• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ερώτηση για αναβολή

Καλησπέρα στο φορουμ.
Η αναβολή μου τελειώνει στις 31 Δεκεμβρη 2013 . Εδώ και 7 μήνες μένω και εργάζομαι στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Γερμανία.
Δεν θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα για να υπηρετήσω "τώρα". Δυσκολεύτηκα πολύ για να βρω μια καλή δουλεία και τώρα που την βρήκα δεν θέλω να την αφήσω.
Η ερώτηση μου είναι η εξής. Μπορώ να ενημερώσω τον στρατό ότι πλέον μένω και εργάζομαι στο εξωτερικό έτσι ώστε αν ποτέ χρειαστεί να έρθω στην Ελλάδα για 5 - 15 μέρες τον χρόνο να μην με μπαγλαρώσουν στο αεροδρόμιο? ή δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο?

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και για την φιλοξενία στο site
 

Constantine IC

New member
Ρε φίλε είναι δυνατόν να είσαι εξωτερικό και να κάθεσαι να ασχολείσαι και να ανησυχείς για το τι θα πουν οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι του στρατού στο ψευτορωμαίικο, το "2014"; Και όλα αυτά για 20 μέρες τον χρόνο που θα τους κάνεις την τιμή να τους φέρνεις λεφτά;

Κυριολεκτικά γράψτους στα @ρχ..δι@ σου και μην ασχολείσαι μαζί τους. Κανείς δεν πρόκειται ποτέ σε κανένα Ελληνικό αεροδρόμιο να σου πει τίποτα ούτε να σε συλλάβει. Επίσης για να μην ανησυχείς, δώσε 500 Ευρώ για να πάρεις ένα "καλό διαβατήριο" το οποίο θα χρησιμοποιείς μόνο όταν θα έρχεσαι στο Ελλαδιστάν, ή πιο λίγα λεφτά για να πάρεις μια "άριστη Ελληνική ταυτότητα" άμα έρχεσαι από χώρα της ΕΕ.
 
Top