτο που εχεις.
Το μεσον βοηθαει αλλα δεν ειναι απαραιτητο.. Αμα εχεις τα μορια μπαινεις.. Επισης αμα εσυ εχεις τα μορια και καποιος εχει μπει με μεσον και δεν τα εχει , τον πετας εξω κανοντας ενστανση ή στην τελικη μπαινεις και εσυ και αυτος..
Φιλε μου τα κριτιρια δεν τα ξερει κανεις αν δεν βγει η προκυρηξη.. Εξαρταται παντα απο τις ειδικοτητες που θα παρουν.. Σε γενικες γραμμες τα κριτηρια ειναι σχεδον παντα τα ιδια.. κατεβασε μια παλιοτερη προκυρηξη απο το ιντερνετ να δεις τι παιζει πανω κατω..
 

matrix12

New member
βοηθεια σας δεν μπορειται ποσο πολητιμη θα μου ειναι. Στην προηγουμενη προκηριξη για εποπ αεροποριας εδωσα εξετασεις και ειμουνα επιλχων απο τους πρωτους στην ειδοικοτητα μου. Η απορια μου ειναι πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι το τρεχον διαστημα δεν καταληφθηκε η θεση μου απο καποιον αλλον υποψηφιο ισως και με λιγοτερα μορια. Δεν ειμαι καχυποπτος ουτε υπαινησωμαι κατι το ξεκαθαριζω αλλα ισως τηλεφωνικος/αλλαξα τηλεφωνο/θες εγγραφως δεν ετυχε δυνατο να ενημερωθω. Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως οι καταστασεις των επιλαχωντων φυλασωνται μεχρι να βγει νεα προκυριξη και φανταζομαι απο εκει ανατρεχουνε και συμβουλευοντε οι υπηρεσιες σε περιπτωση παραιτησης καποιου και τον αναπληρωνουνε. Ρωτω αν γνωριζεται καποιου κοντινου σας αναλογη περιπτωση πως με ποιες διαδικασιες 'κινηθηκε'πχ γνωριζω τωρα ποια διορισμενο φυλακα φυλακων που εν μεσω μιας νυχτος καλεστηκε με εναν ακομη επιλαχων σε κληρωση ενα χρονο μετα αφοτου εδωσε εξετασεις και προσληφθηκε. Λογω του οτι ακουγεται οτι θα βγει νεα προκυριξη αεροποριας τα περιθωρια μου ειναι παρα πολυ στενα και αδυνατον να μου ξανασυμβει τετοια περιπτωση και το ξερω δυστηχως και ειναι κριμα. Ικετευω σας. Γνωριζω οτι δεν υπαρχει αναλογη περιπτωση να μου συμβει κατι αλλο με τετοιες'προηποθεσεις' . Ευχαριστω
 

matrix12

New member
ευχαριστω για το ενδιαφερων αλλα περασα ολη τη διαδικασια και 'παει περασε και εγω δε μιλω για την τοτε στην αρχη που εγινε το μαγειρεμα μα τωρα που οι πινακες ειναι οριστικοι .απλα ανατρεχουν οι υπηρεσιες οταν παραιτηθει π.χ καποιος.και αλλωστε ποσοι μποροι να το 'πσαξουν' τωρα ενω τοτε αφηνεις να ενοηθει οτι μαγειρευτηκαν και το εκμεταλευτηκανε πολλοι. .νομιζω στην περιπτωση μου τα πραγματα ειναι διαφορετικα γιατι τωρα μετα απο τοσο καιρο οπως λες το μονο που ξερουμε σιγουρα ειναι πως τωρα ειναι οριστικα τα πραγματα οι πινακες ειναι οριστικοι και με αυτο θελω να καταπιαστω και ρωτω τι προβλεπεται και με ποιο τροπο.ευχαριστω.
 

dimitris vro

New member
γεια σασ παιδια ειμαι φοιτητησ στο τει πληροφορηκησ και τηλεποικινωνιων.
αν κανω τα χαρτια αν βγει προκειρικση υπαρχει καμια ελπιδα να μπω?
επισησ ειμαι ορφανοσ απο πατερα εχω καποια μορια επιπλεων και οαδελφοσ μου σπουδαζει και αυτοσ φετοσ και ειναι δυσκολη η κατασταση και για τουσ 2 μας.
αν μπορει να μου πει καποιοσ αν βγει καποια προκυριξη και αν παιζουν ρολο τα προηγουμενα.

ευχαριστω
 

TexanRanger

New member
[quote author="dimitris vro"]γεια σασ παιδια ειμαι φοιτητησ στο τει πληροφορηκησ και τηλεποικινωνιων.
αν κανω τα χαρτια αν βγει προκειρικση υπαρχει καμια ελπιδα να μπω?
επισησ ειμαι ορφανοσ απο πατερα εχω καποια μορια επιπλεων και οαδελφοσ μου σπουδαζει και αυτοσ φετοσ και ειναι δυσκολη η κατασταση και για τουσ 2 μας.
αν μπορει να μου πει καποιοσ αν βγει καποια προκυριξη και αν παιζουν ρολο τα προηγουμενα.

ευχαριστω[/quote]

Το ότι είσαι φοιτητής δεν μετράει σε καμμία ειδικότητα.
Η προκύρηξη ζητάει συγκεκριμένα πτυχία για συγκεκριμένες ειδικότητες.
Το ότι είσαι ορφανός δεν σου δίνει επιπλέον μόρια (εξαίρεση : πατέρας πεσών κατά τη διάρκεια του καθήκοντος στιε ΕΔ).
Μόρια έχουν μόνο οι πολύτεκνοι.
 

dimitris vro

New member
κανεισ λαθοσ φιλε.
βρηκα την προηγουμενη προκυρηξη και τι διαβασα.
παιζει ρολο αν εχεισ συμπληρωσει πανω απο 1 χρονο στι σχολη σου και παιρνεισ 250 μορια και αν εισαι ορφανοσ μετραει αν σε προσλαβουν εχεισ καποια μορια για μεταθεσεισ κοντα στον τοπο συμφεροντων ή κατι τετοιο.
 
K

kagouras

Guest
παιδια ΕΠΟΠ αεροπορία έχει τρελο αραλίκι. Τα ξήνεις ολη μερα με ανεμόπτερο. εκει που ημουν οι ΕΠΟΠ φυλακης ολη μερα tv και dvd εβλεπαν. Ξησιμο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Καλα μη πουμε για τους πυροσβεστες. 1 υπηρεσία μεσα και 4 μερες σπιτάκι τους. Και γκρινιαζανε και ολη μερα οτι χωνονται. <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 
Top