• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Εβρος καβυλη μεταθεση

MorrisSan

New member
Καλησπερα,

υπηρετω στη Καβυλη στο 3 ΛΔΒ, ειναι μοναδα που επαιρνε μεταθεση εως τωρα, αλλα ηρθε σημα που το κανει αμεταθετο...

Γνωριζει καποιος τι ισχυει επακριβως?

Επισης εαν το αμεταθετο πιανει και τη Δʹ ΕΣΣΟ
 

Mixalis_85

New member
Μονο για τον ΛΔΒ ηρθε τετοιο σημα φιλε? Οπως θα δεις εγω περυσι τετοιο καιρο ημουνα διπλα σου στο 503 και ημουνα καθημερινα στην Ταξιαρχια της Καβυλης. Καταρχην με βασει την λογικη και επειδη εχει πολλες μοναδες μεσα η Καβυλη οπως το 502ΜΚ , ΤΕ νομιζω , Λοχο στρατηγειου δεν μπορει να εγινε αμεταθετο μονο 1...!Κανονικα θα πρεπει να εξαιρεθει ολη η περιοχη της Καβυλης ή ολη η Νεα Βυσσα και να πουν οτι παυει οτι οταν συμπληρωνεις το 6μηνο απο καταταξης εφ οσον εισαι 9 μηνος να περνει μεταθεση στο Νομο στον οποιον κατοικεις δηλαδη στο σπιτι σου...!
 

MorrisSan

New member
Λαθος διατυπωση εκανα, εννουσα και για τις υπολοιπες μοναδες του στρατοπεδου.

Επειδη ειμαι στις ΔΒ το ρωτησα ετσι <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->

Εαν γινοταν μια τετοια αλλαγη δεν θα υπηρχε και μια αντιστοιχη ανακοινωση στον ιστοχωρο του ΓΕΣ? Εφαγα το νετ αλλα δεν βρικα κατι επισημο που να αφορα το θεμα...
 

Mixalis_85

New member
Μπα οχι δεν νομιζω να το ανακοινωνανε απο την ιστοσελιδα του ΓΕΣ, δεν υπαρχει τετοια τεχνολογικη προοδος ουτε και κουλτουρα στις ΕΔ. Εσυ πως εμαθες οτι εγινε αμεταθετο? Σας ειπε κατι σχετικο κανενας Αξιωματικος ή Υπαξιωματικος απο το 1 ο Γραφειο σας??Σε ρωταω γιατι υπαρχει πολυ Ραδιο Αρβυλα στον Στρατο!!!!
 

MorrisSan

New member
Ρωτησα στο 1ο γραφειο και μου ειπαν οτι το αμεταθετο πιανει την Ε' ΕΣΣΟ και μετα (η Δ' την γλυτωνει δλδ).

Απο την αλλη σε στρατολογικα γραφεια που πηρα τηλεφωνο δεν ειχαν ιδεα γενικοτερα για το ολο θεμα...

Απο που μπορω να μαθω κατι που ισχυει 100%?
 

Mixalis_85

New member
Κοιτα φιλε μου αν δεν εβγαλες ακρη ουτε απο το 1ο Γραφειο σου ουτε απο το Στρατολογικο σου Γραφειο δεν μπορω να σου πω καποια αλλη λυση για να μπορεσεις να μαθεις 100% οπως θες...!Δεν εχω κατα νου...!Αυτα τα 2 ειναι τα πιο βασικα το στρατοπεδο σου και το στρατολογικο σου γραφειο...Απο εκει και περα, καλα ξεμπερδεματα....!
Θεωρω παρολα αυτα πως αν υπηρξε μια σοβαρη αλλαγη για το θεμα των μεταθεσεων θα ειχε ανακοινωθει και στον τυπο πραγμα που δεν νομιζω να εχει γινει. Στο λεω επειδη πριν λιγα χρονια που ειχανε βγαλει ρυθμιση για καποιες μοναδες στον Εβρο που αν συμπληρωνες 6μηνο απο καταταξης επερνες μεταθεση στην πολη σου ειχε ανακινωθει ευρεως και σε ολα τα μεσα....!Προσπαθησε και επεμενε εσυ να ρωτας και ευχομαι να βγαλεις καποια ακρη....! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

htre

New member
εχουμε καμια πληροφορια για το συγκεκριμενο θεμα?εγω εστειλα καποια εμαιλ αλλα απαντηση δεν πηρα.Δεν εχω παει και ακομα στην μοναδα στην Νεα βυσσα να ρωτησω το στρατολογικο γραφειο,αλλα με καιει απο τωρα το θεμα οπως καταλαβαινετε.Μπορει να αναιρεθει υπουργικη αποφαση με ενα σημα απο το ΓΕΣ?μπραβο παντως,μας κοψανε το οδοιπορικα,αυτο μας ελειπε να μην δουμε το σπιτι μας ποτε ξανα.τουλαχιστον να αναφερθει το ζητημα επισημα να ξερουμε τι ισχυει.
 

htre

New member
τελος του μηνα παω 503 .οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη!!
 

Mixalis_85

New member
Αν θα δεις απο κατω απο τα σχολια μου υπηρετησα εκει το καλοκαιρι του 11 .! Μπορει να κουραστηκα αλλα περασα ζωαρα γιατι εχει παρα πολυ καλα ατομα- στελεχη και ειδικα Διοικητης το οποιο τον λατρευω γιατι ειναι πρωτα ανθρωπος και μετα καραβανας και γενικα ειμαι φιλος με τα στελεχη ακομα (οσα εχουν απομεινει απο τις τελευταιες μεταθεσεις του καλοκαιριου)του ταγματος...!Αμα θες στειλε μου ενα προσωπικο μηνυμα εδω στο φορουμ να σου πω λεπτομερειες που για ευνοητους λογους δεν πρεπει να αναφερθουν δημοσια....<!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 
Top