• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Για όσους θέλουν ενα μηνιαίο συμπληρωματικό εισόδημα

George1980

New member
Για όσους θέλετε ένα σίγουρο τρόπο να συμπληρώσετε το μηνιαίο σας εισόδημα κατά 400-450 ευρώ απλά παρακολουθώντας καθημερινά διαφημίσεις χωρίς να χρειαζεται να ξοδέψετε ούτε 1 σεντ, παρακαλώ διαβάστε το άρθρο που έχω αναρτήσει στο :

<!-- m -->http://kerdizetelefta.blogspot.com/<!-- m -->

Εγώ είμαι ήδη σε θέση να βγάζω τώρα 550 ευρώ το μήνα και εργάζομαι για να το αυξήσω.

Καλή συνέχεια.
 

George84

New member
Καλή φάση για να συμπληρώνεις το εισόδημά σου με cents. Δεν αμφιβάλλω ότι δουλεύει, απλά θέλει χρόνο να κάθεσαι καθημερινά να κλικάρεις και σίγουρα θες καλή διαφήμιση ώστε να βρεις referrals που θα σου δίνουν επιλέον κλικς.

Η αλήθεια είναι ότι πριν 3 μέρες, ψάχνοντας online, βρήκα 2 «ευκαιρίες» και αποφάσισα να τις δοκιμάσω ταυτόχρονα. Η μία είναι αυτή που λες, το Neobux, με κλικς που σου δίνουν cents. Η δεύτερη είναι ανάλογη του folding@home, προγραμματάκι δηλαδή που το κατεβάζεις στον υπολογιστή σου και χρησιμοποιεί ένα μέρος της επεξεργαστικής ισχύος και σου δίνει 1$/μέρα.

Το αποτέλεσμα μετά από 3 μέρες?
1. Με τα κλικς ασχολούμαι περίπου 20 λεπτά τη μέρα για να πατάω διαφημίσεις κι έχω κερδίσει μέχρι στιγμής 0,118$, πολύ λίγα για να μπορώ να τα εξαργυρώσω με οποιονδήποτε τρόπο.
2. Με το Digital Generation δεν ασχολούμαι καθόλου. Ένα λεπτό τη μέρα ίσα ίσα να δω τα κέρδη μου και να τα μεταφέρω στο e-wallet μου. Έχω κερδίσει ήδη 2,9$ που τα έχω μεταφέρει στο λογαριασμό μου.

Και στις δύο περιπτώσεις χωρίς να έχω κανέναν referral. Η διαφορά είναι ότι σε ένα μήνα το Digital Generation θα μου δώσει standard 30$, μόλις μαζέψω 50$ αγοράζω 2ο thread και κερδίζω 2$/μέρα, 25 μέρες μετά αγοράζω 3ο thread και κερδίζω 3$/μέρα. Έχω υπολογίσει ότι σε 6-7 μήνες αν δεν εξαργυρώσω τα χρήματά μου, θα έχω τόσα threads ώστε να βγάζω περίπου 750$/μήνα (600€/μήνα). Κι αυτά χωρίς να κάνω τίποτα, χωρίς νεκρές μέρες κέρδους, χωρίς να πήζει το μάτι μου από άκυρες διαφημίσεις, χωρίς referrals. Αν βάλω και referrals, με το 20% bonus των κερδών που μου δίνει από τους άμεσσους referrals και το 10% bonus από τους referrals 2ης γενιάς τα κέρδη μπορεί να γίνουν πολύ περισσότερα.

Όποιος θέλει πληροφορίες μπορεί να διαβάσει στην υπογραφή μου. Πατώντας το banner στην υπογραφή μου μπορείτε να κάνετε εγγραφή, προτείνω όμως να ενημερωθείτε πρώτα πλήρως για το πως δουλεύει το όλο σύστημα διαβάζοντας το θέμα που θα βρείτε στο link της υπογραφής μου.

Για τυχόν απορίες στείλτε μου PM. Με χαρά να βοηθήσω.
 
Top