• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ερώτηση προς τους διαχειριστές του forum.

cobra

New member
Ορισμένοι χρήστες φέρονται απρεπώς και καλά κάνετε και διαγράφεται τα μηνύματα τους. Μήπως όμως υπάρχουν και ορισμένοι χρήστες που με το ειρωνικό στυλάκι που γράφουν προκαλούν αυτούς;
Μήπως και αυτοί έχουν μερίδα ευθύνης;

Αυτό δεν το γνωρίζω εσείς ξέρετε καλύτερα απλά εκφράζω την απορία μου.
Γράφω της απόψεις μου για να τελειώνουν αυτές οι αψιμαχίες και το forum αυτό να γίνει forum ενημέρωσης και όχι μέρος για να βγάζει ο κάθε ένας τα απωθημένα του.

Με εκτίμηση

Παπαδόπουλος Γιάννης (Cobra)
 
A

admin

Guest
Έχουμε τονίσει και το παρελθόν τα εξής:

1) Πάνω δεξιά υπάρχει ένα μικρό θαυμασιτκό για την αναφορά οποιουδήποτε μηνύματος θεωρείτε ότι σας θίγει, είναι υβριστικό, ειρωνικό κλπ. Αν λοιπόν έχετε να καταγγείλετε κάτι μπορείτε να το κάνετε.

2) Εξετάζουμε μόνο συγκεκριμένες καταγγελίες και όχι γενικά και αόριστα μηνύματα. Επίσης αυτού του είδους οι καταγγελίες εξετάζονται μόνο με προσωπικά μηνύματα ή με το θαυμαστικό, δημόσια ανακοίνωση και καταγγελία χρήστη δεν επιτρέπεται για πολλούς και διάφορους λόγους, που αν δε τους κατανοείτε μπορούν επίσης να αναλυθούν.

3) Σε καμία περίπτωση, γενικά, δεν υποστηρίζουμε ειρωνικά σχόλια και υβριστικούς χαρακτηρισμούς από όπου και αν προέρχονται.
 
Top