• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Φαινόμενο Αντι-Κούκου

Psminitis

New member
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΥΓ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ 4-5 ΛΟΧΙΕΣ ΣΜΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ( ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ 307 ΚΕΥΓ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ) ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 62 ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ '' ΚΑΓΚΕΛΟ''. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΕΣ " ΤΑΒΛΕΣ". ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΛΗΓΜΕΝΟ?????
 

chriswebber

New member
Ποιός το έχει ξεκινήσει? Για ποιό λόγο? Με τι κέρδος? Αυτός τέλος πάντων που ήταν υπεύθυνος δεν φοβήθηκε ότι αν μαθευτεί θα τον θάψουν ζωντανό (ή κρεμάσουν/λιθοβολήσουν/κάψουν)?
Τι είδους ουσία είναι αυτή? Κυκλοφορεί στο εμπόριο? Ποιός την ανακάλυψε? Πού έγιναν οι έρευνες? Ποιός τις χρηματοδότησε?

Δεν ξερω ποιος το εχει ξεκινησει και δεν ξερω τι γινεται στον στρατο. Αλλα τετοια ουσια υπαρχει και στο υπογραφω. Το 2001 που εκανα προετοιμασια με την εθνικη Ελλαδος μπασκετ u-16 μας ειχαν δωσει τετοια φαρμακα. Ο λογος οπως μας ειπαν ηταν οτι κατα την διαρκεια προετοιμασιας σκληρης προπονησης , ο οργανισμος μας χρειαζεται ολα του τα αποθεματα ενεργειας. Οταν λοιπον μας κανει κουκου... λογικα θα τον ... "βασανισουμε" , βασανιζοντας λοιπον και εξπερματωνοντας σπαταλαμε μεγαλα αποθεματα ενεργειας στην ουσια χωρις λογο. Πραγμα που επιβαρυνε τον οργανισμο κατα τη διαρκεια της προετοιμασιας.

Just my 2 cents.
 

George84

New member
[quote author="chriswebber"]
Δεν ξερω ποιος το εχει ξεκινησει και δεν ξερω τι γινεται στον στρατο. Αλλα τετοια ουσια υπαρχει και στο υπογραφω. Το 2001 που εκανα προετοιμασια με την εθνικη Ελλαδος μπασκετ u-16 μας ειχαν δωσει τετοια φαρμακα. Ο λογος οπως μας ειπαν ηταν οτι κατα την διαρκεια προετοιμασιας σκληρης προπονησης , ο οργανισμος μας χρειαζεται ολα του τα αποθεματα ενεργειας. Οταν λοιπον μας κανει κουκου... λογικα θα τον ... "βασανισουμε" , βασανιζοντας λοιπον και εξπερματωνοντας σπαταλαμε μεγαλα αποθεματα ενεργειας στην ουσια χωρις λογο. Πραγμα που επιβαρυνε τον οργανισμο κατα τη διαρκεια της προετοιμασιας.

Just my 2 cents.[/quote]
Στο στρατό δεν υπάρχει ούτε λόγος διατήρησης των αποθεμάτων ενέργειας των φαντάρων, ούτε ενδιαφέρονται αν "βασανίζεται" ο καθένας μόνος του ή με παρέα. Έτσι κι αλλιώς αν θέλουν σου ρίχνουν και τον τσαμπουκά και τις καύλες πανεύκολα...

Τέτοιου είδους φάρμακα χορηγούνται σε ειδικές περιπτώσεις κι επειδή περιέχουν διάφορες ουσίες ή/και βότανα που επηρεάζουν τον μεταβολισμό καθώς και ουσίες που ρυθμίζουν νευροδιαβιβαστές (παρόμοιες με αντι-καταθλιπτικά), θα πρέπει πάντα να δίνονται από γιατρό και μόνο εφόσον διαγνωστεί κάποιο πρόβλημα, γιατί σε κάποιον που δεν έχει πρόβλημα μπορεί να του καταστρέψεις τον μεταβολισμό ή να του "απορρυθμίσεις" το νευρικό του σύστημα προκαλώντας του από κατάθλιψη μέχρι σχιζοφρένεια κι από θυρεοειδοπάθεια μέχρι παχυσαρκία.

Δεν ξέρω τι είδους αναβολικά, καταβολικά ή ψυχοφάρμακα σας δίνανε στην προπόνηση, μαλακία σου που τα πήρες. Βέβαια, εφόσον ήσουν ανήλικος δεν ήταν δική σου ευθύνη. Το να βάλεις 150 κιλά όμως σε 7 χρόνια (από 75 που ήσουν φαντάζομαι στα 16 μέχρι τα 225! που έφτασες πρόπερσι) είναι αδιανόητο, και πραγματικά θέλει προσπάθεια για έναν φυσιολογικό άνθρωπο να το καταφέρει. Είμαι κι εγώ 1,78, 26 χρονών κι ακόμα και τα 2-3 κιλά που έβαλα τον τελευταίο χρόνο κι έφτασα τα 80 με ενοχλούν και κάνω γυμναστική να τα χάσω (προσπαθώ να προσέχω και τη διατροφή μου). Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας αθλητής στα 18 του έβαλε 10-20 κιλά και δεν έκανε τίποτα γι'αυτό (για τα υπόλοιπα 130 το καταλαβαίνω, σε πήρε η κάτω βόλτα) - το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι ότι δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα γιατί σου καταστρέψανε τον μεταβολισμό. Στη θέση σου θα τους κυνηγούσα με μυνήσεις και δικαστήρια. Αν μπορέσεις να βρεις και κανέναν "συναθλητή" σου παχύσαρκο ή με "ψυχολογικά" τους έχεις στο χεράκι. Ξέρεις τι αποζημίωση μπορείς να πάρεις αν κερδίσεις δίκη πρόκλησης σωματικής βλάβης από πρόθεση?

Και για να κλείνουμε το θέμα με το αντι-κούκου, ο αθλίατρος ή ο προπονητής του φίλου μας το μόνο ελαφρυντικό που θα είχε σε μια τέτοια δίκη, θα ήταν η επιθυμία των ίδιων των αθλητών να πάρουν τέτοια φάρμακα.
Στο στρατό ο κάθε Διοικητής, Γιατρός, Μάγειρας που θα αποφάσιζε τη μαζική χορήγηση τέτοιων φαρμάκων χωρίς έγκριση από το υπουργείο Υγείας ή του ΕΟΦ, χωρίς να το γνωρίζει κανείς και χωρίς τη συγκατάθεση κανενός, θα κατηγορούνταν για κακουργηματικές πράξεις από πρόθεση, κατ' εξακολούθηση κλπ. Θα τον κλείνανε μέσα 50 φορές ισόβια κι αυτόν και τους όμοιούς του.
 

ygeionomikarios

New member
Αν και δεν έχω πειστεί για αυτά που λέει ο φίλος chriswebber αν τα δεχτούμε ως αληθή τότε ανακύπτει ένα πολύ μεγάλο ζήτημα ευθυνών-σκάνδαλο γιατί μιλάμε για εθνική ομάδα και μάλιστα για παιδιά που δεν έχουν ενηλικιωθεί. Παρ' όλα αυτά όπως είπε και ο george84 στο στρατό τέτοιες ουσίες δεν χρησιμοποιούνται.
 

chriswebber

New member
Το να βάλεις 150 κιλά όμως σε 7 χρόνια (από 75 που ήσουν φαντάζομαι στα 16 μέχρι τα 225! που έφτασες πρόπερσι) είναι αδιανόητο, και πραγματικά θέλει προσπάθεια για έναν φυσιολογικό άνθρωπο να το καταφέρει. Είμαι κι εγώ 1,78, 26 χρονών κι ακόμα και τα 2-3 κιλά που έβαλα τον τελευταίο χρόνο κι έφτασα τα 80 με ενοχλούν και κάνω γυμναστική να τα χάσω (προσπαθώ να προσέχω και τη διατροφή μου). Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας αθλητής στα 18 του έβαλε 10-20 κιλά και δεν έκανε τίποτα γι'αυτό (για τα υπόλοιπα 130 το καταλαβαίνω, σε πήρε η κάτω βόλτα) - το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι ότι δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα γιατί σου καταστρέψανε τον μεταβολισμό. Στη θέση σου θα τους κυνηγούσα με μυνήσεις και δικαστήρια. Αν μπορέσεις να βρεις και κανέναν "συναθλητή" σου παχύσαρκο ή με "ψυχολογικά" τους έχεις στο χεράκι.

Εγω δεν πηρα τα κιλα απο αυτο το προβλημα. 68 κιλα ημουν τοτε για την ακριβεια. Ειχα ενα τραυματισμο πολυ σοβαρο στην μεση ενος τουρνουα. Επαθα ολικη ρηξη προσαγωγων. Μου κανανε 5 αποτυχημενα χειρουργια και στο 6ο... Με φτιαξανε. Που σημαινει πως περασαν περι τους 17 μηνες για να επανελθω... Τους 17 αυτους μηνες τους περασα χωρις να ειμαι ικανος να περπατησω... Οταν σηκωθηκα απο το κρεββατι ημουν 152 κιλα... Ψυχολογια στο 0... Ε δεν ηθελε και πολυ.

Οσον αφορα τον συναθλητη παχυσαρκο... Εχω το πιο τρανταχτο παραδειγμα να σου δωσω και λεγεται Σοφοκλης Σχορτσανιτης. Το τι τον ταισανε (οχι δεν μιλαω για το αντι-κουκου... <!-- s;) -->;)<!-- s;) --> ) δεν λεγεται. Το προτεινανε τοτε σε ολους μας , φυσικα μας ειπαν τι και πως... 11 στους 12 ειπαμε οχι. Ο 12ος που δεχθηκε του οποιου και καταστραφηκε ο μεταβολισμος φανταζεστε ποιος ειναι ε?
 

rpdnick

New member
Με τις "φτωχες" γνωσεις μου απο τα χρονια ενασχολησης μου ερασιτεχνικα με το bodybuilding :Η σεξουαλικη επιθυμια/επιδοσεις/κλπ γενικα εξαρταται σε μεγιστο βαθμο απο την παραγωγη τεστοστερονης...Αυτο που συμβαινει με τους περισσοτερους ειναι οτι παιρνοντας τεστοστερονη η οποια φυσικα ειναι τεχνητη,ο οργανισμος ο οποιος ειναι φυσιν προσαρμοστικος,αρχιζει και περιοριζει δραματικα την παραγωγη φυσικης τεστοστερονης.Αρα οταν καποιος διακοψει τον κυκλο τεστοστερονης...εχει θεμα...αλλα και γενικα εχει θεμα γτ αλλο μια φυσικη παραγομενη απο τον οργανισμο ουσια κ αλλο μια παρασκευασμενη στο εργαστηριο.Κ αυτο ισχυει για την πλειονοτητα των συμπληρωματων νομιμων και παρανομων

Αρα το να δινει ο στρατος σκευασματα που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και κανουν κ ενα σκασμο λεφτα....θελει πραγματικα οργανωμενο χολιγουντιανο conspiracy για να γινει..και αν...αλλα αντι κουκου ειναι σχετικα ευκολο να παθει καποιος που παιρνει παρανομα φαρμακα σε πλαισια πρωταθλητισμου
 
Top