• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ερώτηση περί ηλικίας στον στρατό!!!

Rhapsody

New member
Χαίρεται...Στις 19/5 παρουσιάζομαι αυλώνα! το θέμα που με καεί είναι ότι είμαι 26 ετών, και δεν πιστεύω πως θα βρω εύκολα μεγάλους στην ηλικία μου! Ήταν κάνει σας φαντάρος "μεγάλος" τι έκανε? πως πέρασε μαζί με μικρούς? έχω τρελό άγχος! αν μπορεί κάποιος να μου πει εμπειρίες
 

petrosp_13

New member
Δεν θα είναι τόσο λίγοι στην ηλικία σου
Επίσης, όταν είσαι 26 και πολλοί άλλοι είναι 22-24, μην νομίζεις ότι θα καταλάβεις διαφορά
Θα τελειώσεις την θητεία σου με φιλαράκια και όταν θα μάθεις την ηλικία τους, θα πάθεις πλάκα
Μη σε νοιάζει
 

Mikeasdf

New member
Στο στρατό δε μετράει η ηλικία, και 19αρηδες μπορούν να γίνουν κολλητοί με 30αρηδες.
 

kd305

New member
[quote author="Rhapsody"]Χαίρεται...Στις 19/5 παρουσιάζομαι αυλώνα! το θέμα που με καεί είναι ότι είμαι 26 ετών, και δεν πιστεύω πως θα βρω εύκολα μεγάλους στην ηλικία μου! Ήταν κάνει σας φαντάρος "μεγάλος" τι έκανε? πως πέρασε μαζί με μικρούς? έχω τρελό άγχος! αν μπορεί κάποιος να μου πει εμπειρίες[/quote]


Εγώ θα αγχώνομουν για το που στο διάολο θα καταλήξω μετά το κέντρο και όχι για το αν θα έχω καλή επικοινωνία με τους υπόλοιπους,που δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με το μυαλό του καθένα.
 

Rhapsody

New member
το που θα πας είναι 2 επιλογές η Έβρος η νησιά <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> αυτό το έχεις δεδομένο...<!-- s:D -->:D<!-- s:D --> το θέμα είναι να έχεις και καλή παρέα να περάσει ο καιρός! ευχαριστώ για τις απάντησης σας!
 

htre

New member
θα εχει πολλους της ηλικιας σου και πολλους περισσοτερους μικροτερους.Παντως τα θεματα που θα σε απασχολουν αυτους τους μηνες(υπηρεσιες,εξοδους,λουφα κλπ) δεν απαιτουν επιπεδο και εμπειρια.Θα τα συζητας με ολους.
 

kd305

New member
[quote author="Rhapsody"]το που θα πας είναι 2 επιλογές η Έβρος η νησιά <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> αυτό το έχεις δεδομένο...<!-- s:D -->:D<!-- s:D --> το θέμα είναι να έχεις και καλή παρέα να περάσει ο καιρός! ευχαριστώ για τις απάντησης σας![/quote]

Άλλο να πας σε ένα μέρος που έχει ζωή να ανοίγει λίγο το μάτι σου και άλλο να πας σε κατσικοχώρι.
 

konc

Member
[quote author="kd305"][quote author="Rhapsody"]το που θα πας είναι 2 επιλογές η Έβρος η νησιά <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> αυτό το έχεις δεδομένο...<!-- s:D -->:D<!-- s:D --> το θέμα είναι να έχεις και καλή παρέα να περάσει ο καιρός! ευχαριστώ για τις απάντησης σας![/quote]

Άλλο να πας σε ένα μέρος που έχει ζωή να ανοίγει λίγο το μάτι σου και άλλο να πας σε κατσικοχώρι.[/quote]

Όπως το βλέπει ο καθένας... Προσωπικά πρώτη μου έννοια ήταν να μην πήζω γιατί το να κάνεις φανταριλίκι στη Μύκονο δεν έχει νόημα αν βλέπεις την πύλη μόνο από τη μέσα μεριά... btw απολύθηκα λίγο πριν τα 30 . Αν από την άλλη μπορείς να κάνεις ζωάρα στο κατσικοχώρι, ειδικά αν είσαι από Αθήνα/μεγάλη πόλη και πάρεις "προίκα" για την υπόλοιπη ζωή σου κάποιες εικόνες που δεν είχες (όπως εγώ) δεν θα το έλεγα απαραίτητα κακό.
Όσο για τις ηλικίες, κανένα θέμα. Όσο ήθελα να χτυπήσω στα ζόρια μερικά πιτσιρίκια άλλο τόσο ήθελα να το κάνω και σε συνομήλικους. Ο κανόνας λέει πως ναι, θα αντιμετωπίσεις περισσότερες περιπτώσεις που δεν σου ταιριάζουν σε μικρότερους, αλλά μέχρι εκεί... Ίσα-ίσα που θα εκπλαγείς όταν δεις τα ίδια από συνομήλικους ή και μεγαλύτερους.
 
Top